Zeer positief. Dit geldt zeker ook voor J.C. Karels
De wijze van aanpak was perfect. Het resultaat was perfect.
Goed begrip voor situatie, en daardoor goed geadviseerd
dank heer Karels
prettige en vakkundige samenwerking
We hebben bijna alles gewonnen,Zeer allert op tijd reageren.
Zeer correct geholpen. Vraagstelling in één keer goed beantwoord, deskundig en ook in begrijpelijke taal. Zéér content.
Deskundig geadviseerd. Meedenkend en vriendelijk. Uitstekende communicatie.
Onverwachts maar de aanhouder wint, volledige bedrag teruggevorderd!
Goed advies en snelle mails terug
Beschikken over deskundig en professioneel advies, schakelen snel en leveren kwaliteit.
Fijne samenwerking
Hoe deskundiger iemand is hoe effectiever hij of zij zal zijn. Gezien het totaal aan kosten zou ik achter af de zaak waarschijnlijk korter hebben aan gepakt. Je kunt geen zaak met elkaar vergelijken,maar zakelijkere aanpak zit meer in mijn visie.De omslag aan woorden zal in mijn beleving ,kernachtiger en frisser overkomen.Wel ben ik tevreden en dankbaar met jullie goede betrokkenheid.zie het als een spiegel uit liefde en zeker niet als commentaar. vr gr Teun Gundelach
Worden altijd netjes op de hoogte gehouden over de gang van zaken.
De no-nonsense aanpak en benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Ook aan de realistische inschatting van kansen heb ik veel gehad.
Helaas was er weinig resultaat te behalen. Goed gewezen op het risico van extra kosten zodat een juist afweging gemaakt kon worden.
Met veel genoegen mogen samenwerken!!
De heer Hofman heeft mij prima advies gegeven en is een bekwaam mens. Geen valse belofte of hoop geven maar duidelijk uitleg en de heer Hofman kan goed luisteren.
Heel erg bedankt voor de deskundigheid. En ook de hele snelle reacties. Boven mijn verwachting/wens.
Mijn zaak naar volle tevredenheid behartigd.
Stationsweg 43
3771 VC Barneveld