Goede begeleiding bij het scheidingsproces!
Mevr. Kehrens ingeschakeld als mediator waarbij ze professioneel de sessie heeft begeleidt. Ze zorgde ervoor dat iedereen voldoende ruimte kreeg om zijn of haar verhaal te doen. Verder was ze goed ingelezen en hebben we mede door haar inbreng, een positief resultaat behaalt.
Een advocaat die me kundig door mijn scheiding heeft geloodst. Iemand met ervaring en oog voor emoties, die een persoonlijke aanpak combineert met de zakelijkheid, die soms ook zo nodig is. En een persoonlijke klik, waarin ik mezelf kon zijn. Snelle reacties, onderling goed overleg en deskundig advies en goede communicatie. Deze advocaat heeft het gehele traject van de scheiding zeer goed verzorgd en begeleid. CHAPPEAU. Uiteraard zal ik deze advocaat aanbevelen en heeft ze me een stevig fundament voor het leven na mijn scheiding gegeven.
Zeer prettig.
Ik vond het erg moeilijk om hulp te zoeken, maar door de betrokkenheid van Saray voelde ik me snel op mijn gemak en begrepen. Er was een luisterend oor en kon met vragen altijd terecht. een zeer aan te raden Advocaten kantoor. Bedankt voor jullie hulp en advies. Groetjes Carien.
Alles wordt met geduld uitgelegd juridisch gezien. Ik ben meerdere malen geholpen door de jaren heen door mevr. Snoeks en zij was zeer betrokken bij mijn zoon en mij. Advies werd gegeven maar alles altijd in overleg.
Wij zijn zeer goed geholpen met het verloop van onze scheiding, en de hulp die hierbij geboden werd.
Ervaring alleen maar als positief ervaren en zeer hulpvaardig.
Mijn ervaring was zeer vertrouwd. Ik ben erg goed bijgestaan door Anne Zonnenberg. Die mij op alle punten enorm goed heeft geholpen. Niet alleen met advies, maar ook doordat Anne mij altijd positief wist te houden.
Ik herinner mij ons eerste gesprek, enige jaren geleden.Dat gaf mij een goed gevoel. Het is soms niet prettig voor mij om naar een advocaat te (moeten) gaan maar zo nodig zal ik mij zeker tot U wenden. Dank voor de goede en snelle service tot nu toe. Wel wacht ik nu nog op mijn hard-copy brief van de gemeente Son en Breugel (e-mail wel ontvangen)
Mr. S. Kehrens heeft mij uitstekend bijgestaan in mijn echtscheidingszaak. Hierbij heeft zij niet alleen mijn belang in ogenschouw genomen maar ook dat van mijn kinderen en ex, wat het proces heeft versneld en een acceptabele deal heeft opgeleverd. Bij mijn volgende scheiding klop ik zeker weer bij haar aan :-)
Erg goed, kort, bondig en realistisch. Geen onnodige tijd dan strikt noodzakelijk. Ik heb zeer veel zelf kunnen en mogen doen.
Scheiding goed uitgelegd, begeleid en op papier gezet. Altijd open voor eventuele vragen / opmerkingen.
Ik was een client van via via , dus van mond-tot-mondreclame via een bestaande client. Uiterst vriendelijk, zakelijk en snel geholpen. Iemand met ervaring en oog voor emoties, die een persoonlijke aanpak combineert met de zakelijk die soms ook zo nodig waren. Vanuit haar nieuwe vestiging in Best, hielp de advocaat Snoeks Advocate, me door mijn scheiding, en legde ze veel het een en ander vast. Goede communicatie, zowel mondeling , al schriftelijk.Ik voelde me serieus genomen in de moeilijke tijden. Meedenkend, deskundigheid, oplossingsgericht, resultaatgericht.Objectief. Een TOP advocaat die mij goede bijstand verleende en uiteraard zal ik haar ter alle tijden aanbevelen.
Ik had mevrouw kehrens als advocaat en die was zeer betrokken met de situatie. Heeft uitstekende juridische hulp gegeven.
Op het gebied van arbeidsrecht heeft Mr. Anja van Dijck mij zeer kundig kundig geholpen bij het verkrijgen van een sterk verbeterde VSO ten opzichte van het eerste aanbod. Zelfs de tegenpartij liet mij weten dat ik een geweldige goede, volhardende en kundige advocaat in de arm had genomen. Buiten haar werkzaamheden tot verkrijging van een verbeterd aanbod, heeft Anja mij ook gewezen op andere belangrijke zaken waar ik mogelijk in de toekomst nog mee krijg te maken. Geweldig bedankt Anja, voor de uitkomst van de onderhandelingen. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb een goede ervaring met Saray . Ze is zeer deskundig en krijg duidelijke uitleg. Ik zou haar iedereen aanbevelen.
De casus zelf was pittig maar door de informele omgang en objectieve advisering is het tot een goed einde gekomen. Saray is een fijne sparringspartner en doelgericht. Ze denkt mee en staat ook open voor eigen inbreng, Door de informele sfeer/houding biedt ze een luisterend oor waar nodig maar blijft ze ook professioneel (vooral ook wanneer de tegenpartij dat niet was). Een goede mix.
Ik voelde me heel erg op me gemak en ze legde alles goed en duidelijk uit zodat wij ok snapte waar het allemaal over ging.
Een goede en prettige omgang, Duidelijke uitleg, en tijdig toetsende vragen over de doorgelopen teksten. Er werd een prettige en neutrale sfeer neergezet. met soms een subtiele sturing dat hielp in het nemen van beslissingen.
Ik ben zeer tevreden over de aanpak, snelheid en deskundigheid van Anja van Dijck.
Tijdens een onzekere, lastige, periode is het erg prettig als er iemand is die je helder en duidelijk alle (on)mogelijkheden uitlegt en je ook wijst op de gevolgen. Iemand die gemakkelijk bereikbaar is, je goed alles uitlegt, met je meedenkt, je daardoor weer op weg helpt en je ook weer rust en vertrouwen geeft. Ik heb de samenwerking met Kehrens Snoeks advocaten en mediators als bijzonder prettig ervaren.
Sarah is een bijzonder betrokken en professionele advocaat. Werkt in rust, geeft ruimte tot nadenken en is heel helder. Neemt de tijd voor het gesprek en schetst goede kaders.
De service was naar tevredenheid maar de tijd die het gekost heeft was veel te lang
Bij Anja voelde ik me in capabele handen, heldere aanpak ook tav. kansen en bedreigingen. Anja heb ik ervaren als een bijzonder prettig persoon, open en to the point in haar communicatie. Een fijne mix van zakelijke betrokkenheid.
Oranjestraat 13
5682 CA Best
Zaken waarbij mensen, gevoelens en familie/arbeidsrelaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken samen met jou een oplossing met oog voor de toekomst. Advocaat of mediator in Best, Sint-Oedenrode of de regio Eindhoven nodig? Of wil je alleen een second opinion? Wij zijn er voor je!