Guus Boogaard is een zeer bekwame advocaat.Prettig in de omgang en is betrokken bij het probleem van zijn client . Staat open voor suggesties van de zijde van de client .Al met al een zeer rustgevend gevoel. Zeer zeker een aanbeveling.
Guus is een zeer betrokken man die helder en duidelijk communiceert, zonder iets of iemand te kort te doen. Prettig in de omgang en toch zakelijk, zeker het aanbevelen waard.
Guus had direct tijd voor mij en heeft de zaak vakkundig en op tijd afgerond.
Deze advocaat mag zich met oprechtheid noemen; meester van zaken!! Hij is in zijn handelwijze en benadering zowel naar de cliënt als tegenpartij; zakelijk. Tegerlijkertijd is hij tevens; integer en zorgvuldig. Dit zorgt voor wederzijds begrip en vertrouwen. Hierdoor heeft hij vaak de beste kans van slagen bij een zaak! Daarnaast beschikt hij over een ruime mate van kennis en ervaringen op verschillende rechtsgebieden.
Zeer prettige persoonlijke benadering.
Meesters van Zaken is zorgvuldig , vakbekwaam, doortastend en ter zake zeer deskundig.
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf
Zeer correcte en snelle reacties met goede adviezen/ hulp
Guus Boogaard is een hele fijne man om mee samen te werken zijn betrokkenheid en advies dat hij geeft, geeft een goed gevoel. ik ben uiterst tevreden over Meester van Zaken (Guus Boogaard)
De heer Boogaard beschikt over uitstekende luistervaardigheden en is in staat om mogelijke oplossingen kort en bondig, doch duidelijk onder woorden te brengen.
Prettige samenwerking. Doortastend!
Met name de snelheid waarmee het advies en de benodigde overeenkomst werd geleverd was prima.
MvZ is een voor ons een uitstekende adviesgever. De communicatie loopt altijd zeer plezierig.