5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn samenwerken met meneer N.M.Fakiri. Waar andere zeiden dat er geen zaak gemaakt kon worden, heeft meneer N.M.Fakiri dit wel voor mij gedaan. Ook hierna kon ik nog bij hem terecht voor verder advies ondanks dat hij niet meer direct betrokken is bij de zaak. Ik voelde mij direct vertrouwd en beveel Fakiri en Fakiri zeker aan bij andere.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was bij Fakiri & fakiri advocaten voor een belangrijke zaak.Hij heeft mij fantastisch geholpen.Hij was altijd bereikbaar en hij stelde mij gerust tijdens de rechtzaken.Als het nog ééns nodig is,ga ik weer bij fakiri's terug.Ze zijn echt goed en ze weten waarmee ze bezig zijn. Ik ben heel erg dankbaar en ik raad iedereen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De heer Fakiri heeft mij heel goed geholpen met mijn echtscheiding, hij was altijd geduldig en duidelijk. Mijn belangen zijn meer dan alleen behartigd, hij heeft mij gesteund in een zeer zware periode in mijn leven.

• Geholpen door: A.J. (Jawid) Fakiri

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed geholpen mijn de gebreken aan mijn woning! Als verhuurder je niet helpt dan moet je bij deze heren zijn!

• Geholpen door: M.W. (Murteza) Fakiri

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel, kundig en betrokken. Zeer blij met het resultaat van de onderhandeling over mijn beëindigingsovereenkomst!

Nieuwe Uitleg 15

2514 BP Den haag