De juristen van Poelman vd Broek wil ik typeren als ondernemende juristen. Daar heb je er niet veel van in ons land! Wat ik daarmee wil zeggen is dat dit juristen zijn die niet alleen maar risico's weergeven; Oftewel juristen die een deal naar de Filistijnen helpen. Jullie weten dan allemaal wat ik bedoel. De juristen van Poelman vd Broek denken met je mee en durven hun mening te geven of een eventueel risico acceptabel is voor de continuïteit van de onderneming. Dit is nou echt meedenken met de onderneming en de ondernemer. Natuurlijk wil ik ook gebruik maken van de gelegenheid om jullie allemaal hartelijke te feliciteren met jullie 45-jarig jubileum! Dit is Raynaud Mignot. Ik ben CEO van Holland Green Science International.
Bedrijfsnaam | Holland Green Science International |
Ik heb positieve ervaringen in mijn contacten met Poelmann van den Broek. Altijd inhoudelijk en deskundig goed advies. Goede bereikbaarheid en een snelle reactie op de gestelde vragen. Er is altijd prettig persoonlijk contact, interesse in het bedrijf en in de casus.
Bedrijfsnaam | Bolsius International BV |
Zeer professioneel maar ook begrip voor de situatie. Zeer bedreven en duidelijk in alle voor mij onduidelijke of "tricky" situaties. Zeer blij met mijn adviseur! Wij moeten het einde nog afwachten maar ik heb daar alle vertrouwen in!
Bedrijfsnaam | bosman diving service bv |
Goede analyse van het probleem, juiste inschatting over hoe het beste op te volgen met wederpartij
Het voelt een beetje gek om overal 5 sterren voor te geven. Maar als je je oprecht geholpen voelt iedere keer als je belt of mailt, als je altijd snel antwoord hebt, en als men altijd (pro-actief) met je meedenkt. Welke keuze blijft er dan over?
Bedrijfsnaam | ANAC B.V. |
A high degree of professionalism which provides a high level of confidence in all aspects of the work undertaken.
Bedrijfsnaam | CRV BV |
Deskundig, menselijk, snel.
Bedrijfsnaam | Wenting |
Ik ervaar al jaren een trouwe, deskundige en professionele partner.
Bedrijfsnaam | Merford |
Bijzonder tevreden met de samenwerking met PvdB, Valerie Lipman. Samen opgetrokken in een dispuut, en tevredenstellende schikking uiteindelijk bereikt. Dank voor de juridische support. Weliswaar niet heel prominent op de voorgrond, maar door hele goede inhoudelijke borging, goed luisteren, en effectief samenwerken mooie resultaten.
Bedrijfsnaam | Jan Linders Supermarkten |
Met Valerie werk ik graag samen. Ze heeft ons erg goed geholpen en fungeert als een betrouwbare sparringspartner.
Bedrijfsnaam | Refresco Benelux BV |
Ik heb al jaren contact met Poelmann van den Broek, en het bevalt mij zeer goed. De verschillende zaken zijn uitstekend opgelost.
Ik heb Poelman v.d.Broek om een "second opinion" gevraagd inzake een huurconflict bij de huur/verhuur van een zakelijke ruimte. De casus werd m.i. goed opgepakt, van diverse invalshoeken benaderd en er werden waardevolle adviezen gegeven. Er werd gehandeld binnen de vooraf opgegeven benodigde tijd. Zeer tevreden. Eén minpuntje (nou ja, maar dat wist ik); het uurtarief is nogal wat.
Bedrijfsnaam | Admin.kantoor Cuijk |
Wij zijn tevreden met de ondersteuning. Professioneel en prettig!
Bedrijfsnaam | Jan Linders BV |
Bedrijfsnaam | Van Wanrooij |
Kort en krachtig advies, voldoet aan de vraagstelling.
Bedrijfsnaam | Trebbe |
Poelmann van den Broek heeft ons bijgestaan bij een faillissement en activa transatie. Dit is voor een ondernemer en de werknemers een pittige, intensieve en spannende periode. Mede door de kennis en ervaring van de advocaten is dit proces goed verlopen.
Bedrijfsnaam | - |
Het besluit van de gemeenteraad in Hattem om in te stemmen met het nieuwbouwplan van Lidl was niet mogelijk geweest zonder het advies van Juuk Hulshof van Poelmann van den Broek. Zijn vasthoudendheid, vakkennis en pragmatisch oplossinggerichte werkwijze was voor Lidl een kompas om met voldoende vertrouwen naar het verkrijgen van de omgevingvergunning te werken.
Bedrijfsnaam | Lidl Nederland GmbH |
Poelmann van den Broek heeft ons bewezen een zeer deskundige partij te zijn bij geschillen in de bouw. Zeker aan te bevelen
Bedrijfsnaam | Nedzink |
Goede en fijne ervaring gehad met Poelmann van den Broek! Perfecte afhandeling, heel professioneel.
Bedrijfsnaam | N.E.C. Nijmegen |
Ik ben zeer tevreden over mijn advocaat Erk Jansen. Zeer vakkundig, correct en meedenkend met de klant. Ik verwijs al mijn collega's door naar Erik.
Bedrijfsnaam | Bunkerstation Heijmen |
Lisa Witten heeft ons afgelopen jaar met twee zaken geholpen. Ze heeft ons eerlijk en deskundig advies gegeven en het gehele traject professioneel begeleid. Ze is betrokken bij zowel de casus als de organisatie.
Bedrijfsnaam | SSH& |
Alles worden goed geholpen en goede uitleg.
Bedrijfsnaam | pearl river |
Ik doe ruim 4 jaar zaken met diverse advocaten van PVDB en krijg altijd deskundig advies betreffende mijn vraagstellingen en ingediende zaken worden snel en professioneel opgepakt. Naast de zakelijke aspecten zijn ze ook geïnteresseerd in mij als persoon en gaan we informeel met elkaar om. Dat vind ik persoonlijk heel fijn en dat maakt de samenwerking ook prettiger.
Bedrijfsnaam | Greenyard Prepared Netherlands B.V. |
Zeer goede en deskundige hulp in lastige situatie, neemt de uitdaging aan om het optimale te bereiken!
Lisa is een goede advocaat die duidelijk en reëel, de zaken weergeeft.
Bedrijfsnaam | Groene Landen BV |
Wijchenseweg 10
6537 TL Nijmegen
Over Poelmann van den Broek Scherp zijn, dat zit in ons DNA. Al sinds 1976 staan wij ondernemers bij met lef en visie, altijd gericht op resultaat. Met kantoren in Nijmegen en Amsterdam zijn wij laagdrempelig en dichtbij, ongeacht waar u gevestigd bent. Onze advocaten zijn experts in hun vakgebied, met een brede focus op alles wat ondernemers nodig hebben: risico's beheersen, conflicten voorkomen en groeikansen benutten. Praktisch, helder en altijd met maatwerk dat past bij uw onderneming. Bij Poelmann van den Broek begrijpen we dat ondernemen draait om timing en het maken van de juiste keuzes. Daarom combineren we specialistische kennis met een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een scherp juridisch advies, strategische begeleiding of volledige ontzorging, wij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met ondernemen. Over Klantenvertellen Wij maken gebruik van de reviewtool van Klantenvertellen om onze dienstverlening te evalueren. Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons om onze kwaliteit hoog te houden en verder te verbeteren. Wij waarderen het zeer als u een review achterlaat en uw ervaring deelt.