Prettig, snel en meedenkend

Heel prettig samengewerkt met Cindy. Je reageerde heel snel en zette zich volledig in om onze zaak tot een goed einde te helpen. Ze legde alles, op een voor ons, zo duidelijk mogelijke manier uit en dacht prettig mee.

• Geholpen door: Cindy Luiten
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Ik ben van a tot z aandachtig geholpen en geadviseerd door dhr maas. Zowel dhr maas zelf en de andere collegas die ik telefonisch en per mail heb gesproken waren erg vriendelijk en deskundig. Vriendelijk bedankt voor jullie uitstekende inzet!!

• Waar kent u ons van? Internet

Van begin tot eind constante kwaliteit

Via de RBV uitgekomen bij Delissen Martens. Met open vizier contact aangegaan met de heer Munster. Gedurende het volledige proces had hij een helder beeld over te nemen (vervolg-) stappen. Mijn probleem met de terrasverzakking is goed onder het voetlicht gebracht van de Rechtbank. Thijs is relatiegericht naar de client maar -gelukkig- ook zakelijk sterk in z'n argumenten richting de tegenpartij. De uitkomst van het proces was positief, dit is grotendeels aan Thijs te danken geweest. Mijn respect en dank is groot.!

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Professioneel, meedenken in oplossingen en altijd bereikbaar.

Deze langlopende zaak heeft heel wat emoties opgeroepen bij betrokkenen en dan is het erg prettig dat er een gesprekspartner is die meedenkt, de rationaliteit bewaakt en laagdrempelig benaderbaar is. ook de snelle response op vragen is iets wat kenmerkend is voor Thijs.

Deskundig en betrokken

Positief, deskundig, betrokkenheid en een no-nonsense mentaliteit

• Waar kent u ons van? Internet

Fijn communicatie behulpzaam en snel in actie, ben zeeer tevreden!

• Communicatie N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Betrokkenheid N.v.t.
  • Geholpen door: N.v.t.
  • Waar kent u ons van? Anders

Fantastisch, hulpvaardig, betrokken en professioneel

Ik wil u bedanken voor de fantastische en professionele hulp die wij tijdens en direct na het aanvraagproces hebben ervaren. Dankzij u is alles gelukt. Monica is nu al een maand in Nederland en ik wilde eerder reageren, maar er kwamen nog een aantal zaken op ons af (inschrijving gemeente, huisarts, zorgverzekering e.d.) en daarna maakten wij onze hoofden even leeg:) Maar onze dankbaarheid is groot. Dank u voor alle goede deskundige adviezen en begeleiding, de open communicatie en het uit handen nemen van veel zorgen en stress! Monica zal op 16 maart haar verblijfspas gaan afhalen. Hier verwachten we echter verder geen problemen mee en hierover is al goed gecommuniceerd met de IND. Onze diepe dank! Met hartelijke groeten, Bastiaan en Monica

• Waar kent u ons van? Internet

Zeer ervaren partner met gevoel voor business en personen

Prettig samenwerken, open en onafhankelijke to the point adviezen waarbij alle facetten en bijbehorende voor- en nadelen de revue passeren en de vereiste aandacht krijgen.

• Geholpen door: Robbert Delissen
  • Waar kent u ons van? Eerdere aanvragen

Meer dan tevreden

Mijn vertegenwoordiger wilde heel veel informatie (salarisstrook, besluiten, uwv/abp rapportages) en kwam stapsgewijs naar werkgever voor vragen/antwoorden. Ik had dezelfde voorgenomen ontslagbrief bij mijn bond tegelijkertijd gestuurd. Daar werden geen stukken gevraagd. Door het handelen van mijn vertegenwoordiger van Delissen heb ik een uitstekende regeling met ook nog teruggave van onterecht ingehouden salaris ontvangen vd werkgever.

• Geholpen door: Jeroen Hofland
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Ik voelde me begrepen en gesteund.

Juridische en formele zaken zijn voor mij niet weggelegd en had daar hulp en advies bij nodig. Zij hebben mij alles uitgelegd en hadden begrip voor mijn situatie en speelden daar op in. Ik voelde me gesteund en zeker begrepen en vooral het begrip is voor mij erg belangrijk. Ze zorgden ervoor dat ik snapte wat er speelde en legden dat duidelijk en overzichtelijk uit.

• Geholpen door: Martijn Kager
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Snelle, kundige, correcte en vriendelijke service

Uit alles blijkt dat DM advocaten zeer professioneel werkt en goed bekend is met de materie

• Waar kent u ons van? Internet

Delissen en Martens raad ik iedereen aan die uitstekende juridische hulp nodig heeft.

Dankzij Delissen en Martens heb ik de rechtszaak gewonnen die ik tegen mijn buren had aangespannen. Mijn advocaat heeft mij daarbij uitmuntend geholpen. Hij was enorm betrokken, stond me altijd met advies en goede raad terzijde. Het contact met hem verliep heel prettig. Door zijn hulp hoef ik me nu, na jarenlange intimidatie, bedreiging en overlast, geen zorgen meer te maken en kan ik eindelijk weer rustig leven.

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Heel duidelijk, vlot en goede begeleiding.

Wij hebben een hele goede ervaring. Vanaf het begin heel duidelijk geweest en correspondentie was heel goed. Heel goed begeleid door het heel proces en daarnaast ook een vlotte afhandeling.

Prima dienstverlening

In een voor mij chaotische periode heeft Thijs van Munster mijn zaak aangepakt op een rustige en voor mij aangename manier, zodat ik mijn hoofd niet meer hoefde te breken over strategieën en oplossingen. Hij bracht mij steeds op de hoogte van de te nemen stappen en als ik vragen had, dan kreeg ik altijd direct antwoord en uitleg. Hij heeft mij goed geholpen

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Ik zelf ben niet zo een digitale freak. Ben nog van het oude stempel. Daarom heb ik een afspraak gemaakt om persoonlijk mij probleem uit te leggen. Ik heb een prettige ervaring gehad met Jeroen Maas en Wendy .aanvraag is ook vlot verlopen, dus ik ben zeer te vreden hoe mij zaak verlopen is. Zeer professionel en ook dat stukje menselijke gevoel. Op z'n Surinaams zeggen we soso lobi.

• Waar kent u ons van? Anders

Goed advies gegeven

De communicatie (e-mails) van de heer Munster aan onze leverancier hebben zeer zeker meegewerkt aan het oplossen van ons geschil. Er van uitgaande dat de leverancier woord houdt is het goed geweest dat wij geen procedure opgestart hebben en het op deze manier opgelost is..

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Adequaat handelen gecombineerd met goed advies.

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Mijn contact met de heer Jeroen Maas begon na de MVV afwijzing van mijn echtgenoot. Dhr Maas en zijn team zijn zeer professioneel. Ondanks covid-19 hebben zij ons op afstand zorgvuldig bijgestaan. Ze zijn snel te bereiken, afspraken worden nagekomen, vragen worden zowel telefonisch als per e-mail snel beantwoord. Daarnaast is dhr Maas een open persoon, hij deelt uitgebreid de kansen en geeft advies. Wij zijn erg tevreden over de manier van handelen en uiteraard de uitkomst. Bedankt voor alles!

Snel, vakkundig, menselijk

Zie titel. Uiteindelijk loste het probleem zichzelf op.

zeer positief

Zeer goede interactie met Mr. Thijs van Munster die zich zeer ter zake kundig toonde en een adequate lijn uitstippelde om mijn zaak 'out-of-court' naar mijn volle tevredenheid te kunnen afdoen

• Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Professioneel, pro-actief en oog voor de menselijke aspecten.

Vanaf het begin wordt alle zorg gegeven voor de zaak waarin bijgestaan wordt. Op een zeer professionele wijze wordt er advies gegeven en op tijd en juiste manier gehandeld. Alhoewel mijn zaak lang heeft geduurd en vele frustraties met zich mee bracht is het door toedoen van mijn advocaat opgelost en correct afgehandeld. Ik kan Delissen Martens ten zeerste aanbevelen.

• Waar kent u ons van? Via, via

Goede afhandeling van mijn zaak.

• Waar kent u ons van? Internet

Deskundig en goede service!

Wij zijn zeer goed geholpen bij een ingewikkeld geschil.

• Geholpen door: Cindy Luiten

prettig behandeld

is niet prettig om een advocaat nodig te hebben ,maar ik heb een goede ervaring met mijn advocaat de heer kager

• Geholpen door: Martijn Kager
  • Waar kent u ons van? Rechtsbijstandverzekeraar

Beheerst VVE-recht tot in de finesses !

Complex VVE-dossier zeer snel inhoudelijk en adequaat opgepakt. Stelt de juiste en kritische vragen, om dossier naar hoger plan te tillen en oplossingen te voorzien. Zeer pro-actief en denkt mee, verplaatst zich probleemloos in de problematieken. Prettig in de samenwerking!

• Waar kent u ons van? Eerdere aanvragen

Sportlaan 40

2566LB Den haag

Over Delissen Martens

Wij zijn Delissen Martens, een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag. Wij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. Ook procederen we als dat nodig is. Maar vooral lossen wij juridische conflicten op. Na het beëindigen van uw zaak kunt u onze dienstverlening evalueren. Door de resultaten live op onze website te publiceren, creëren we extra betrokkenheid: bij u als klant, maar ook onderling. Positieve feedback maakt dat we trots zijn op wat we voor u bereiken en dat versterkt de teamgeest: met elkaar en met onze cliënten. Van kritische reacties leren we, waardoor we ons serviceniveau nog verder kunnen verbeteren.

Over Advocaatscore.nl