zie boven
Op bereikbaarheid scoort Kop Advocaten een 10. De communicatie verloopt snel, efficiënte en soepel.
Zeker als je niet eerder te maken hebt gehad met zaken in het arbeidsrecht, was het erg prettig om aan de hand genomen te worden en begeleid te worden in elke stap.
Ik ben heel en heel goed geholpen door mevrouw de Hamer ze is een TOPPER…
Op maat, persoonlijk, vertrouwen. Zeer deskundig. Dat het recht mag zegevieren is wat daar gevoeld wordt. Ben dus zeer goed geholpen door Roel en Danielle.
Ik ben met raad en daad bijgestaan door de heren Ahmed Achouitar en Roel Kop. Ik - Mike, 25 jaar - wilde vertrekken naar een concurrent, maar werd belemmerd door een onheus bezwarend concurrentiebeding. Vanaf dag 1 ben ik perfect bijgestaan door Kop Advocaten en uiteindelijk is er met de tegenpartij een minnelijke oplossing gevonden waar beide partijen mee kunnen leven. Altijd bereikbaar, goed en deskundig advies, enorm betrokken en toegankelijk. Kortom, aanrader!
Originele beoordeling
Ik ben met raad en daad bijgestaan door de heren Ahmed Achouitar en Roel Kop. Ik - Bob, 25 jaar - wilde vertrekken naar een concurrent, maar werd belemmerd door een onheus bezwarend concurrentiebeding. Vanaf dag 1 ben ik perfect bijgestaan door Kop Advocaten en uiteindelijk is er met de tegenpartij een minnelijke oplossing gevonden waar beide partijen mee kunnen leven. Altijd bereikbaar, goed en deskundig advies, enorm betrokken en toegankelijk. Kortom, aanrader!
Goede advies en hulp. Zowel telefonisch, via mail en persoonlijk. Door Roel en Daniëlle.
Als "zogenaamde" gedupeerde in een bepaalde zaak speelt emotie bij de cliënt een grote rol. De kunst om als advocaat dit te respecteren maar ondertussen ervoor zorgt dat alles bij de feiten blijft, beheerst dit advocatenkantoor als geen ander. Men laat de cliënt in zijn waarde en zorgt er tegelijk voor dat de cliënt middels mail, met voorbeelden van uitspraken en veel leesvoer over bepaalde onderwerpen , op de hoogte gehouden wordt.
Het was een erg prettige ervaring op dit voor mij onbekende terrein. Er is snel gehandeld en in alle rust uitgelegd wat de voor- en tegens waren. ps. In de enquete kan ik niet aanvinken dat ik door Danielle geholpen ben.
Goed begrip voor de situatie. Zeer klantgericht. Door combinatie van juridische kennis, ervaring in onderhandelen en een gezonde dosis lef tot een uitstekend resultaat gekomen.
Liever kom ik zakelijk niet met advocaten in aanraking, maar soms ontkom je er niet aan. Ik ben blij dat ik toen bij Kop Advocaten heb aangeklopt voor hulp.
In een vervelend arbeidsconflict waar je zelf absoluut niet om gevraagd hebt, is het erg prettig een ervaren, deskundig en vertrouwenwekkend iemand als Roel naast je te hebben staan. Een absolute aanrader. En minstens zo belangrijk, gewoon een aardige en open kerel waar je goed mee lachen kunt.
Hulp gehad in een conflict met mijn werkgever. Erg lastig aangezien daar veel emoties bij komen kijken. Roel heeft de buitengewoon fantastische gave om het humane te combineren met het zakelijke . Daardoor kom je er toch uit en kan je weer verder .
Gezamenlijk hebben we het traject op positieve wijze af kunnen sluiten. Zonder hen had ik het juridische spel niet kunnen spelen. Het is goed geweest dat zij als buffer fungeerden en op professionele wijze mijn emoties hebben vertaald in juridische taal richting advocaten van de eisende partij. Alle lof! Roel en Ahmed, dank hiervoor.
Ik ben op een professionele wijze bijgestaan in mijn conflict met de werkgever. Behalve de goede adviezen is er ook heel doelgericht gehandeld wat uiteindelijk heeft geleid tot een bijzonder bevredigende oplossing.
Mijn contactpersoon was mr. Danielle de Hamer. De communicatie liep in het begin wat stroef. Maar dat ging later een stuk beter. Het grote voordeel is dat Kopadvocaten gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Danielle heeft me geweldig geholpen. Zij weet van de hoed en de rand en kwam met goede voorstellen. Daarnaast is ze erg betrokken en weet ze wat voor vlees ze in de kuip heeft. Uiteindelijk heeft ze een mooi resultaat voor me er uitgesleept.
Ik werd geholpen door mr. Daniëlle de Hamer. Vanaf het begin toonde zij veel betrokkenheid. Ze gaf goede adviezen en hierdoor , maar ook door de rust die zij uitstraalde kreeg ik vertrouwen in haar. Zelf had ik geen ervaring met de zaak waarbij ik betrokken werd, waardoor het belangrijk is dat je geholpen wordt door iemand die niet alleen verstand van zaken heeft, maar dit ook nog goed kan overbrengen.
Roel Kop en zijn collegae staan mij al meer dan 10 jaren bij in verschillende juridische arbeidskwesties en dat zegt eigenlijk al genoeg. De persoonlijke benadering, het laagdrempelige met aandacht voor de persoon spreken mij enorm aan.
Ben meermalen geholpen door Kop Advocaten. Aangezien dit conflicten in de in relatie met mijn werkgever betroffen gingen deze gepaard met veel emotie en onzekerheid. Het eerlijke , deskundige maar met name reële advies en ondersteuning hebben mij , iedere keer , met goed gevolg door periodes van onzekerheid geholpen . Je voelt je eerst mens, dan pas klant .
De impact die een ontslagprocedure met zich mee brengt is groot. Zeker als het onverwachts komt. Vanaf de eerste week heeft Roel en zijn team mij bijgestaan en met name het overnemen van zaken, meedenken in de toekomst (waar je op dat moment helemaal niet aan denkt of wil denken). Meteen vragen wat wil jij met je toekomst en waar kunnen wij je bij helpen. De communicatie was open en transparant. Door vragen stellen, gesprekken voeren, informatie verzamelen en bespreken is veel maar nu niet teveel geïnvesteerd. Het was nodig om je ‘raadsman’ over alles wat er in die periode voorbij kwam te informeren. Op het laatst was het met ‘een half woord’ genoeg. Dus samenvattend hoe ik de samenwerking met Roel Kop heb ervaren: betrokken (eigenlijk van het gehele team), laagdrempelig het kantoor binnen stappen of de telefoon pakken, de eerlijkheid, oprechtheid, transparantie en ervaring op het gebied van ontslag zijn het meer dan waard. Advies : investeer in een advocaat met kennis van ontslag/arbeidsrecht, want daar heb je mbt de toekomst profijt van.
Altijd bereikbaar
Ik zie Roel als een advocaat die alle issues in kaart brengt en daar op gaat verdiepen om de waarheid te vinden.
Roel en Maida hebben vanaf minuut één mij terzijde gestaan met het juiste advies, snel en adequaat. Zij waren ook makkelijk bereikbaar en reageerden snel indien niet direct beschikbaar
Mr. Roel Kop van Kop advocaten heeft mijn zaak deskundig behandeld met een uitstekend eindresultaat. Vanuit een persoonlijke en betrokken stijl weet hij de zaak snel begrijpelijk te maken. Op een efficiënte wijze met een heldere communicatie is mijn zaak vlot afgewikkeld, met een voor mij meer dan gewenst resultaat.
Met voortvarendheid en deskundigheid werd mijn zaak opgepakt en behandeld. Fijn om in de storm een professionele zaakwaarnemer te hebben. Aanbevolen!
Molenveldlaan 158
6523RN Nijmegen