Kundig

Roel is een gedreven persoon en erg betrokken , moet soms nog leren om op tijd te komen , maar dat is hem in mijn geval vergeven.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Een team dat de extra mijl voor je gaat!

Kop Advocaten heeft het belang van hun klant hoog in het vaandel staan: ze zijn deskundig, duidelijk en doeltreffend. Met Kop Advocaten aan jouw kant sta je er, als werkgever of werknemer, niet meer alleen voor; de wirwar aan juridische wetgeving en procedures kent voor hen geen geheimen en ze leiden je er capabel doorheen. Hun vakkundige ondersteuning en handelswijze bewerkstelligt een lastenverlichting die niet te onderschatten is en het eindresultaat mag er ook zijn.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Prettige ontvangst en luisterend oor.

Open contact en vakkundig advies. Soms onverwachtse invallen maar creatief van alle mogelijkheden gebruik maken. Tevens op tijd inzien wanneer er een deal gesloten kan worden. Wel attentie op afspraaktijden. Maar altijd soepel en tijd makend voor een onverwachtse afspraak.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Een dikke 10 voor Kop Advocaten!

Mijn ervaring met Kop Advocaten (Roel Kop en Maida Salman)was uitstekend! Goede service en uiterst deskundig. Men luistert goed naar de klant. Goede communicatie en correcte afwikkeling. Niets dan lof!

Zuiver contact

Zuivere en heldere communicatie. Professioneel advies, inlevingsvermogen en laagdrempelig.

• Geholpen door: Maida (M.) Sahman

Goede, deskundige probleemoplossende houding, met oog voor dilemma's cliënt!

Prettige, directe benadering van de problemen. Open communicatie waarbij goed wordt gelet op de impact van de voorgelegde problemen en de gevolgen die de adviezen hebben. Betrokkenheid bij cliënt is groot!

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Laatste ervaring was minder goed dan 1e case samen.

Inhoudelijk goed, kantoor uitstraling matig. Ik bedoel niet lokaties, maar netheid. Soms onvoldoende empathisch. Facturering onjuist ( en nog steeds geen crexitnota gehad). Verzoek om heel snel alvast te betalen, gaf mij geen goed gevoel. Op basis van laatste kritische ervaring ben ik terughoudend in een aanbeveling voor anderen.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Fijne en warme advocaten die oprecht de tijd voor je nemen zonder poespas.

Ik houd van Jip en Janneke taal. Het recht is al ingewikkeld genoeg. Bij Kop Advocaten praten ze in deze begrijpbare taal zonder poespas. Dat maakt dat je je er direct prettig voelt. Er zit geen brug tussen. Je hoeft elkaar niet de hele tijd om verduidelijking te vragen. Wel zo handig als je snel moet schakelen. Roel en Marja, maakten direct tijd voor me vrij, keken tijdens het gesprek niet op de klok, namen de tijd voor me en gaven me een 'ik ben je vriend en we gaan voor je zorgen'- gevoel. Met de nodige humor! Ik ben dankbaar dat ik gewezen ben op Kop Advocaten en dat zij mij zij-aan-zij hebben bijgestaan. Een aanrader als je een trouwe, snel schakelende, getalenteerde en mensgerichte advocatenkantoor nodig hebt!

• Geholpen door: N.v.t.

Fijn contact en betrokken personeel

Goed contact gehad met Roel en afwisselend Marja. Goede bereikbaarheid, ook via de app. Heeft zich 1x voorgedaan dat ik achter antwoorden c.q. advies aan moest vangen, maar overall zeer tevreden. Zaak uiteindelijk naar tevredenheid kunnen afsluiten, dus Roel & team bedankt!

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Gedreven, ervaren, zakenkundig, creatief, enthousiast, onconventioneel

Als team (Roel en Marja) vullen ze elkaar goed aan, waarbij Marja de grote lijnen scherp in de gaten houdt, omdat Roel in zijn enthousiasme en vanwege zijn ervaring soms vergeet de (onwetende klant) in detail tekst en uitleg te geven, zodat die 'aangehaakt' blijft. .

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Een goede en snelle analyse van de casus met een scherp en gewaagd advies. TopKop!

een goede en snelle analyse van de casus met een scherp en gewaagd advies! TopKop!

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Super tevreden met de diensten!

Zeer betrokken, meedenkend en vooral open en eerlijke communicatie. Ook vond ik het contact heel persoonlijk. Wat ik zelf heel fijn vond.

• Geholpen door: N.v.t.

Vriendelijk, goede service en als het erop aankomt is hij er echt voor de klant.

In het begin hebben we samen een duidelijk standpunt ingenomen en zijn daarna de strijd aangegaan met mijn werkgever. In dit geval niet zo makkelijk omdat ik werknemer ben maar ook statutair directeur met een minderheids belang. Roel heeft mij vakkundig ondersteund bij dit arbeidsconflict en door zijn actieve manier van reageren en handelen hadden we binnen twee maanden een vaststellingsovereenkomst liggen welke ondertekend kon worden door beide partijen.

Afgestemd op de behoefte

Goede uitleg en advies gekregen.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Very good, friendly service with keen, dedicated staff

Extremely good; reassuring welcome, honest and open discussions and lots of detailed follow up until case was concluded. Everything explained clearly and questions answered despite my limited knowledge of my rights and the shortcomings in my Dutch!

Persoonlijke aandacht

De aandacht is persoonlijk en ook heel zorgvuldig en deskundig gericht.

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Zeer goed, breder dan alleen een zakelijke juridische afhandeling

Goed bereikbaar en reageert/corrigeert, daar waar het nodig is. Goede advocaten en medewerkers

• Geholpen door: Roel (R.K.A.) Kop

Bij het eerste keer binnen komen heb je gelijk al een goed gevoel. De tijd en energie die erin word gestoken is geweldig Je word dagelijks op de hoogte gehouden van de stand van zaken Als je op zoek bent naar een persoonlijke advocaat met verstand van zaken ben je hier op het juiste adres

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig en vriendelijke mensen op dit kantoor. 100% tevreden.

2 sterren: slechter dan verwacht

er kan mooi resultaat behaald worden, als jezelf dik op de zaak zit. roel is deskundig, helaas was de communicatie minder goed geregeld. Dienstverlening ontbrak. heb daar iets over gezegd en kreeg toen "leesvoer" in vorm van een artikel doorgestuurd. jammer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede advocaat. Goed in zijn vak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Allereerst wil ik zeggen dat ik geholpen word door Roel en Ahmed Achouitar. Mijn ervaring is,dat ik in een leuke ontspannen sfeer en in mijn eigen woorden met Roel en Ahmed kan praten, wat ik zeer wardeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zowel door Roel als Marja naar grote tevredenheid geholpen. Goed team! Aanbevolen bij collega die inmiddels al een gesprek bij jullie heeft gehad!

• Betrokkenheid
  • Geholpen door: Marja (M.A.) Mertens LL.M.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg deskundig, schakelen snel, veel ervaring met wat ze in de onderhandeling kunnen gebruiken. Kortom; meer dan van harte aan te bevelen!!

Molenveldlaan 158

6523RN Nijmegen