Uitermate goed gesteund door de adviezen van een top professional die de zaken helder en duidelijk uiteenzet. Adviezen die een kwestie niet rooskleuriger afschildert dan deze is en daarmee een realistisch verwachtingspatroon laat ontstaan. Pro-actief ook als het gaat om het neerzetten van scenario's die eventueel zouden kunnen ontstaan. Door op gedegen wijze te anticiperen op eventuele komende beargumenteringen blijft men de bovenliggende partij.
Bedrijfsnaam | van der Ham Glasgroothandel B.V. |
Prettige samenwerking
Bedrijfsnaam | Innodak |
Prettige samenwerking waarin PvdB erg betrokken is en meedenkt met wat voor ons als softwareontwikkelaars belangrijk is. Daarnaast is het prettig dat de voor ons interessante disciplines aanwezig zijn (IT en arbeidsrecht). Ondanks dat wij een kleine opdrachtgever zijn, zijn de advocaten altijd telefonisch bereikbaar wanneer je vragen hebt. Top!
Bedrijfsnaam | Bullit Digital |
Ik ben zeer onder de indruk van Poelman van den Broek. Voor dezelfde service hoef ik nu niet meer naar een 'groot, internationaal' advocatenbureau. Het resultaat is altijd van een zeer hoog kwalitatief niveau, snel en pragmatisch.
Bedrijfsnaam | Mead Johnson |
positief vanwege de adequate en inhoudelijk gedegen ondersteuning waarbij men meedenkt met het vraagstuk dat voorligt. Het gaat verder dan alleen de juridische advisering.
Heel fijn contact en snelle opvolging.
Bedrijfsnaam | Service2Fruit |
Vanaf het eerste moment was er een goede klik tussen mij en Annemarie van Woudenberg. Zij begreep direct hoe ik er in stond en gaf blijkt dat zij een medestander was. Ik kon Annemarie altijd bellen en als ik haar niet direct aan de lijn kreeg duurde het maar even eer zij terugbelde. Zij gaf mij rust en vertrouwen in een toch wel hectische en onzekere tijd. Haar formuleringen waren scherp maar niet over de rand. Het mooiste compliment voor Annemarie is dat de tegenpartij mij complimenteerde met de sterke advocaat die ik had.
Het is een zeer goede advocaat en zeer betrokken we hebben een hele goede ervaring in een woord geweldig
Goed, professioneel, correct. Komt afspraken na.
Prettige medewerker met verstand van zaken en zeer effectief doortastende werkwijze.
Bedrijfsnaam | Decovos |
De ervaring die ik heb gehad met Poelmann van den Broek was super goed! Ze denken perfect mee en helpen je écht. Ook de communicatie is helder en duidelijk.
Bedrijfsnaam | Gender Reveal |
In een beroepsprocedure voor een bestemmingsplan zijn wij op professionele wijze bijgestaan door Poelmann van den Broek. De advocaat zit goed in de materie, communiceert tijdig en juist en denkt pro-actief mee in oplossingsrichtingen.
Bedrijfsnaam | Synchroon B.V. |
Juuk is een fijn persoon om mee te werken, is goed bereikbaar en beoordeelt de vragen goed. Komt ook met goede adviezen.
Wij hebben te maken met advocaat dhr. Loo, die zeer snel reageert op vragen per telefoon of mail en alles duidelijk toelicht. We worden voorzien van onderbouwd advies in de te nemen stappen. bezwaarschrift was snel geleverd. Zeer tevreden.
Wij hebben nu meerdere ICT en IE gerelateerde opdrachten bij Valerie Lipman neergelegd. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ze zich snel bekend heeft gemaakt met ons bedrijf en de manier van werken en zo binnen een mum van tijd concreet wordt. Ze vervult samen met Poelmann het ontbrekende puzzelstukje op het gebied van overeenkomsten, AVG, IE-recht en andere belangrijke juridische zaken die bij maatwerk softwareontwikkeling om de hoek komen kijken. Zaken die wij nooit intern (kunnen) behandelen en waar we een goede, betrouwbare en schaalbare partner voor nodig hebben waarmee de lijntjes extreem kort zijn. Top!
Bedrijfsnaam | Webbio B.V. |
Rudi Minkhorst heeft rust gebracht in een hectisch complex traject bij het tot stand brengen van de Anterieure Overeenkomst met de gemeente Leide en tevens op detail meegelezen , geadviseerd en gecorrigeerd bij het tot stand komen van de Vaststellingsovereenkomst tussen Ten Brinke LuBro Ontwikkeling BV en een andere marktpartij. Rudi is gedurende het traject mijn Zandmannetje geweest; door hem heb ik toch nog redelijke nachtrust kunnen genieten !
Bedrijfsnaam | Ten Brinke LuBro Ontwikkeling BV |
In de meerjarige zaak en diverse zittingen is de samenwerking en communicatie heel goed verlopen. Wij hebben de betrokkenheid en juridische advisering als professioneel, beschouwend en zeer constructief ervaren.
Bedrijfsnaam | Giesbers-Wijchen |
Dhr Loo was snel beschikbaar, had snel ons dossier bestudeerd en had snel gelegenheid om ons telefonisch advies te geven. Was vriendelijk in contact, nam de tijd om uitleg te geven. We konden met zijn inhoudelijke advies ook goed verder.
Door creativiteit, beheersing van het vak en samenwerking van verschillende disciplines wordt maximaal resultaat behaald.
Bedrijfsnaam | Intergamma |
Rudi is een prettig persoon, oprecht en bijzonder kundig in het gestelde rechtsgebied.
Bedrijfsnaam | Croonwolterendros |
Bruikbaar advies dat door een mondelinge toelichting nog beter werd. Goed draver juristen zijn die op internet inzicht geven en voor vragen open staan
Bedrijfsnaam | Gemeente raadslid |
Anders dan wij gewend waren bij een concullega nu hele korte lijnen en zeer snel advies. Dit als zeer prettig ervaren
Bedrijfsnaam | Bouwbedrijf Hengeveld BV |
Poelmann van den Broek is inmiddels door onze organisatie diverse malen en op diverse specifieke vlakken zoals bouwrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht geconsulteerd voor juridische ondersteuning, juridisch advies maar ook advies in een bredere zin. Het prettige aan de samenwerking is de deskundigheid op ieder deelvlak, de snelle respons en de duidelijkheid in communicatie.
Bedrijfsnaam | Soprema BV |
prettige samenwerking.
Bedrijfsnaam | Kingspan BV |
Wijchenseweg 10
6537 TL Nijmegen
Over Poelmann van den Broek Scherp zijn, dat zit in ons DNA. Al sinds 1976 staan wij ondernemers bij met lef en visie, altijd gericht op resultaat. Met kantoren in Nijmegen en Amsterdam zijn wij laagdrempelig en dichtbij, ongeacht waar u gevestigd bent. Onze advocaten zijn experts in hun vakgebied, met een brede focus op alles wat ondernemers nodig hebben: risico's beheersen, conflicten voorkomen en groeikansen benutten. Praktisch, helder en altijd met maatwerk dat past bij uw onderneming. Bij Poelmann van den Broek begrijpen we dat ondernemen draait om timing en het maken van de juiste keuzes. Daarom combineren we specialistische kennis met een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een scherp juridisch advies, strategische begeleiding of volledige ontzorging, wij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt met ondernemen. Over Klantenvertellen Wij maken gebruik van de reviewtool van Klantenvertellen om onze dienstverlening te evalueren. Uw mening is belangrijk voor ons en helpt ons om onze kwaliteit hoog te houden en verder te verbeteren. Wij waarderen het zeer als u een review achterlaat en uw ervaring deelt.