Roel en Marja hebben mij vanaf de eerste ontmoeting tot na het oplossen van het conflict, met veel liefde en deskundigheid, geholpen. Ze hielpen mij om mijn situatie weer te overzien en de regie over de situatie terug te krijgen. Ze hebben een methode die op een effectieve manier bouwstenen verzamelt, om het conflict aan te pakken op een manier die jou op dat moment t beste past. Daarnaast helpt de methode bij de verwerking van het conflict. Roel en Marja zijn een ijzersterk duo. Samen hebben ze ongelooflijk veel kennis, gevoel voor mensen en dat wat nodig is. In strategiebesprekingen bieden ze meerdere opties samen met een realistische doorkijk op wat je ermee kunt. Ik gun niemand een conflict op t werk, maar mocht je in die situatie terecht komen, gun ik je wel KOP advocaten.
Een advocaat die voor jou door het vuur gaat en er het beste voor jou uit probeert te halen. Daarnaast is de heer Kop zeer toegankelijk waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Je kunt te allen tijde op hem rekenen. Zoek je een advocaat met pit en lef, dan ben je hier zeer zeker aan het juiste adres!
Ik heb Kop Advocaten leren kennen als zeer betrokken, professioneel en initiatiefrijk. De communicatie is uitermate prettig, met soms een verrassende en creatieve insteek. Ik kan Kop Advocaten dan ook zeker aanbevelen.
Een goed begin is het halve werk! Mijn eerste kennismaking -op referentie- was goed, deskundig en plezierig.
Roel heeft mij goed bijgestaan in een arbeidsrechtelijke kwestie. Hij doet het anders dan anders, heeft zijn eigen stijl en krijgt daarmee dingen voor elkaar. Daarbij heeft hij wel de ruimte nodig, maar ook dat werkt. Ik kan hem van harte aanbevelen
Op een fijne manier geholpen. Het word duidelijk uitgelegd . Ik zou zeker jullie aanraden bij anderen die ook de hulp nodig zouden hebben
Marja en Roel hebben me snel en goed opgevangen met een uitleg van de rechten en plichten van alle partijen rondom een ontslag proces. Ze hebben mij de rust en de informatie verzorgd om een passende plan van aanpak af te spreken.
Roel heeft naast een deskundige zeker ook een zeer gedreven en enthousiaste begeleiding/advies gegeven waarbij het persoonlijke aspect zeker niet over het hoofd werd gezien.
Roel Kop heeft me zeer persoonlijk en kundig geadviseerd bij het beeindigen van mijn arbeidsovereenkomst na 18 jaar. We hebben ons beiden pro actief en zakelijk zeer correct opgesteld naar mijn werkgever en ik ben hem en Marja zeer dankbaar voor hun inzet voor mijn belangen! De betrokkenheid van hen beiden hebben me erg goed gedaan in een te lang traject van afscheid nemen na 18 jaar. Bedankt en dat het jullie goed mag blijven gaan.
Was even wennen (aan elkaar natuurlijk) Voorop staat natuurlijk het advies vanuit het juridisch kader, maar daarnaast staat de interesse in de persoon volledig voorop. De situatie waarbinnen en waardoor wordt daarmee volwaardig meegenomen in het traject. Daarmee komt de oplossing vanzelf dichterbij.
Vanaf de andere kant van de tafel heb ik Roel Kop ontmoet bij een case. Ik heb Roel toen al leren als een vakkundig en gedreven persoon. We hebben contact gehouden want ik heb altijd gedacht dat ik hem nog wel eens nodig zou hebben. En dat gebeurde. Ik ben door Roel als Maida heel goed geholpen, ze gaven goede adviezen, waren creatief maar bovenal betrokken. Ik kan hen zeker aanbevelen!
Na mijn ontslag ben ik op een geweldige manier geholpen door Roel en Marja. Ze werken op een laagdrempelige manier; zijn heel betrokken maar blijven daar tegelijkertijd ook zakelijk bij. Roel wist goed in te schatten wat voor type mens hij tegenover zich had en ging daar perfect mee om. En ook de 'nazorg' is super. Regelmatig laat hij nog wat van zich horen. Top Kop! Dank je/jullie wel!
Ik ben door Maida Sahman en Roel Kop op een geweldige manier geholpen. Er was veel persoonlijke aandacht, mijn probleem werd zeer serieus genomen, maar we hebben ook gelachen. De sfeer was altijd ontspannen. Er werd gewerkt aan de mogelijkheden en gewezen op de ónmogelijkheden. Een goed team!
Top!
Plezierig en vakkundig geholpen
Allereerst vind ik het belangrijk te melden dat ik zowel met Maida (M.) Sahman als Roel (R.K.A.) Kop samengewerkt heb. Mijn ervaring met Kop Advocaten is zeer goed. Naast de casussen waarbij zij mij professioneel hebben begeleid en geadviseerd, informeren zij ook pro actief over de nieuwste wetgevingen en de jurisprudentie hierover zowel via hun nieuwsbrief als lezingen. Daarnaast zijn zij zeer goed in staat juridische taal om te zetten in lekentaal en zijn zij zeer betrokken. Ze denken actief mee met de ondernemer.
Het is buitengewoon plezierig om op zo’n deskundige wijze begeleid te worden in een vervelende arbeidssutuatie.
Om te beginnen ben ik geholpen door meerdere mensen, wat op mij een erg goede indruk maakte, want ook al was dit misschien niet in werkelijkheid zo, het leek alsof het hele kantoor betrokken was. Verder was ik erg blij met de persoonlijke benadering en een de zeer duidelijke financiële afspraken. Om maar te zwijgen over de interessante artikelen (vooral die over auto's) die mij regelmatig werden toegestuurd!
Prima geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Alles is naar volle tevredenheid afgehandeld
Van A-Z heel gemakkelijk, snel, en doortastend.
Helder advies en goede begeleiding bij beëindigen dienstverband!
Roel is een betrokken Advocaat die weet waar hij het over heeft. Hij gaat tot het gaatje om iemand te helpen. Dat heeft hij echt super gedaan!
Geduld is in mijn geval een schone zaak gebleken en daarin heeft Kop Advocaten mij perfect bijgestaan. Het procederen tegen een buitenlandse werkgever had bij aanvang wat voeten in de aarde, gelet op de enorme tegenwerking welke wij ondervonden, maar naarmate deze fout op fout ging maken heeft de standvastigheid van mr. Kop zijn vruchten afgeworpen.
Molenveldlaan 158
6523RN Nijmegen