De meeste prettige samenwerking gehad met Jesse, uit alle ervaringen met advocaten. Ik beveel dit bedrijf/Jesse absoluut aan en Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van hun diensten mocht dit nodig zijn.
De algehele deskundigheid en de snelheid van handelen is mij vooral opgevallen , zeker als ik dat vergelijk met mijn ervaringen in andere zaken en vooral met de interactie met het systeem "De Rechtbank" .
Ben heel professioneel en goed geholpen. Ben blij dat ik door mevrouw Heida ben geholpen
We never forget your favours Mrs Heida. Wish you the best Succes!!!
Maurits heeft mij vanaf het begin tot einde goed geholpen, kon hem altijd bellen of mailen. We hebben goede gesprekken gehad en hij heeft mij fijn bijgestaan waar nodig. Ben Maurits erg dankbaar!
Prima geadviseerd en bijgestaan door Mevrouw Heida! Dank u voor uw deskundig advies, mede hierdoor is de zaak gunstiger verlopen.
Ik trof het zo dat elke keer als ik contact opnam Joyce Gonlag afwezig was maar ook haar plaatsvervangster Linda van der Wijngaart heeft mij prima geadviseerd en was erg betrokken bij mijn zaak. Alhoewel verdere hulp gelukkig niet nodig was heb ik mij toch gesterkt gevoeld door het advies van Joyce Gonlag en Linda van der Wijngaart
Jesse heeft heel veel kennis van zaken. Ik heb dit als zeer ondersteunend ervaren. Verder heeft hij een plezierige, vriendelijke en zeer correcte manier van omgaan met mensen. Dit heeft zeker ook mede geleid tot het slagen (tot dusver) van deze zaak. Mijn dank is dan ook zeer groot! Ik kijk dan ook terug op een plezierige samenwerking in deze afgelopen tijd.
Perfect zaken vakkundig geregeld.
Een top advocaat!
Met Albert heb ik een zeer prettige samenwerking gehad met adequate en snelle interacties die mijn zaak in positieve zin hebben geholpen. Daarnaast deskundig advies met een gezonde dosis ondernemerschap.
Prettige, heldere communicatie, met als geslaagd eindresultaat
Echt een advocaat die die goed en je snel op de hoogte hielp met hoe de stand van het prinses en alles er om heen
Ben zeer prettig geholpen en ben steeds op de hoogte gehouden van de afwikkeling in mijn zaak
De communicatie was heel prettig en duidelijk, er werd snel en zeer adequaat gereageerd. Fijn zo goed geholpen te zijn, hartelijk dank voor deze samenwerking.
Top top top advocaat. Wereld
Dubbelsteynlaan West 39