Daar waar je vaak door een stagiaire of secretaresse wordt “ geholpen”. Is dhr. Fakiri wel altijd degenen die je telefoons en mails beantwoord en snel ook. De advies en verwachting zijn vanaf begin af aan realistische geweest. Er worden geen gouden bergen beloofd om vervolgens een teleurstelling te moeten verwerken. Je hebt een advocaat die je zaak behartigt en hij is altijd je aanspreekpunt. dat is het vertrouwen waard. Je bent geen zaak of nummer maar een persoon.
- adviseren je wat de beste keuze om te bewandelen maar laten de klant (ik) zelf beslissen zelfs als het het proces lastiger maakt. - Fakiri & van Beuningen zijn naar mijn ervaring seller en efficiènter dan min voorgaande ervaringen met advocatenkantoren. - Advocaten gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden
Ik kan een lange stuk typen maar meestal worden ze overgeslagen, mijn keypoints: - bellen netjes elke keer op met een status update omtrent je zaak i.p.v. op eigen houtje beslissingen te nemen. - adviseren je wat de beste keuze om te bewandelen maar laten de klant (ik) zelf beslissen zelfs als het het proces lastiger maakt. - Fakiri & van Beuningen zijn naar mijn ervaring sneller en efficiënter dan mijn voorgaande ervaringen met advocatenkantoren. - Advocaten gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden
Murteza Fakiri is een advocaat die kundig handelt. Zijn kennis en ervaring spreken boekdelen. Vanaf het moment dat je binnen loopt weet hij precies te filteren tot wat echt relevant is. Hij bijt zich vast op het onderwerp en strijdt voor jouw belang. Zonder Murteza had ik nooit de vergoeding gekregen waar ik echt recht op had. Mijn dank is groot en ik kan hem iedereen aan raden.
Dhr. Roos is een erg fijne en goede advocaat. Zo heeft hij mij geholpen met mijn klaagschrift en de zitting. Ik kon dhr. Roos altijd bereiken wanneer ik vragen had. Zo heeft hij mij goed voorbereid op mijn zaak en alle standpunten doorlopen die van belang waren.
vanaf eerste contact helder en duidelijk de zaak uitgewerkt en netjes afgehandeld.
Ik ben heel goed en profesioneel geholpen. Voelde heel fijn en vertrouwd aan.
Een prettige ervaring heb ik gehad met Dhr. M. Fakiri, een prettige en vakkundige begeleiding met een mooi eindresultaat. Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor de aanpak van Dhr. Fakiri.
Alles wordt duidelijk besproken .Dat vindt heel fijn.
Mister Fariki is a very honest man and cares very much about his clients. I couldn’t ask for a better lawyer than him he was very efficient and very communicated.
Er was een goede zakelijk relatie, de zaak was erg snel opgelost dankzij Meneer Fakiri snelle & efficiënte werkwijze, als iemand ooit een advocaat nodig heeft raad ik Meneer Fakiri gegarandeerd aan!
Meneer kwam met goed advies voor onze zaak. Aan de hand daarvan is het geschil goed opgelost. Is duidelijk in de communicatie en komt zijn woord na. Luistert goed naar de client en zijn/haar situatie. En komt met een passend advies/oplossing. Overlegt goed met de client om ervoor te zorgen dat de uitkomst van het geschil zo dicht mogelijk ligt bij zijn/haar voorstel/doel.
Mijn ervaring die ik had was erg aangenaam. Ik voelde me gehoord en de communicatie was helder. Zeker een aanrader.
Erg prettig het goede en duidelijke contact met Dhr Fakiri en collega’s.
Mijn ervaring om cliënt te zijn van de heer M.W.Fakiri, Is mij zeer waardevol en dankbaar, ik heb een goede verstandhouding en veel steun en goede begeleiding gehad in een moeilijke stressvolleperiode, mijn oprechte dank hiervoor.
Goed geholpen en de resultat was ook prima
Recht hebben en het dan ook krijgen via de advocaat. Geweldig.
Er werd veel begrip getoond en dat stel ik zeer op prijs. De zaak is goed begeleid. Ik ben zeer tevreden! Heel erg bedankt M.W.Fakiri top advocaat.
Mijn werkgever ontsloeg mij onterecht en betaalde mij loon niet uit. Nawid heeft de zaak gewonnen en mij echt geweldig holpen.
Ik vind dat ik heel goed werd geholpen.
Ik ben fijn geholpen. De begeleiding, communicatie was duidelijk. Als ik hem nodig had, stond hij klaar voor mij. Fijn geholpen. Zeker aan te raden. Mvg
Situatie leekt moeilijk , maar door het goede advies en hulp toch tot een mooi eind gekomen Dankuwel!
Hele goede, ervaren advocaat. Gedegen aanpak en oog voor de menselijke kant. Daar kunnen andere advocaten van leren.
Nieuwe Uitleg 15
2514 BP Den haag