Beste Advocaat van Nederland

De heer Kop heeft mij bijgestaan ​​in zaken voor arbeidsrecht, en daarnaast deelgenomen aan hoorzittingen met Landelijke Klachtencommissie Onderwijs (LKC), GGD Klachten, Mediation, etc en we kwamen in alle zaken met positieve uitkomsten naar buiten. De heer Kop zorgt voor persoonlijke zorg en begeleidt zijn cliënt bij elke stap en zorgt ervoor dat ze zich concentreren op de belangrijkste elementen. Een regelmatige oefening die hij me liet doen om een ​​tijdlijn te maken van gebeurtenissen die worden onderbouwd met bewijsmateriaal / e-mails. Deze oefening heeft altijd mijn vertrouwen in elk van de gevallen vergroot. Bovendien doet de heer Kop altijd zijn best om ervoor te zorgen dat partijen niet naar de rechtbank gaan en aan minnelijke schikkingen werken volgens de Harvard-methode. Ik heb de heer Kop altijd aanbevolen en zal hij altijd aanbevelen aan mijn vrienden en ook aan kennissen.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Professioneel met een warme menselijke maat

Kop advocaten is een verademing, Begripvol, persoonlijk en meedenkend in jouw specifieke situatie. Meerdere advocaten in het kantoor dachten mee, zeer tevreden. Professioneel heel goed bijgestaan in hoogoplopend werk gerelateerde problematiek.

Al jaren lang ca vanaf 1995 onze advocaat in oa Arbeidsrecht

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Zeer begaand om zich voor de klant optimaal in te zetten .

Roel is een super gast, zeer begaan en ziet in een zaak een uitdaging om het beste er uit te halen. Hij en Marja zijn een heel goed team, ze vullen elkaar goed aan. Mijn eerste zaak hebben ze fantastisch gewonnen. Als ik nog eens een advocaat nodig heb zal ik ze zeker weer benaderen.

Super!

Belden meteen terug, goed en snel advies!

Uitermate fijne samenwerking

Marja en Roel zijn bevlogen, deskundige advocaten die een eerlijk advies niet uit de weggaan en daarbij de cliënt en elkaar scherp houden. Mooie combinatie van harde en zachte vaardigheden, met een grote dosis humor.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Inlevingsvermogen 2.0 en "cartridge besparend", gewoon effectief.

Diverse zaken voor ons gedaan met positief resultaat voor alle partijen.

Betrokken, informeel en vakkundig

Ik heb ondersteuning gezocht bij Kop Advocaten voor hulp bij een vaststellingsovereenkomst. Wat bij het eerste telefonisch contact gelijk opvalt is de fijne manier waarop je te woord wordt gestaan. Het gesprek is informeel, betrokken met verstand van zaken. Communicatie tijdens afhandeling is snel, zowel naar mij als naar de werkgever.

• Geholpen door: Maida (M.) Sahman

kritische professionele dienstverleners die er voor gaan

een duidelijke doelstelling, een luisterend oor en een adequate actie resulterend in en goed resulaat.

Helemaal top!

Zeer betrokken en zeer bedreven in het vak en de mens. Zeer aan te raden.

Top! Geholpen

Roel en Ahmed zijn zeer vakundig, weten alles van arbeidsrecht, wellicht meer dan alle andere, weten hoe het beste resultaat te behalen.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Kop advocaten is een bureau dat zichzelf bij de betere advocaten mag scharen wat mij betreft. Complimenten voor het strategisch advies dat snel, bondig en begrijpelijk werd gegeven. De jarenlange ervaringen aan beide zijden van de tafel resulteert in een adequate oplossing die goed bevallen is door ons. Ik zou geen reden weten om Kop advocaten niet aan te bevelen, volgende keer communiceren wij weer! Complimenten aan Roel en zijn collega's!

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Kop Advocaten brengen lucht in het proces zodat ik weer vooruit kan.

In de begeleiding tijdens het proces is er betrokkenheid en helderheid en daardoor krijg ik zelf meer inzicht wat er allemaal gaande is. De afstemming is professioneel met ruimte voor mijn persoonlijke verhaal. De deskundigheid is overal te merken en gelukkig met de nodige humor en eenduidigheid.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Best Lawyer In Netherlands!

My relationship with Mr. Kop of Kop Advocaten goes back over 8 years. During this time, I have engaged his firm for arbeidsrecht, Onderwijs Geschillen, Onderwijs Klachten, GGD Klachten Commission hearings and other matters. Mr. Kop is well versed in all aspects of the law and not just arbeidsrecht (his specialism). He likes giving his clients home work and makes them do a timeline which not only crystallizes case / complaint for him but also for his client. Furthermore, he practices ‘Harvard Method’ and avoids court and works diligently to solve the matters amicably. In one instance, he advised me to launch a complaint with a government agency as it was better for me financially versus engaging him for longer term/legal fees. I have never met a lawyer in Netherlands that would do that for you.

geweldig

IK ben heel erg tevreden over de afhandeling en ben goed behandeld. Maida Sahman kwam lief en behulpzaam over. Roel heeft een klein hartje, is gevoelig maar wel recht door zee.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Eindelijk een advocatenkantoor dat je het gevoel geeft dat je ertoe doet

Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij Roel en collega's had ik het gevoel dat ik welkom was. Ik kreeg de adviezen die ik nodig had en men dacht mee. Mede daardoor is mijn zaak naar meer dan tevredenheid opgelost. Ps. ruim je bureau op. (geintje)

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Een heel professioneel kundig advocaten kantoor

Mijn ervaring na een grote lastige zaak is perfect. Kop advocaten Roel en Ahmed zijn heel erg betrokken met de klant. Dit advocaten kantoor hoort thuis bij de top 3 van Nederland.

fijn kantoor

goed advies en persoonlijke aandacht! Juist dat laatste maakte het verschil!

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Een betrokken advocaten-kantoor die deskundig te werk gaat om optimaal resultaat te behalen

Maida heeft mij bijgestaan tijdens een arbeidsconflict met mijn werkgever. Ze kwam goed voor mijn belangen op en met een "vleugje Roel" heeft ze een mooie VSO onderhandeld. De samenwerking was goed te zien, Maida gaf de voorzet en Roel “Kop-te” het erin. Met als resultaat een prima voorstel die ik geaccepteerd heb. Wat ik vooral prettig vond aan de samenwerking met Maida was de oprechte inzet en wanneer het maximaal behaalde resultaat behaald was dit ook eerlijk gezegd werd ipv je aan het lijntje houden en uren schrijven. Maida & Roel, bedankt!

Flamboyant

Roel is een flamboyante advocaat die algauw de essentie van een arbeidsgeschil aanvoelt. Kort en krachtig maar vooral duidelijk zijn Roel’s juridische adviseringen. Een advocaat met een Rotterdamse mentaliteit ‘niet kletsen maar poetsen’.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Eerlijk, deskundig, betrouwbare met een persoonlijke aanpak

Zowel Roel als Ahmed geven je meteen het gevoel er voor jou te zijn. Ze zijn enorm complementair aan elkaar. Beiden zijn zeer deskundig en inhoudelijk gedreven. Roel is erg creatief en energiek en Ahmed zorgt voor structuur en procesbewaking. Ze gaan voor het maximale in redelijkheid en billijkheid met behoud van relaties. Bovenal weten ze voor een cliënt vaak een toch lastige periode om te turnen naar iets moois en gezelligs; wat je vreemd genoeg na afronding van een procedure nog dagelijks mist. Dat vind ik erg bijzonder aan Kop Advocaten.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Een bijzonder goede samenwerking, ik ben uitstekend geholpen.

Mijn gesprekken met Roel en Marja voelden voor mij altijd heel natuurlijk. Roel en zijn team zijn zeer vakkundig. Roel is iemand die recht-door-zee is, hij zegt wat hij ziet. Soms confronterend maar het is altijd vanuit zijn eerlijke en open houding. Daarnaast heeft Roel humor en is hij (over)enthousiast. Roel en zijn team beschikken over veel vakinhoudelijke kennis, hij is een zeer scherpe analyticus en een snelle denker.

Fabelhaft geholpen

Fijn als iemand overtuigd is van zichzelf, zoveel vertrouwen uitstraalt en het ook waarmaakt. ‘Kop’loper wat mij betreft!

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

persoonlijke aandacht en gezamenlijk de strijd aangaan

Roel Kop en zijn team hebben een persoonlijke aanpak met aandacht voor de mens als voor de rationale inhoud. Middels een goede afstemming kom je tot een gezamenlijk en gedegen plan van aanpak. Periodiek overleg en updates maken de je zaak goed inzichtelijk en volgbaar. Juridische taal wordt simpel in Jip & Janneke taal vertaald. Tevens geeft men een helder en goed advies om tot successvolle afronding van de zaak te komen.

Profesioneel, Adequaat, Voortvarend, Empatisch

Met het Team Kop Advocaten is het plezierig samenwerken. Mijn case werd direct goed opgepakt. Tijdens het traject werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang, dat gaf vertrouwen op een goede afloop. Om het maximale uit uw zaak te halen beveel ik Kop Advocaten ter zeerste aan.

Molenveldlaan 158

6523RN Nijmegen