Uitstekend geholpen en de best mogelijke deal gekregen

Anouk heeft mij uitstekend geholpen in mijn onderhandelingen betreft een vaststellingsovereenkomst met mijn (ex-)werkgever. Ze heeft mij goed meegenomen in de te ondernemen stappen en wat de risico’s waren. Daarbij stond zij ontzettend stevig in haar schoenen tegenover mijn werkgever, daar waar ik zelf niet meer toe in staat was. De reden dat ik geen volle vijf sterren geef is omdat de communicatie vanuit Anouk soms op zich liet wachten. Ik moest er weleens achteraan. Wellicht ook omdat dit uiteindelijk in de kosten zou schelen als ik haar zo min mogelijk zou spreken. Maar ook dit had ze dan kunnen communiceren naar mij. En uiteindelijk heeft de werkgever al mijn juridische kosten betaald (dankzij de onderhandelingen van Anouk) Al met al heb ik voor mijn gevoel een super goede deal gescoord (bijna 3 keer zoveel als wat de werkgever in het eerste aanbod had staan). Nogmaals super bedankt voor de fijne juridische hulp!

Prima samenwerking

Positief. Goed eindresultaat.

empathisch, snel en effectief

Ik kreeg vrijwel direct een afspraak. Een uur was meer dan genoeg om Hanze Advocaat William Seijbel uit te leggen wat er aan de hand was en wat onze strategie zou worden. Het resultaat was succesvol en boven verwachting.

Steun en deskundig advies

De juridische begeleiding door Hanze Advocaten (William Seijbel) heeft mij door een lastige periode heen geholpen. Er komen bij onvrijwillig ontslag veel zaken op je af waarbij het heel prettig is wanneer iemand je daar vanuit betrokkenheid en deskundigheid door heen leidt. In de rechtszaak die volgde (en die we hebben gewonnen) kwam hij beslagen ten ijs. Een goede begeleiding in zo'n complex proces is tevens goed voor je zelfvertrouwen.

• Betrokkenheid

Goede keuze waar ik geen spijt van heb.

Betrouwbaar, duidelijk de overeenkomst goed verwoord.

Erg goed geholpen!

Arno was erg professioneel, zakelijk maar ook menselijk.

• Betrokkenheid

Prima geholpen door een uitstekende advocaat

Tijdens het eerste gesprek direct een klik. Verder mijn belangen prima behartig en snel gereageerd op mailtjes en vragen.

• Betrokkenheid

Goede dienstverlening met duidelijke uitleg

Anouk heft mijn zaak goed en duidelijk afgehandeld.

• Betrokkenheid

Uiteindelijk het maximum haalbare gehaald denk ik, blijft bitter maar daar kan Anjo niets aan doen.

Vond het jammer dat we elkaar niet live gesproken hebben en dat Anjo, door omstandigheden, met enige achterstand aan mijn dossier begon. Het is wat het is, vrindelijke man en ik zou jullie zeker aanraden bij anderen.

betrokken, deskundig, actief, professioneel

Na wisseling advocaat naar Annelies ben ik uitstekend geadviseerd en ontzorgd in de afronding van mijn arbeidscontract. De manier van ondersteunen heeft zelfs als bij-effect gehad dat ik zekerder kon staan in een sollicitatieprocedure, met een aanstelling tot gevolg. Ik heb mijn waardering kracht bijgezet door een boeket bloemen voor Annelies te bezorgen. Ook eerlijk om het volgende aan te geven: De collega-jurist die me aanvankelijk zou helpen, de naam is me zelfs ontschoten, heeft me erg teleurgesteld. Hij was niet goed voorbereid en heeft me op een kwetsbaar moment met niet passende adviezen onterecht extra onzeker gemaakt. De overdracht van mijn dossier naar Annelies was een verstandige actie van Hanze advocaten.

• Communicatie N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Geweldig geholpen

William is gedreven in het behalen van het beste eindresultaat. Hij adviseert op basis van realistische gronden. William communiceert makkelijk en tijdig en komt afspraken na. In een zware case ben ik dan ook heel goed geholpen door hem.

geweldig

vanaf het moment dat het eerste gesprek met Ilona had plaats gevonden ben ik uitstekend en netjes geholpen

Vakkundig, helder en betrokken

Voor het eerst in mijn leven gebruik moeten maken van een arbeidsrecht-advocaat en meteen de juiste gevonden. Bij aanvang zijn de mogelijke scenario’s en de consequenties duidelijk verteld, iedere stap werd goed gecommuniceerd, waar nodig, werd gestuurd en alles met begrip en vriendelijkheid.

• Betrokkenheid

Goede begeleiding en een mooi resultaat.

Met de betreffende advocaat heb ik één face-to-face gesprek gehad Zwolle. De verdere communicatie was telefonische en per mail, dit geheel volgens de werkwijze van Hanze Advocaat. Veel begrip van de advocaat ervaren. Een duidelijke uitleg van de juridische stukken en terminologie. Met een taaie, inmiddels, ex-werkgever een goed resultaat bereikt.

in alle opzichten positief

Uiterst efficiënte en doelgerichte strategie, zeer goede communicatie, we hadden niet beter kunnen wensen.

zeer goed

Goede ervaring met Hanze advocaten. Ze luisterden oprecht naar mijn probleem en dit is dan uiteindelijk ook naar alle tevredenheid opgelost.

Goed geholpen

Ik had nooit verwacht dat dit mij zou overkomen. En wist zelf ook helemaal niet wat ik allemaal kon verwachten. Ilona heeft mij hier goed in begeleid en het afgrond.

• Betrokkenheid

Op een juridisch correcte wijze, stap voor stap de feiten op een rijtje gezet en maximaal resultaat

Deskundige aanpak, alle mogelijkheden en keuzes vooraf helder en duidelijk weergegeven. Ik maakte keuzes en jullie vonden de juridische weg om bij het beoogde resultaat te komen. Note: De drukte van alle dag zorgde soms voor een vertraagde reaktie, was voor mij wel eens lastig om in te schatten wat er gaande was,maakte me onzeker.

• Betrokkenheid

"Pitbull" in de goede zin des woords

Nadat er al geruime tijd een verschil van mening was tussen mijn werkgever en mij over de, mijns inziens, dalende kwaliteit van het geleverde werk ontaarde dat uiteindelijk in een arbeidsconflict. Om van de luis in de pels af te geraken dacht mijn werkgever er wijs aan te doen om na 20 jaar voor het bedrijf gewerkt te hebben (ooit begonnen bij zijn vader) mij de laan uit te sturen. Ik had dus voor het eerst in mijn leven een advocaat nodig. Door de goede reviews bij Hanze Advocaat terecht gekomen waar William Seijbel mij ging bijstaan. Ik heb William leren kennen als een uitstekend vakman. Zeker in het begin is het erg prettig wanneer je een steun in de rug ervaart. De geruststellende manier van werken en de duidelijke aanpak geven vertrouwen in een goede afloop. Doordat de werkgever geen duidelijke redenen voor ontslag had, geen enkel dossier had opgebouwd en nogal amateuristisch te werk ging werd het een zeer lang proces, dat al met al ca. 9 maanden heeft geduurd. Al die tijd was de begeleiding door William adequaat, serieus wanneer nodig en met humor waar het kon, persoonlijk betrokken en vooral geruststellend. Op zeker moment heeft William mijn werkgever het vuur aan de schenen gelegd. Wanneer de werkgever over jouw advocaat zegt: "Wat een pitbull!" dan weet je dat je de juiste man aan je zijde hebt staan. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een prima vaststellingsovereenkomst met een optimaal resultaat.

Snel en duidelijk geholpen

Ik kon zeer snel een afspraak maken en het contact daarna verliep snel en soepel. Bij vragen kon ik altijd mailen of bellen. De uitleg was ook duidelijk.

• Betrokkenheid

Prettige en laagdrempelige samenwerking!

Met Hanze advocaten ervaren wij als Atlant een prettige samenwerking. Laagdrempelig, goed bereikbaar, tussentijdse terugkoppelingen en meedenken.

Ik ben zeer tevreden.

Ik vond het contact prettig en de afhandeling zeer vlot en uitgebreid. Fijn ook dat er werd aangegeven dat ik even kon bellen als ik nog vragen had. Ik heb u aanbevolen bij collega's! Over de deskundigheid weet ik niet wat ik moet invulen aangezien ikzelf allesbehalve deskundig ben ;-)

Ik ben zeer tevreden.

geïnteresseerd, vriendelijk, attent, doelgericht

Een prettige samenwerking met een voor mij maximaal resultaat

• Betrokkenheid

Goede service, deskundig advies, voor iedereen zeker aan te bevelen

Ik heb het als zeer positief ervaren, er was een hele prettige samenwerking, deskundig advies, het hele proces ben ik van alles op de hoogte gehouden, communicatie is duidelijk en bij vragen kun je altijd terecht, zeer klantvriendelijk, advies is duidelijk en de keuze lag bij mij, maar door de deskundigheid is het vaak al snel duidelijk wat het beste is om te doen.

Eekwal 12

8011LD Zwolle