van begin tot eind meer dan tevreden!!!
Ontvangst in ontspannen sfeer Goed inlevingsvermogen Ruimschoots aandacht en goede visie op de situatie. Bemoedigende communicatie
Goed en professioneel
Ondanks haar drukke agenda maakte ze s’morgens vroeg tijd voor me om me bij te staan. Vlak voor haar vakantie regelde ze dat ik tussendoor mocht. Bijzonder fijn geholpen en zeer dankbaar.
Dankzij Bni
Belangrijk was voor mij de reactie tijd en die was goed en het luisteren naar de cliënten gaf voor mij veel vertrouwen
correct geholpen goed advies
Een vrouw die goed kan luisteren en duidelijk en direct kan communiceren en met een warm hart.
Belangrijk was dat Anja doorvroeg over waar het voor mij echt om ging, en een ontspannen sfeer creeerde waarin het makkelijk praten was. Verder wees ze me expliciet op alle (mogelijke) gevolgen van mijn besluit.
Een goede meelevende vrouw die stevige standpunten van alle kanten belicht. Hierdoor ontdek je ook andere mogelijkheden. Omdat mijn procedure in overleg ging, hebben we flink gespard over diverse zaken. Waar ik "het gestrekte been" had, zorgde mijn advocaat dat mijn punten genuanceerd(er)in het overleg ingebracht werden. Helaas is mijn zaak niet succesvol afgerond omdat mijn aanstaande ex het vertrouwen in haar advocaat opzegde. Dit betekent het einde van de overleg scheiding.
Anja is een zeer toegewijde, intelligente advocaat. Ze heeft ons, bij een voor ons complexe zaak, uitstekend geholpen waarvoor we haar erg dankbaar zijn. We wensen haar en haar medewerkers alle goeds. Met vriendelijke groet, Lex en Lidwine Spee-Hasenbos
Achteraf gezien zijn we geschrokken van de hoge kosten. We hadden ons niet beseft dat ieder telefoontje of email geld zou kosten. We dachten enkel de kosten voor het opstellen van de brief. Ook is van te voren niet gezegd dat alle in vertrouwen gestuurde stukken ruim 8 jaar bewaard zouden worden. Als dit wel was gezegd hadden we dit in overweging kunnen nemen. Eerlijk gezegd liggen we hier soms wakker van, aangezien een VT melding en bijbehorende stukken een behoorlijk zware ervaring zijn voor een gezin. We zouden graag direct alle stukken verwijderd zien.
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid, snelheid en betrokkenheid waarmee mijn zaak is behandeld en met een goed resultaat is afgesloten, Anne bedankt.
Zeer betrokken, altijd de afspraken na gekomen en zeer tactvol gehandeld. meer dan tevreden zelfs. Met vriendelijke groet, Charwin Blackson
Kwam binnen met legio vragen , geladen met emoties , dringend hulp nodig om een onverwacht bij mij opgezadelde Case , ter zake doende tot een positief einde te brengen. Liep de deur uit met het volste vertrouwen dat het zo zou gebeuren . Inderdaad binnen een week was deze Case afgerond. Accuraat, empathisch adviserend en juist handelend.
Goed geholpen, erg deskundig en met positief resultaat geholpen!
een van de beste advocaat die ik ooit ken, heel makkelijk en fijn om mee te praten. Luistert heel goed, geeft goed en volledig advise, heeft heel breed met me meegedacht
Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid en de betrokkenheid zoals ik die heb ervaren.
I have received great help from mrs. Zonnenberg. Not only legal help but also good communication, involvement and support.
Ze heeft ons goed geholpen .en zeker goed advies gegeven .echt keurig geregeld alles
Helaas hebben wij de zaak verloren. Dit lag echter niet aan mevr. Snoeks; ze is altijd heel duidelijk geweest betreft de kansen die ik had. Een uitmuntende advocaat, die mijn dossier nog beter kende dan ik zelf (en ken mijn dossier toch echt heel goed). Ik zou haar aan een ieder aanbevelen.
Oranjestraat 13
5682 CA Best
Zaken waarbij mensen, gevoelens en familie/arbeidsrelaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken samen met jou een oplossing met oog voor de toekomst. Advocaat of mediator in Best, Sint-Oedenrode of de regio Eindhoven nodig? Of wil je alleen een second opinion? Wij zijn er voor je!