Boven verwachting

Goede ervaring mijn angst overwonnen om een advocaat te raadplegen

• Geholpen door: Peter Ruysch

De juiste persoon die bij ons past

• Geholpen door: Paulette Vellekoop

Goede communicatie

Goede communicatie en verloop van het traject. Wel aardig aan de prijs

• Geholpen door: Paulette Vellekoop

Zeer goed, professioneel en snel geholpen.

Via een vriend terecht gekomen bij Natasha Riedijk voor een kwestie over een afkeur voor een uitkering. Ze heeft me erg goed geholpen met bezwaar maken hiervoor. Dankjewel!

• Geholpen door: Natasha Riedijk

Fijne ervaring op kantoor werd ruim de tijd genomen advies met kennis van zaken. Zeer prettige menselijke benadering.

Ontzorgend

Mw Blom heeft ons heel fijn en goed ondersteund waardoor onze kwestie voorspoedig is afgerond.

• Geholpen door: Len de Vries-Blom

De echtscheiding heeft langer geduurd dan gehoopt

Mijn ex partner en corona hebben het proces niet bevorderd; maar uiteindelijk was de scheiding een feit.

• Geholpen door: Myrna van Wijk

Ik werd erg goed geholpen

Ik werd erg goed geholpen, erg zorgvuldig te werk.

• Geholpen door: Nancy Stolk

Je wordt begrepen en goed geholpen!

Ik ben super geholpen en er werd in alles met mij meegedacht! Onwijs kundige en vriendelijke mensen die je in alles te woord staan en je overal mee helpen. In het begin van mijn dossier ben ik geholpen door mevrouw Zuiderwijk maar dat werd later overgenomen door mevrouw van Wijk. Ik als cliënt heb daar niet onder geleden en heb er niets van meegekregen dat ik van advocaat ben gewisseld , alles is netjes uitgewisseld en heb dit niet al vervelend ervaren! Super professioneel!

• Geholpen door: Myrna van Wijk

Excelent werk en goede service

Ik werd met begrip benaderd, en er werden goede adviezen gegeven over de voortzetting van de procedure. Zelfs bij de moeilijke en trage communicatie met het betrokken land werd er steeds professioneel gereageerd en gehandeld. Ik spreek dan ook mijn uitgebreide dank uit voor uw uitstekend werk.

• Geholpen door: Myrna van Wijk

Ik ben heel goed geholpen in gewoon begrijpelijke Nederlandse taal. Zeer tevreden

Goede ervaring

Zij heeft me goed geholpen

• Geholpen door: Natasha Riedijk

Len heeft mij op een snelle en professionele advies gegeven.

Helaas ben ik genoodzaakt niet verder mijn zaak te vorderen i.v.m. financiële zaken.

• Geholpen door: Len de Vries-Blom

A terrible time in my life made easier

Myrna and the team at EBH legal did a very good job at handling my divorce. My divorce was devastating and contributed to 2020 being by far the worst year in my life and sent me into a very deep depression which I am still struggling with but slowly getting past. I was forced to go back to the US and was there for 5 months and Myrna kept in very good touch with e-mail. I returned to the Netherlands in August and we signed the papers in person in September. Myrna was very attentive to me because I was still very upset and she showed a lot of compassion, which showed that she really cares about people. Being a divorce lawyer I often assume it's easy to become rather cold & jaded but I think Myrna really showed a great humanistic side when I saw her in person. I would highly recommend this firm.

Snel en duidelijk

Snelle reactie, helder en deskundig advies

Professioneel en betrokken

Jorgen Geelhoed is iemand die de juiste achtergrond en materie kennis heeft. Daarnaast is hij persoonlijk betrokken neemt de tijd en denkt mee zodat je het gevoel hebt schouder aan schouder te staan. Daarnaast was er een snel en positief resultaat. Top gedaan Jorgen, bedankt

• Geholpen door: Jörgen Geelhoed

heel positief

Krachtige advocate met veel know how, werkt integer, snel en efficient, no nonsense

heel positief

• Geholpen door: Myrna van Wijk

Heel fijn en hulpzaam. Zij heeft me geholpen om aan een oplossing te denken.

• Geholpen door: Nancy Stolk

Goede, correcte en volledige juridische adviezen

In een periode dat het nodig is, kan je op EBH legal rekenen: Je komt er niet omdat alles goed gaat. Dus juist advies, correct, volledig en de puntjes op de i. Wat een fijn kantoor en wat een fijne mensen en ondersteuning. Niets dan lof, en een aanrader voor ieder.

Goede informatie en begeleiding

Advocate Stolk hield ons op de hoogte van de gang van zaken en gaf advies over de te volgen procedure.

Deskundig en empathisch

De relatie met de advocaat/advocate die mijn zaak behartigde was optimaal, reageerde snel op mijn mails en heeft haar uiterste best gedaan het recht te laten zegevieren. Ook was er een grote "vertouwensband" wat onze communicatie ten goede kwam. Alle lof voor Myrna van Wijk !!

• Geholpen door: Myrna van Wijk

Haar vakmanschap, betrokkenheid and support heb ik zeer gewaardeerd

Na een dossier van 151 delen en een tevreden uitspraak van de rechter is voor EBH Legal de zaak afgerond, de erfenis mag uitbetaald worden aan alle betrokkenen in lijn met het testament.

• Geholpen door: Len de Vries-Blom

Snel adequaat en prima communicatie

Snelle en degelijke advisering goede communicatie over en weer.

• Geholpen door: Natasha Riedijk

Zeer goede actieve begeleiding tijdens het proces

Ik heb me gemeld bij Nancy Stolk voor bijstand in een rechtszaak. Mijn ervaring is dat ik hierin zeer goed begeleid ben. Nancy was hierin professioneel, pro-actief, duidelijk maar zeker ook begripvol. Kortom, ik ben met een gevoel van vertrouwen door het hele proces meegenomen. Dat mijn zaak voor mij ook nog eens positief afgesloten werd is natuurlijk helemaal geweldig.

Boswoning 3

2675 DZ Honselersdijk