De heer Boogaard adviseerde ons een kort geding te starten om snel tot resultaat te komen maar hebben de zaak verloren omdat deze zaak zich niet leende voor een kort geding maar een bodemprocedure. Bij de vraag aan de heer Boogaard waarom hij geen bewijzen aandroeg (die we genoeg hadden)tijdens de zitting gaf hij als antwoord: als ik dat doe word ik door de rechter op de vingers getikt dat we een kort geding zijn gestart ipv bodemprocedure . eigen belang gaat dus voor het belang van de klant. Tijdens de voorbereidingen vroeg de heer Boogard ook regelmatig hoe de situatie precies was terwijl we dat al een paar keer hadden uitgelegd, hij was duidelijk niet met zijn gedachten bij onze zaak. Jammer want het heeft ons geld gekost en door een fout van de heer Boogaard hadden we geen kans van slagen. Hij gaf zelf gelijk na de zitting al aan dat we het waarschijnlijk niet zouden winnen omdat het dus geen kort geding zaak was.
Het is jammer dat wij na onze prettige contacten op deze manier moeten communiceren over de inderdaad teleurstellende afloop van de procedure. Ik had jullie in het door mij voorgestelde overleg graag willen uitleggen dat dit allemaal wel genuanceerder ligt dan het nu wordt voorgesteld.
Fijne samenwerking en goede communicatie betreffende de stand van zaken. Fijne samen gewerkt.
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en accurate begeleiding van Ms. G. Boogaard .
Dank voor de overwegend positieve waardering. Bij gelegenheid hoor ik graag waarom u mijn bijna gratis adviezen, waarmee ik u verder op weg heb geholpen, met een onvoldoende beoordeelt.
Wederom tevreden; professioneel advies waar we direct mee aan de slag kunnen.
De heer Boogaard heeft mij een zeer snel en zeer deskundig advies gegeven omtrent het verloop van mijn zaak. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.
juiste en nette begeleiding
Guus is professioneel, heeft verstand van zaken en reageert snel en adequaat op vragen.
Correct en snel
Ik ben ontzettend goed geholpen. Goed advies gehad en zeer deskundig.
Prettig mailcontact met de heer Boogaard gehad waarbij hij mij zeker van advies heeft kunnen voorzien hoe mijn kansen bij een eventuele rechtszaak zouden liggen.
Mr. Boogaard komt bij mij over als heel bekwaam jurist, die mijn probleem heel goed onderkende en daarop de juiste oplossing aandroeg en met succes
Communicatie, is erg belangrijk in een zaak en advocaat en client moeten elkaar wel goed kunnen begrijpen, en zonder communicatie gaat dat niet. Dat was hier wel het geval, en we zijn super vriendelijk en goed geholpen. Onze dank hier voor.
Goed advies,heel eerlijk zijn mening geven. Dankuwel