Goed je professioneel

Goed De communicatie was goed en er werd goed advies gegeven

prettige ondersteuning, goed resultaat

Het was een lang proces, maar voelde me goed ondersteund.

• Geholpen door: Paulette Vellekoop

Snel en helder contact met goed inlevingsvermogen.

Snel en helder contact met goed inlevingsvermogen.

Voortvarend en deskundig.

Prettig en vriendelijk, stelt je op je gemak.

• Geholpen door: Len de Vries-Blom

Verzorgd en vakkundig begeleid van onze echtscheiding

Ik heb de samenwerking als zeer goed ervaren.

• Geholpen door: Myrna van Wijk

Prettige gesprekken goed contact.

Oog voor de klanten en luisterend oor. Duidelijke uitleg van zaken.

• Geholpen door: Paulette Vellekoop

Goede begeleiding in het gehele strafrechtelijke proces. Van verhoor tot de rechtbank..

Goede begeleiding in het gehele strafrechtelijke proces. Van verhoor tot de rechtbank. De advocaat heeft zich goed ingelezen in de materie van het specifieke vakgebied asbestonderzoek en -verwijdering.

Goed geregeld

Alles werd duidelijk uitgelegd en we werden goed geholpen

Perfect!!!!

In het begin werd ik bijgestaan door Maaike N.C. Zuiderwijk en daar was ik niet tevreden over. Nadat Myrna M. van Wijk de echtscheidingsprocedure op zich nam had ik er vertrouwen in. De scheiding is rond en zonder problemen. Bij deze wil ik Myrna bedanken!!!!

Kennis en ervaring

Als mediator was zij heel belangijk voor de efficiente afronding van het proces. Dat wegens grond kennis van de wet en snelle reactie op issues.

Persoonlijke benadering

Er wordt goed naar de behoefte geluisterd en de hulp vraag wordt helder gemaakt. Er was veel kennis in huis die wij voor onze vraagstukken nodig hadden.

• Geholpen door: Jörgen Geelhoed

Zeer adequate behandeling en grote betrokkenheid.

Wij hebben de bijstand van Jörgen Geelhoed in onze procedure tegen de gemeente Pijnacker als zeer deskundig en to-the-point ervaren. Jörgen heeft deze zaak met grote vasthoudendheid tot een voor ons zeer bevredigend einde gebracht.

• Geholpen door: Jörgen Geelhoed

Zie onder (mijn zin is iets te lang)

"Zeer goede samenwerking waar het elkaar uitdagen tot het maximale resultaat heeft geleid bij het hoogste rechtsorgaan RvS" Door het naadloos samenvoegen van de rechtskundige kennis van Jörgen en mijn technische kennis met onuitputtelijke energie en kracht hebben we bij de bezwarencommissie in Pijnacker-Nootdorp inzake een Biomassa centrale (BW Stook B.V.) een spreekwoordelijke “dreun uitgedeeld” waarvan 95% van ons pleidooi is overgenomen in het advies van de BZC naar de gemeente toe. Het advies van de BZC en onze gezamenlijke inzet heeft geresulteerd in een overwinning bij de Rechtbank en de “Knock Out” voor BW Stook B.V. bij de Raad van State

Gewoon geweldig

Bij het zoeken naar een advocaat, ben ik bij EBH Legal terecht gekomen Doordat ik eerst op internet alle info over de verscheidene advocaten had gelezen Daar heb ik mijn keuze voor EBH legal gemaakt Toen het eenmaal zover was, was ik verwonderd over de gedrevenheid en kennis van de advocaat Ben een zeer tevreden klant Zal jullie ook bij iedereen aanbevelen Theo Rietdijk

Super gedaan

Heel goed geholpen met de afwikkeling

• Geholpen door: Jörgen Geelhoed

Een erg betrokken en deskundige advocaat!

Natasha Riedijk heeft mij geholpen met een arbeidsconflict met mijn werkgever ivm zwangerschapsdiscriminatie. Ze begreep dat rechtvaardigheid voor mij erg belangrijk was en heeft mij dan ook zeer goed geholpen. Uiteindelijk heb ik deze rechtvaardigheid naar mijn gevoel zeker wel gekregen. Ze voelt zich erg betrokken en luistert goed naar wat voor jou als client belangrijk is. Een topper, ik zou haar zeker aanraden!

• Geholpen door: Natasha Riedijk

Spannende belevenis waarbij Paulette me enorm geholpen heeft

Ik zal Paulette indien nodig, haar zeker aanraden bij andere.

Je voelt je gesteund

Heel prettig. Natasha is ontzettend attent en doortastend. Ik voelde me echt gehoord.

• Geholpen door: Natasha Riedijk

Zeer deskundige en betrokken advocaat

Mr. Van Wijk is een advocaat die de complexe zaak waarin ik verzeild was geraakt, zeer snel doorgrondde en vlot wist te trekken. Zij zet strategisch de juiste stappen, werkt uiterst zorgvuldig en is daarnaast een empathische persoon bij wie je je op je gemak voelt. Een scherpzinnige advocaat die ik iedereen zou toewensen.

Duidelijk

Contact met Nancy was prettig. Ze gaf duidelijk uitleg over de positie waar Dolf zich in bevond en hoe hij daar mee om moest gaan. Tevens maakte ze goed inzichtelijk hoe het verhoor zou verlopen, wat Dolf kon verwachten en wat hij wel en niet moest doen in specifieke situaties. Prettige samenwerkings zowel voor Dolf als voor mij als moeder.

Vriendelijk, duidelijk en goed

Paulette heeft mij uitstekend begeleid in een zaak. Ze is deskundig, vriendelijk en leidde de zaak bijzonder goed. Het contact was prettig: geen poespas, vriendelijk en duidelijk. En bij vragen ook goed bereikbaar. Een topadvocaat!

Ronduit tevreden !

Snelle open reactie op onze vragen en opmerkingen. Lekker spontaan contact en erg laagdrempelig . Goed bijgestaan en vakkundig afgehandeld. super tevreden !

Zeer professionele begeleiding

Dank voor de hulp

Super geholpen

Via via in contact gekomen met dit kantoor op het juiste moment in contact gekomen wanneer de nood hoog was. Er is snel gehandeld en met hele goede resultaten, rustig alles aan hen over gelaten.

• Geholpen door: Peter Ruysch

Professionele hulp op maat

Ik heb de diensten van EHB Legal als erg positief ervaren. Waar nodig was heeft EHB Legal mij bijgestaan en dit heeft goed uitgepakt.

Boswoning 3

2675 DZ Honselersdijk