Vriendelijk, meedenkend & professioneel!

In mijn ontslagzaak ben ik bijgestaan door de advocaat van Kehrens-Snoeks. Ik ben zeer tevreden over de inzet, professionaliteit en heldere communicatie en zou een volgende keer zeker weer met deze partij in zee gaan.

Perfectie

Na een aantal ervaringen met advocaten in zake een echtscheiding heb ik eindelijk een goed adres gevonden. Kehrens Snoeks werd aanbevolen door een goede kennis en het was een verademing om te zien hoe het wel kan. Saray heeft grote kennis van zake en werkt met klant belang als uitgangspunt. Dus super bedankt voor je hulp Groet, Leon

Snel en prima geholpen!

Korte doorlooptijd van de case, deskundig advies en snelle reactie op alle vragen.

Prettige, persoonlijke begeleiding

In eerste instantie contact gezocht met Anja Snoeks omdat ik haar kende van vroeger. Hele fijne begeleiding, duidelijk en zeker ruimte voor emotionele aspect van een echtscheiding. Later in het proces overgenomen door Saray Kehrens. Ook met haar een hele fijne communicatie. Als persoon is Saray betrokken waar het kan en zakelijk waar het moet. Communicatie tussen ons ging altijd goed. Werd overal van op de hoogte van gehouden. Indien ik vragen had kon ik altijd terecht en kreeg vaak dezelfde dag nog een antwoord. Nu alles achter de rug is, kijk ik zeker terug op een fijne begeleiding door beide dames. Ik zou dit kantoor zeer zeker aanbevelen.

• Geholpen door: Saray Kehrens

duidelijk waar het moet en snel waar het kan

Contact met mw Kehrens verliep van begin af aan prettig. Altijd even ruimte voor emotie om daarna efficiënt met de zaak aan de slag te gaan. Duidelijke, uitgebreidere uitleg waar moet en snel erdoorheen waar het kan. Ik ben erg tevreden over het verloop van mijn zaak.

Snelle en correcte hulp

Vriendelijk en goed geholpen. Er werd snel gehandeld en ze wist precies wat ze voor ons kon betekenen

Snel en deskundig advies

Ik zat met een juridische kwestie waar ik graag advies over wilde. Saray heeft me snel en deskundig geholpen zodat ik de juiste keuze kon maken.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Helderheid, vriendelijkheid en duidelijke communicatie.

Gewoon bereikbaar , zonder lang te wachten, anders een terugbel verzoek. Je wordt inderdaad snel teruggebeld. Advies is zeer goed en je voelt de duidelijkheid in het antwoord. Je voelt je zeer gehoord.

Professioneel geholpen

Ik ben erg blij met de keuze voor dit advocatenkantoor. Ik ben professioneel en snel geholpen. Daarnaast werd er naar me geluisterd en werd er meegedacht tijdens het nemen van (voor mij) soms moeilijke beslissingen.

Mijn ervaring met Kehrens Snoek Advocaten &Mediators is Top

Saray Kehrens is een Top Advocaat die zeer deskundig en betrokken is, Ze reageert snel op je mailtje en als je beld, denkt met je mee je merkt goed dat ze véél ervaring heeft. Ze verschafte goede juridische informatie en brengt je goed op de hoogte zodat je weet waar je aan toe bent. Ik ben zeer tevreden en beveel Saray Kehrens aan.

Snel, adequaat en klantvriendelijk

Snelle reactie op vraagstelling en een bondige analyse van de stukken. Goed juridisch advies.

Fighter with compassion

I was very impressed with the job that my lawyer Saray did. Not only was she very on top of things and very prompt and concise in all of her communication, she was very caring and sensitive to the situation with my son, partner and myself. A lot of Dutch law was very difficult and sometimes very overwhelming to understand as I come from the US but she made it very easy for me and made me feel comfortable speaking in my mother language most of the time which was very much appreciated.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Er is geen beter meelevend, gewillig en kundige advocatuur als Kehrens en Snoeks

Ik ben dankbaar, niet een beetje maar ontzettend ongelooflijk dankbaar dat ik Anne Zonnenberg mocht leren kennen. Ik was bij onze ontmoeting de wanhoop nabij en binnen een week zorgde ze voor een stuk onbezorgdere opening en hoop in mijn hel op aarde. Ze staat me al bijna 5 jaar bij in de strijd rond mijn scheiding op gebied van kinderen, koopwoning afwikkeling en financiële afwikkeling. Ondenkbaar dankbaar voor deze power vrouw die geen seconde over haar heen laat lopen. Ondanks dat ik de secretaresses vaak lastig viel waren ze altijd bereikbaar en ook zij verdienen een dikke pluim. Wat een enorme topservice, medeleven en kundigheid. Enorme dankjewel, liefde voor jullie! Liefs Melany van Baardwijk

• Geholpen door: Anne Zonnenberg

Ik kan niet anders zeggen dat Anne mij ontzettend goed en profesioneel heeft geholpen. Ondanks dat de informatie niet altijd compleet was van de tegenpartij ,kon zij zich goed voorbereiden en zeer krachtig overkomt. Ik ben erg blij met haar werkzaamheden tot nu.

Toppie !!

Betrokken en begaan met afwikkeling. Voelde situatie goed aan en mede daardoor tot een zeer bevredigende afsluiting van alles gerealiseerd!

Top kantoor

Binnen no-time de zaak geregeld en vooral heel veel expertise als het aankomt om 'fatsoenlijk' scheiden. Begrip voor beide kanten van de zaak maar uiteindelijk maximale inzet om het beste voor de opdrachtgever te bereiken. Ik zou het morgen zo weer doen, zowel scheiden als naar Kehrens Snoeks gaan. Bedankt en succes verder !!!

• Geholpen door: Saray Kehrens

Zeer, prettig, deskundig en empathische Advocaten en Mediators.

We zijn erg prettig, deskundig en meelevend bijgestaan in de echtscheidingsprocedure. Dankbaar voor de snelle afwikkeling.

Uitermate goed

Fijne samen werking goed afgestemd op de vragen die ik had . Echt tot het bijna onmogelijk mee willen zoeken naar oplossingen. Na ieder bezoek met een goed voldaan gevoel weg gegaan . Altijd blijven helpen top .

Fijne integere mediator.

Heb je een advocaat of mediator nodig ,zoek niet langer deze dames zijn zeer deskundig. Ik heb in mijn leven nog nooit eerder met een advocaat of mediator te maken gehad. In mijn geval had ik nu een madiator nodig. Het gevoel was meteen goed bij deze advocaten &mediators. Zij doen echt hun best voor jou. Maar wanneer zij je niet kunnen helpen geven zij dat ook meteen aan en helpen daarbij een andere oplossing te zoeken. I

• Betrokkenheid
  • Verschaffen juridische informatie N.v.t.

Prettige ervaringen

Goede analyse en adviezen bij de problemen die ik als executeur heb ervaren.

Integer en deskundig!

Goed geholpen in moeilijke omstandigheden. Menselijke benadering zonder afbreuk te doen aan professionaliteit.

• Geholpen door: Saray Kehrens

We zijn enorm goed geholpen en hadden een fijn contact met de mediator.

Ondanks dat de reden niet fijn was heb ik er toch een goed gevoel aan over gehouden. Anne luisterde heel goed en wist als geen ander hoe ze het de juiste kant voor ons allebei op kon duwen.

Uitstekend vooruit geholpen

Doordat er op tijd stop werd gezegd, konden we na jaren discussies nu wel tot concrete afspraken komen.

• Geholpen door: Saray Kehrens

Vriendelijk alles uitgelegd waar we om vroegen

Fijn dat de mogelijkheid er is , om wat vragen te stellen . We kregen zelfs nog tips van haar.

Zeer professioneel

Hele goede hulp.

Oranjestraat 13

5682 CA Best

Over Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators

Zaken waarbij mensen, gevoelens en familie/arbeidsrelaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken samen met jou een oplossing met oog voor de toekomst. Advocaat of mediator in Best, Sint-Oedenrode of de regio Eindhoven nodig? Of wil je alleen een second opinion? Wij zijn er voor je!

Over Advocaatscore.nl