• Geholpen door: Peter Ruysch

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn persoonlijke ervaring: In het onderhandelen van een vaststellingsoverenekomst heb ik dick gevraagd om mijn belangen te behartigen. Hier heb ik geen moment !spijt van gehad! Dick Bosboom en Natasha Reediijk is een perfecte combi vind ik persoonlijk! Dick is de brain en Natasha geeft naast advies, ook steun voor de emotionele kant. Ze waren professioneel, correct en adequaat. Hoop natuurlijk nooit meer een advocaat te hoeven inschakelen maar indien de situatie zich weer voordoet schakel ik hun weer in. Keep up the good work!

• Geholpen door: Natasha Riedijk

• Geholpen door: Nancy Stolk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mevrouw Vellekoop werd mij geadviseerd door mijn accountant in zake mijn scheidingsprocedure. Zij heeft mij heel goed bijgestaan, heeft empathie en is waar nodig zakelijk. 10+++

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben heel prettig samengewerkt. Nancy Stolk was erg betrokken bij de zaak en heeft door haar aanpak mijn zoon gerust kunnen stellen dat het goed kwam. De zaak is ook positief afgerond.

• Geholpen door: Nancy Stolk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedankt Paulette voor je ondersteuning in mijn moeilijke tijd. Ook wil ik Myrna bedanken voor haar inzet.

Bedankt Dick!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb uw hulp als pretig ervaren ook de inval van colega verliep goed was goed op de hoogte waardoor zei zonder echt mijn gesproken te hebben deed wat nodig was waardoor eigelijk niet merkt als collega het overneem dit als prettig ervaren dank jullie wel

• Geholpen door: Maaike Zuiderwijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind het ronduit schandalig dat mr. Vellekoop niet heeft geadviseerd de scheidingspapieren mee naar huis te nemen om er rustig over na te denken. In plaats daarvan voelde ik mij gedwongen ze ter plekke te tekenen.

Boswoning 3

2675 DZ Honselersdijk