Anja van Dijk is erg goede advocaat. Zij is van rechttoe rechtaan aanpak. Bij het intake gesprek heeft zij gelijk het plan van campagne voorgesteld. De duidelijkheid spraak me erg aan. Zij heeft voor elke zin van VSO en elke cent gevochten en wij hebben meer kunnen bereiken dan op wat wij oorspronkelijk hadden gehoopt. Ik had van Anja veel steun gehad en de communicatie was altijd top. Bedankt!
Een scheiding hoor je vaak en klinkt dan simpel, maar mijn ervaring is dat er heel veel bij komt kijken en dat goede begeleiding en afspraken zeer belangrijk zijn.
Zoals beschreven hier boven totale beleving is goed maar ik heb wel eens 5 keer moeten bellen voordat mijn me advocate mij terug belde.
Zeer tevreden, in een moeilijke situatie, toch voor beide partijen naar de beste oplossing gewerkt.
Not only competent in handling my case, but also personally supporting and caring in an emotionally difficult negotiation process over 4 months. Thank you!
Zie boven
er werd vaak beloofd om die dag terug gebeld te worden maar dit gebeurde bijna nooit en moest ik er zelf weer achteraan gaan. te weinig kracht kunnen geven om de zaak naar mijn kant te draaien. Feller op de zaak zijn om alles er uit te halen die een goed advocaat betaamd.
Aangenaam contact, duidelijk overleg en constructief meedenkend
goed geholpen in een rollercoaster waar ik geen ervaring mee had, goede deskundigheid.
Mvr A. Snoeks Zet zich 100% in voor haar client. Ik ben haar dankbaar voor al het werk dat ze voor mij heeft verzet!
De gevoelens van het verlies van mijn dierbare broer en het afhandelen van de nalatenschap, met alle rechten en plichten, is niet altijd naar behoren verlopen. Ik besefte dat ik hierbij hulp nodig had en ben gaan Googlen. Na het lezen van de info op www.kehrens-snoeks.nl kreeg ik hoop, een gevoel van: "Ik sta er niet alleen voor." Mijn ervaring is er, aan Saray Kehrens, advocaat/mediator, heb je voor de afhandeling van een nalatenschap: 1) Goede communicatie 2) Juiste perspectief 3) Vakkundige ondersteuning 4) Handelen vanuit rechtvaardigheid
Ik had een afspraak met Anja van Dijck vanwege mijn ontslag na 20 jaar dienstverband bij mijn werkgever. Ze is heel fijn, betrokken en geïnteresseerd en neemt alle tijd voor je. Ook komt ze heel deskundig over.
Mijn advocaat is direct vanaf het begin helder geweest over wat de mogelijkheden waren en waar ik rekening mee moest houden in de uitspraak van de rechter. Verwachtingsmanagement heeft mij enorm geholpen in het traject. Daarnaast was mijn advocaat of de secretaresse altijd bereikbaar voor overleg of advies en werden afspraken keurig nagekomen. Mijn advocaat had aandacht voor de kleine dingen, zoals een kaartje of een berichtje op momenten die er toe deden, waardoor er een heel fijn contact was, van begin tot eind van het traject. Dank je wel!
Ik ervaar het kantoor als zeer prettig. Er is rekening gehouden met emotionele aspecten die in mijn zaak naar voren kwamen. Er is naar mijn mening goed gezocht naar oplossingen. Mvg
Anja heeft mij er goed door een moeilijke tijd heen geholpen en de juiste keuzes voor mij gemaakt! Met haar kennis heeft zij het voor mij tot een goed einde gebracht! Ik ben haar erg dankbaar.
Ik ben geweldig geholpen bij mijn scheiding. Professioneel zonder enige afstand.
goed overleg, ervaring en volle inzet. Samen met uw cliënt hebben wij de samenwerking als prettig ervaren. Tevens een ervaren persoon.
Snelle reacties, persoonlijke benadering. Resultaat behaald zoals we voor ogen hadden.
Ik had totaal geen ervaring met advocaten en mediators maar de hulp van Kehrens Snoeks is gewoon geweldig geweest.
Anja van Dijck heeft me begeleid bij de beëindiging van >20 jarig dienstverband. De te verwachten juridische professionaliteit werd gecombineerd met een duidelijke strategie en sterke onderhandeling.
Ik kan alleen maar positief zijn over dit advocatenkantoor. Warm begripvol en deskundig met duidelijkheid omtrent wat je kan en mag verwachten.
Zeer positief!
Saray heeft mij uitstekend geadviseerd. Helaas verliep het proces anders dan dat wij ons van tevoren hadden voorgesteld. Ze heeft zeker haar juridische kennis paraat en weet echt waar ze over heeft. Zeer deskundig.
goede intro uitleg goed tijd voor vragen goed.
Het blijven communiceren was voor mij een erg prettige ervaring, geen vraag was teveel . Alles is perfect verlopen en alles is zeer kritisch bekeken.
Oranjestraat 13
5682 CA Best
Zaken waarbij mensen, gevoelens en familie/arbeidsrelaties betrokken zijn, regelen wij zorgvuldig. We zoeken samen met jou een oplossing met oog voor de toekomst. Advocaat of mediator in Best, Sint-Oedenrode of de regio Eindhoven nodig? Of wil je alleen een second opinion? Wij zijn er voor je!