Snelle service, er werd prettig en helder gecommuniceerd. Fijne juridische partner!
Hanze advocaat, een aanrader! Mijn zorgen werden letterlijk uit handen genomen door Mariska Broeders. Een luisterend oor, vriendelijk, meedenkend, helder en deskundig advies, snelle terugkoppeling, doortastend en duidelijke communicatie, naar zowel mezelf als werkgever toe. Een goede, betrouwbare en fijne ondersteuning in een onzekere tijd en lastige periode. In de vakantieperiode waren haar werkzaamheden tijdelijk overgenomen door collega Ilona Bennink. Evenzo een vakbekwame vrouw, die helder en fijn communiceert en mij ook altijd te woord stond. Dank voor jullie goede zorgen en hulp! D.A. Nes
Vanaf het eerste gesprek met Ilona kwam er direct een rust over me. Ik voelde erg tekort gedaan en wist niet hoe te handelen. Dit is erg goed opgepakt en uitgevoerd. Waarvoor mijn dank!
Ik kan niet het bedrijf met al haar werknemers beoordelen , maar met Floor Plas-Velema en William Seijbel heb ik meerdere keren kontakt gehad en dat voelde als deskundig , betrouwbaar, en invoelend aan , deze mensen zijn goed bereikbaar en beantwoorden snel en accuraat , mocht ik in de toekomst nog gebruik van een advocaat maken dan zal ik zeker met Hanze Advocaten kontakt opnemen. Gerard Scholte.
Ik ben bijgestaan door mr. Seijbel. Zijn dienstverlening kenmerkt zich door zijn doortastend optreden en deskundigheid. Daarbij houdt hij de belangen van zijn cliënt scherp voor ogen zonder de ‘zachte’ kant van de zaak uit het oog te verliezen.
prima geholpen, communicatie verliep vlekkeloos, betrokken en bereikbaarheid beter dan verwacht. Antwoord binnen no time. zeer tevreden over geboekte resultaten.
Door het advies van mijn advocaat mevrouw Bennink ben ik enorm geholpen met het checken van mijn vaststelingsovereenkomst. Hanze Advocaat is enorm goed gespecialiseerd in arbeidsrecht!
Ik had alles in handen gegeven wat een snelle reactie en een deskundig advies ik zou iedereen aanraden jullie te contacten Dank je wel voor de snelle hulp en afhandeling Ronny
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de advocaat. Ze reageerde snel, gaf goede adviezen en dacht goed mee. Ik ben heel tevreden.
Zeer vriendelijke en kundige mensen die met je meedenken en recht op het doel afgaan zonder poespas. Ilona Bennink krijgt van mij dan ook een dikke 10, zo vriendelijk en duidelijk.....een verademing. Onrecht omgebogen tot een rechtvaardig slot.
Ik heb Martijn Colenbrander ervaren als een prettige deskundige advocaat. Iemand die meedenkt in de situatie en met meerdere plannen komt. Hij geeft goed advies in wat mogelijk en haalbaar is, en wat juist niet. De situatie is door hem succesvol afgerond met een uiterst tevreden resultaat.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de advocaat. Hij reageert snel en licht alles goed toe. Prettige samenwerking en ik heb altijd vertrouwen in hem gehad.
Bereikbaarheid en snelle communicatie prettig ervaren.
Je denkt vaak ik kan het zelf regelen maar er wordt ook vaak in een vaststellingsovereenkomst over artikelnummers uit de wet genoemd. En zie daar maar uit te komen. Dus zeer goed geholpen om voor mij het beste eruit te halen
Positief. Snelheid van regeren heeft dit hele proces voor mij hee gemakkelijk gemaakt. Goede adviezen en prettige communicatie
Ik ben prima geholpen door Mariska, kreeg snel terugkoppeling en kon haar altijd bellen voor vragen.
Ik heb de dienstverlening als erg prettig ervaren. De procedure vanuit mijn werk verliep erg moeizaam, maar is uiteindelijk met dank aan de advocaat met een heel mooi resultaat afgesloten. Uiteraard was er geen live contact vanwege de corona maatregelen, maar dit heeft het proces verder niet geschaad en ik vond de communicatie dan ook soepel verlopen. De advocaat was altijd bereikbaar voor advies en overleg. Uiteraard is dit alles in een notendop, maar ik ben erg tevreden en kan ze zeker aanbevelen.
Ik ben goed geholpen met een conflict dat tussen mij en de werkgever lag. Daarbij heeft de advocaat mij goed op pad kunnen helpen en uiteindelijk van een probleem tot iets goeds kunnen oplossen.
Prettig adequaat zonder poespas. Grote opbrengst van de interventie...
Na het verlies van mijn baan door reorganisatie heeft Hanze Advocaten mij bijgestaan door het proces met kennis en kunde. Ik had 4 namen van advocaten opgeschreven om te te kijken welke het beste bij mij zouden passen, ik vind dat ik een klik met iemand nodig heb als het gaat om mijn toekomst. Ik belde met Mariska van Hanze advocaten als eerst, en daar is het bij gebleven. Nogmaals, vakkundig, duidelijk, ondersteunend en niet te veel poespas. Bedankt voor de hulp, ik zal zeker in de toekomst (hopelijk niet nodig) weer bij Hanze advocaten aankloppen voor advies.
Na een verschil van inzicht met mijn werkgever ben ik bij Carolien Ditzel terecht gekomen. Zij heeft mij zeer professioneel bijgestaan. Vond het een prettige samenwerking , ze wist wat ze deed en dit leidde tot een goede afwikkeling van de zaken. Al met al zeer tevreden over het resultaat.
Vanaf het eerste telefoontje werd direct goed meegedacht, de ruimte geboden en steeds goede adviezen gegeven. Opmerkelijk gemakkelijk afspreken en steeds een keurige opvolging. Erg prettig!
Ondanks de nare situatie, was het contact met Hanze Advocaat erg prettig en ik voelde mij begrepen en gesteund. Het contact liep vlot en adequaat.
Na mijn eerste contact met Hanze Advocaat had ik hier direct een goed gevoel bij. Het is voor mij niet dagelijks dat ik een bedrijf als hen nodig heb natuurlijk en het is dan dus ook een vreemde wereld waar je in terecht komt. Er werd mijn zeer duidelijk verteld wat ik moest doen, waar ik rekening mee moest houden en wat hun advies in bepaalde zaken was. Samen hebben we na meerdere contactmomenten een voor mij zo goed mogelijke uitkomst weten te bereiken voor mijn case. Ik kan iedereen aanraden met dit kantoor in zee te gaan.
Ik ben zeer tevreden over het professionele werk van Ilona Bennink. Ik voelde me gehoord en begrepen door haar. Samen hebben we alles per e-mail of telefonisch doorgenomen, dit werkte heel fijn. Zij heeft de onderhandelingen met mijn werkgever gedaan en mij telkens op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Door haar deskundige hulp hebben we het maximale eruit gehaald. Dankjewel!