Een professionele, betrokken en meedenkende jurist

Zoals hierboven aangeduid, heeft Linda van der Knaap mijn belangen op een professionele en betrokken wijze behartigd. Zij kon zich goed verplaatsen in mijn situatie, was accuraat in de communicatie en heeft het dossier op een adequate wijze afgewikkeld. Haar persoonlijkheid en de onderlinge contacten heb ik zeer gewaardeerd.

Goed en efficient

Onze problematiek werd snel begrepen en de juiste aanpak is helder naar ons gecommuniceerd. Snel stond alles op papier en kregen we het gewenste resultaat.

Vakkundig

To the point, snel en kundig

• Geholpen door: Jim Kaldenberg
  • Waar kent u ons van? Via, via

Prima samenwerking met gewenst resultaat

Ben op erg prettige en kundige wijze bijgestaan door kantoor Delissen, en met name door Niels vd Bos. Steeds snelle feed back op aangedragen argumenten.

• Geholpen door: Niels van den Bos

Goed en deskundig

In dit langdurig traject was t soms moeilijk het hoofd koel te houden, maar met de deskundigheid van Thijs lukte dat goed

Uitstekend geholpen

Mr. Petra Frederiks, heeft mij prima geholpen in een zaak, die voor mij heel emotioneel was. Ze heeft alles snel en accuraat afgehandeld. Het heeft bijna een jaar geduurd maar dat was zeer beslist haar niet aan te rekenen. Dit betrof de tegenpartij. De samenwerking was zeer prettig, ik voelde mij bij haar op mijn gemak. Mocht het nodig zijn zou ik weer van haar diensten gebruik willen maken.

• Geholpen door: Petra Frederiks

Effectief en doeltreffend

Dhr. Maas heeft ons uitstekend geholpen bij de gehele aanvraag en verlenging van de verblijfsvergunning.

• Waar kent u ons van? Eerdere aanvragen

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt, Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van dhr J.S Maas. Goede communicatie, snelle reacties en ook goede adviezen.

Doelmatig en professioneel

UItstekend advies vooraf, en voortvarende begeleiding van de aanvraag voor een EU verblijfsdocument voor mijn Chinese vrouw. De IND nam er maximaal de tijd voor (6 maanden), maar wij hadden genoeg aan enkele uren begeleiding van Delissen Martens, en hebben nooit rechtstreeks met de IND hoeven te communiceren.

Geweldig snel

Dankzij u mag mijn vrouw naar nederland ben u heel erg dankbaar eindelijk kan mij leven starten Dank u wel

Goed geholpen en snel

Prima advies en aardige deskundige dame! Was erg betrokken en accuraat!

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Zeer goed en professioneel geregeld. Zeker een aanrader voor een ieder.

Na een fijn en goed telefonische gesprek zijn wij in zee gegaan met Delissen Martens. Ook onze toekomstige aanvragen (zakelijk) zijn wij van plan om met dit bureau te gaan doen. Alles is netjes aangeleverd en er is steeds goed contact geweest. Met 2 maanden was alles geregeld. Onze dank hiervoor.

• Waar kent u ons van? Internet

Wij zijn goed geholpen door Linda!

Linda heeft ons goed geholpen bij een aanhoudende kwestie met de achterbuurvrouw.

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Ik ben geholpen door Dhr Maas. Hij was altijd bereid om mij vragen te beantwoorden, communicatie vond ik top! Ik vind hem een geweldige advocaat.

• Waar kent u ons van? Internet

Mr. Maas is een topper!!!

Ik heb alleen maar goede woorden voor mr. Maas!!! Mr Maas nogmaals bedankt!!!

• Waar kent u ons van? Internet

Snel vriendelijk en deskundig handelen.

Fijne samenwerking. Zeer snelle deskundige, heldere en vriendelijke communicatie en dat nog wel zonder face to face contact. Groot empathie vermogen wat voor veel rust zorgt. Geeft goede adviezen en is toegankelijk. Ik ben bijgestaan door Thijs van Munster. Gewoon een top advocaat.

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Duidelijk, accuraat en snelle terugkoppeling

Fijn contact gehad. Er werd goed teruggekoppeld en in oplossingen gedacht. Men verdiept zich goed in de zaak, dit gaf veel vertrouwen.

• Geholpen door: Marouschka den Ouden
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Zeer betrokken, laagdrempelig en met veel inzet

Ondanks het feit dat het hier om een ingewikkelde zaak ging, heeft zij ons op deskundige wijze geadviseerd en met ons meegedacht. Zij was zeer loyaal naar ons toe, kwam snel in actie en heeft onze belangen uitstekend verdedigd. 'Last but not least': zij straalde vertrouwen uit, had een vriendelijke houding/toonzetting. Dit is belangrijk voor cliënten de in het ongewisse verkeren over een juridische aangelegenheid en zich daar druk over maken.

een surplus in verwachting

De eigen juridische kennis wordt aangevuld met een extra dimensie. Vasthoudend en vanuit een goed perspectief handelend vanuit mij als klant. Niels van den Bos is mijn contactpersoon geweest en mocht ik nog problemen ondervinden met de tegenpartij zal ik contact met hem zoeken.

• Geholpen door: N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Snelle, prettige en duidelijke communicatie en goed resultaat.

Uitstekend geholpen

Via de rechtsbijstand werd ik ondersteund door Delissen Martens advocaten kantoor. Er was een geschil ontstaan nadat de schuttingbouwer zijn werk niet correct had afgeleverd. De heer Niels van den Bos heeft mij bij deze zaak geholpen. Rustig, geduldig, integer en zeer professioneel heeft hij zich opgesteld. En uiteindelijk met een positief resultaat. Echt heel erg fijn!

• Geholpen door: Niels van den Bos
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Alweer is gebleken dat dhr. Mr. Jeroen Maas dé specialist is in dit soort zaken.

Alles is op rolletjes gelopen. Mijn echtgenote en ik zijn meer dan tevreden dat wij voor dhr. Mr. Jeroen Maas van Delissen Martens hebben gekozen om bij IND haar aanvraag tot verandering van "verblijfsdoel" te behandelen. Voor onze familie kan dhr. Mr. Jeroen Maas inmiddels al tot "verblijfsdocument-goeroe"van Den Haag worden verheven. Misschien wel van heel Nederland. Een aanrader! De enige reden dat wij geen 5 sterren hebben gegeven is dat wij aan het eind zelf moesten uitvinden dat er een nieuwe afspraak gemaakt moest worden met IND om haar biometrische gegevens te verstrekken.

• Waar kent u ons van? Eerdere aanvragen

Goede samenwerking

Fijne samenwerking met Thijs. Snel, duidekijk en goed reageren.

Alles perfect opgelost

Het conflict wat ik had lopen en steeds weer vast liep heeft jurist Linda van der Knaap op een snelle en professionele manier voor mij en maximale rendement opgelost

Zeer betrouwbaar

Mijn ervaring met Delissen Martens advocaten was zeer betrouwbaar en zeer geduldig

Sportlaan 40

2566LB Den haag

Over Delissen Martens

Wij zijn Delissen Martens, een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Wij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. Ook procederen we als dat nodig is. Maar vooral lossen wij juridische conflicten op. Na het beëindigen van uw zaak kunt u onze dienstverlening evalueren. Door de resultaten live op onze website te publiceren, creëren we extra betrokkenheid: bij u als klant, maar ook onderling. Positieve feedback maakt dat we trots zijn op wat we voor u bereiken en dat versterkt de teamgeest: met elkaar en met onze cliënten. Van kritische reacties leren we, waardoor we ons serviceniveau nog verder kunnen verbeteren.

Over Advocaatscore.nl