Prettig, professioneel en betrouwbaar

Roelien heeft mij vertrouwen gegeven en bijgestaan in het proces naar vaststellingsovereenkomst met werkgever. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren, professioneel, met een no-nonsense aanpak.

• Betrokkenheid

Kundige specialisten met gevoel voor de mens.

Ervaren advocaten die vooruit denken. Maar ook wel degelijk rekening houden met de mens achter de "case". Geweldig om te zien hoe deze arbeidsrechtspecialisten beter in hun vak zijn dan wederpartij. Zowel op papier als in de rechtszaal!

deskundig en vlot contact

ik heb het contact met dhr. Koolhof als zeer prettig ervaren. Hij is heel deskundig en heel vlot bereikbaar (niet alleen tijdens kantooruren) de communicatie verliep ook altijd helder en duidelijk ; dat vond ik in het traject waarin ik zat heel belangrijk ; duidelijke communicatie is key ; er werd altijd gecheckt of iets was aangekomen en bevestigd als iets was verstuurd. En toen er van de tegenpartij ook een jurist bij kwam nam dhr Koolhof de gehele communicatie op zich, wat voor mij zeer veel stress wegnam ; dat was top ! Ook kan dhr Koolhof zich goed inleven in de situatie waardoor je het gevoel krijgt dat je echt een medestander hebt ; iemand die voor je opkomt en die je steunt !

Supervriendelijk en meedenkend

Na juridisch advies toch besloten om Hanze advocaat in te schakelen. Zeer vriendelijk te woord gestaan en duidelijk ook via de mail. Ben zeer blij met de keuze die ik gemaakt en en hoe ik uiteindelijk tot een akkoord ben gekomen met mijn werkgever dankzij Hanze advocaat!!

• Betrokkenheid

Ontzorging in alle vormen van het woord

Bijgestaan door Ab tijdens mijn VSO proces. Het was een moeilijke tijd, waarbij er ook privé veel speelde. Maar Ab gaf naast juridische advies ook altijd een luisterend oor voor al het andere. Alsof een goede vriend je bijstond in het proces. Hij nam de communicatie tot zich, zorgde ervoor dat ik werk/privé de balans kon behouden en me kon focussen op de belangrijke elementen die elders afspeelde. Altijd bereikbaar, snelle communicatie en prima advies.

Deskundig

Resultaat is beter als verwacht

• Betrokkenheid

Vlotte afhandeling en persoonlijk betrokken

De onderhandelingen verliepen heel vlot en Ab nam steeds de tijd aan de telefoon. Hij nam direct initiatief waarbij de correspondentie met de tegenpartij heel vlot verliep. Bedankt Ab voor de professionele afhandeling!

• Betrokkenheid

Toen ik contact opnam met Hanze advocaat kon ik diezelfde dag al terecht. Het contact was erg prettig. Ik voelde me op mijn gemak bij Ab. Hij nam de tijd, legde duidelijk uit en hield mij goed op de hoogte. Ook overlegde hij alles en duwde hij mij niet in een richting. Ik mocht zelf kiezen wat ik graag wilde doen en hij adviseerde hierin. Hij zei dat hij mijn zorgen zou ontnemen, dit zei hij niet alleen maar hij deed het ook. Dat is voor mij veel waard.

Persoonlijk, betrokken en professioneel

Onverwacht had ik juridische bijstand nodig, op aanraden van een familielid gebeld met Hanze advocaten. Direct tijd om het verhaal te vertellen en advies gekregen. Zonder er direct aan vast te zitten, tijd om er nog even over na te denken. Niet lang daarna terug gebeld en gevraagd om mij officieel bij te staan. Wat een rust dat iemand de vervelende onderhandelingen van me overnam! Professioneel, goed onderbouwd en altijd in overleg. Mijn belangen voorop. Want ook al hadden we vervolgstappen in de rechtsgang kunnen zetten, Ab Koolhof hield mijn belang vooropgesteld. Daarom middels een goede vso de situatie relatief snel en goed onderhandeld afgerond. Ab Koolhof is de hele periode betrokken geweest, makkelijk te bereiken, professioneel en menselijk. Heel prettig om met hem dit samen te doen.

• Betrokkenheid

Fijn, prettig en goed geholpen

Daar sta je dan in een situatie waarvan je denkt hier heb ik toch echt wel juridisch advies bij nodig. 1 telefoontje naar Hanze advocaat en Ruth Soer- Welleweer stond mij direct te woord en nam echt de tijd om mijn verhaal te horen. Hierbij gaf ze direct goed advies en gaf ze opties. Ze heeft mij tijdens de procedure van het VSO erg goed geholpen en ondersteund. Ook naarmate de procedure het er niet leuker en makkelijker op werd kon ze me door goede informatie geven echt helpen. Ruth deelde heel fijn elk deel van de procedure wat opties waren en voor- en nadelen.

• Betrokkenheid

In een onrustige tijd wordt er snel rust gecreëerd

Ontzettend fijn geholpen in een voor mij stressvolle periode. Vanaf t begin waren Frans en Ab snel, deskundig, duidelijk en hielden ze tevens rekening met mij. Ik ben ze dankbaar voor het snelle, goede resultaat. Ze nemen een last van je schouders en helpen je in t maken van keuzes! Kortom een zeer prettige ervaring met deze twee heren.

• Betrokkenheid

Adequaat en eerlijk advies met resultaat dat verwachting overtreft

Ben bij de ontbinding van mijn arbeidsovereenkomst, waarbij een VSO met mijn werkgever moest worden uitonderhandeld, meer dan voortreffelijk geholpen door Floor Plas Velema. Zij kiest een recht door zee benadering en is van begin tot eind duidelijk wat te verwachten en wat niet. Neemt ook het voortouw als het om onderhandelen gaat. Het uiteindelijk behaalde resultaat overtrof mijn verwachting. Kortom als je efficient en eerlijk geholpen wilt worden, raad ik haar zeker aan.

• Betrokkenheid

Als je in zwaar weer zit, is Mevr. Annelies Baas een warme douche die je nooit in de kou laat staan.

We hebben Mevr. Annelies Baas 2 keer leren kennen toen ik in zwaar weer kwam te zitten , een probleem hoe groot en zwaar ook, maar niets is te veel voor Mevr. Annelies Baas om je te helpen en te steunen, en gaat tot het uiterste om de waarheid boven water te halen en de behaalde resultaten om te zetten naar rust en voldoening. Mevr. Annelies Baas is een vakvrouw op gebied van het arbeidsrecht en Mediation , en kan zich verplaatsen in een ander, wat in deze moderne tijd ver te zoeken is, Het wij gevoel, en samen, want als samen er niet meer is, is samen een groot gemis, en dat laatste samen en verplaatsen in een ander plus de kennis en ervaring, maar ook de warme kant de menselijke kant , Dat is mevr. Annelies Baas. Wij willen dan ook Mevr. Annelies Baas een mooie toekomst wensen en gezondheid in 2023.

• Betrokkenheid

Fantastische begripvolle, snel schakelende en deskundige jurist

Ruth van Hanze advocaat is zeer prettig in haar communicatie, ze is duidelijk en reageert snel op berichten. Haar advies was zeer uitgebreid, volledig en in begrijpelijke taal. Ik had hier ook echt wat aan in de feedback naar mijn werkgever. Hierdoor zijn we uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen waar ik me volledig in kan vinden. Ze is ook zeer begripvol en attent in haar communicatie.

• Betrokkenheid

Goed advies op een prettige manier gecommuniceerd.

Zeer prettige samenwerking

• Betrokkenheid

Een oprecht en deskundig persoon

Mariska was voor mij een lot uit de loterij op het moment dat ik haar belde. Via via had ik jullie kantoor doorgekregen. Ik was totaal niet mij zelf in deze periode en had nog nooit een advocaat nodig gehad. Dan wens je op dat moment een advocaat die luistert goede vragen stelt en de tijd voor je neemt. Wat Mariska voor mij heel goed deed was niet in mijn emotie meegaan maar feitelijk blijven maar wel vriendelijk blijven. Dat heeft mij heel goed geholpen.Mariska heeft mij op een goede manier door een hele moeilijke periode heen geholpen.. Ik hoop haar niet meer nodig te hebben, is dat wel het geval dan bel ik haar zonder twijfel. Nogmaals ik heb weinig kennis en verstand van jullie vak maar Mariska is voor Hanze advocaten een mooi visitekaartje. Gr Fred popping

Professioneel

Professioneel advies, duidelijk en zakelijk maar ook empathisch. Snelle en betrouwbare werkwijze.

Als prettig ervaren

Hanze advocaat heeft mij geholpen bij het nakijken van mijn vaststellingsovereenkomst. Het was niet per se erg spannend, maar ze waren erg vriendelijk en het voelde vertrouwd genoeg om dit door hen te laten nakijken. Alles is goed en soepel verlopen.

• Betrokkenheid

Heel fijn geholpen door Mariska.

Het contact verliep in een prettige rustige sfeer. Het advies was deskundig en helder. Ook na het advies was Mariska beschikbaar voor vragen.

• Betrokkenheid

Snel, duidelijk en transparant.

Dhr. Ab Koolhof heeft mijn zaak voor me opgepakt. Ik ben zeer tevreden over zijn expertise en advies. Uiteindelijk is mijn zaak dankzij Ab naar wens afgesloten.

• Betrokkenheid

Ongelooflijk wat Mariska op zo'n korte termijn bereikt heeft. Na mijn 1ste telefoontje voor advies gelijk doorgepakt. Zo bekwaam en duidelijk naar mij toe steeds. Mariska had aan een half woord genoeg, betrokken en meedenkend. Het resultaat had ik nooit durven dromen. Ik had geen betere advocaat kunnen hebben.

Top geholpen.

Bijgestaan door Dhr. Koolhof. Zeer tevreden over Hanze Advocaten. Vanaf het begin al een goede band opgebouwd met Ab. Door het hele proces heen heeft Ab mij altijd gerustgesteld. Mocht ik ooit nog bijgestaan moeten worden is Dhr koolhof de eerste die ik bel. Bedankt Ab, je bent een topper.

Fijne samenwerking met Ab

Ab heeft mij zeer goed bijgestaan in de onderhandeling omtrent een VSO. Hij weet precies wat hij doet en is erg deskundig. Daarnaast stelt hij je ook gerust waardoor je echt het gevoel krijgt dat hij een groot probleem uit handen neemt. Bedankt Ab! Ik ben blij met het resultaat.

Eekwal 12

8011LD Zwolle