We hadden een complexe zaak met een niet meewerkende Duitse wederpartij. De expertise en ook specifiek de Duitse taal van Tono Wevers hebben onze zaak tot sukses gebracht.
Bedrijfsnaam | Stesch bv |
De communicatie, zowel ten kantore als per email en whatsapp was effectief en vriendelijk. De acties voor informatie vergaring en de briefwisseling met betrokken partijen leidden tot tijdige en doeltreffende oplossing (het wegnemen van het beslag).
Bedrijfsnaam | Kolkman |
Originele beoordeling
Bedrijfsnaam | Kolkman |
Joost heeft mij geholpen met het rond krijgen van mijn scheiding. Op basis van zijn advies heb ik de juiste keuzes kunnen maken om dit proces zo 'snel' mogelijk af te wikkelen. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn volledige advies, onderbouwing van scenario's en betrokkenheid gedurende deze periode. De communicatie verliep ook goed en snel. Ik zou hem zeker aanraden!
een prettige en persoonlijke behandeling van zaken
Bedrijfsnaam | Welhuis Beheer |
Ik heb een prettige samenwerking met mevrouw Klüsener gehad. Ze is erg betrokken,deskundig, communicatief en gaf me altijd goed advies mee.
Onze zaak speelde vrijdag einde middag, net voor het weekend en was urgent. Loes was vrijdagavond en in het weekend bereikbaar en op maandagochtend was er een opening. Daarna heeft Loes ons zeer goed begeleid in het proces. Zeer tevreden! De beoordeling is geen uitstekend, omdat ik het eerste contact wat rommelig vond met meerdere contactpersonen.
Bedrijfsnaam | Schuitemaker BV |
Mijn advocaat was altijd goed te bereiken. Zeer kundig. Hij kon heel goed ons gesprek samenvatten en bewaakte het proces. Hij hield mij op het goede pad. Mijn boosheid nam wel eens de overhand. Hij wist me dan een spiegel voor te houden hoe ik het beste kon handelen. Kortom ik ben zeer tevreden. Altijd heel prettig samengewerkt.
Doris is uniek. Waarom? Omdat zij tweetalig is, twee rechtssystemen kent maar vooral de Duitse en Nederlandse omgangsvormen en cultuur kent. Waardoor je fijn met haar kan samenwerken. Het traject dat wij hebben doorlopen duurde bijna 14 jaar. In die periode wist Doris een slimme strategie uit te stippelen. Door haar empathie leest ze de andere "partij" goed en krijgt zaken voorelkaar bij de tegenpartij en rechters. Dit in combinatie met haar sublieme vakkkennis wist ze voor mij belangrijke successen te behalen. Doris bedankt voor de fijne jarenlange samenwerking.
Wij zijn ontzettend tevreden met de hulp en begeleiding die we hebben gekregen van Damste (Adv. R. Orgel) tijdens ons adoptieproces. Als lesbisch stel met een bekende donorvader, waren we van plan om een kind te krijgen waarbij één van ons de biologische moeder zou zijn en de andere via het adoptieproces de juridische moeder zou worden. Dankzij haar inzet en het vinden van relevante jurisprudentie, verliep het proces aanzienlijk sneller dan verwacht. De communicatie was altijd eerlijk en duidelijk, wat ons als gezin van 3 ouders veel vertrouwen gaf. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar deskundige juridische ondersteuning bij een adoptiezaak.
Hiervoor bij een aantal andere advocaten geïnformeerd, deze gaven me geen kans, raden me af om een zaak te beginnen. Bert-Jan zag wel mogelijkheden en het is ook gelukt waar ik erg dankbaar voor ben.
Ik vond het een erg aangename samenwerking waarbij Elseline snel de zaak door had en mij adviseerde. Het was een persoonlijke emotionele fase waarbij Elseline de hoofdlijnen goed in kaart had en hierop advies kon geven. In zo'n fase kan persoonlijke emoties veel ruis geven op de zaak maar ze had heel helder wat de opties en uitkomsten waren om tot een vredevol consencus te komen. Enorm bedankt!
Bedrijfsnaam | Johnson Controls |
Mr. Doris Klüsener heeft ons uitstekend bijgestaan in een procedure in Duitsland. Het is een vakkundige, vriendelijke en behulpzame advocaat met veel inlevingsvermogen. Zij neemt de tijd om de zaken goed uit te leggen en handelt adequaat; communicatie verliep helder en de e-mails en telefoontjes werden snel beantwoord. Mevr. Klüsener bijt haar tanden in de zaak en alles in het belang om het beste resultaat te behalen, hetgeen ook is gelukt! Wij bevelen mr. Doris Klüsener dan ook zeer zeker aan!
erg prettig, vriendelijk, duidelijk en onze aanvraag werd snel opgepakt en afgehandeld.
Bedrijfsnaam | Open Social BV |
Die Bearbeitung meines Falles durch Loes Zanderink erfolgte ohne jegliche zeitliche Verzögerung. Jede Aktion und jede Nachfrage wurde sofort bearbeitet. Jegliches Feedback und die Besprechung weiterer Aktivitäten ebenfalls. Die fachliche Beratung insgesamt verdient ebenfalls die Note ' sehr gut'. Mein Fall wurde erfolgreich abgeschlossen. Herzlichen Dank für Ihre Hilfe
Bedrijfsnaam | Haase |
Mevr. van Lierop heeft de mediation van onze scheiding goed begeleid. Het heeft naar mijn zin toch nog lang geduurd en soms had ik meer doortastendheid gewenst, er was veel uitleg en dat was goed, soms ook wat te uitgebreid en repetitief.
Bedrijfsnaam | Schiedamvuurwerk |
Na eerder contact te hebben gehad, pakte onze advocaat Assink de zaak snel op en kwam in korte tijd tot de essentie. Concept verweer werd aangescherpt en wij werden, ondanks agenda problemen, goed bijgestaan in onze procedure bij het kantongerecht.
Bedrijfsnaam | den Besten |
Wij zijn goed tevreden, we werden snel en goed geholpen door mr Severiens.
Bedrijfsnaam | Mts Elderink |
Ms Hoffmann and Ms Zanderink helped us very efficiently. This is exactly what we expect from lawyers - a quick and efficient clarification of the challenges in our interest so that we can focus on our business again. Keep up the good work!
Prima en snel contact via e-mail. Duidelijk. Gericht op een (mogelijk snelle) oplossing.
Wij zijn goed bijgestaan tijdens onze zaak.
Bedrijfsnaam | Twentse Hekwerken Onderneming B.V. |
Goed advies zowel over de juridische als ook de financiële aspecten tijdens een scheiding.
Bedrijfsnaam | P4E Solutions B.V. |
Inhoudelijk to the point. Dossierkennis top.
Bedrijfsnaam | Dijkstra Plastics |
Brandt heeft mij zeer goed en kundig bijgestaan en ervoor gezorgd dat verdere stappen werden voorkomen door duidelijk handelen. Erg prettige samenwerking.
Bedrijfsnaam | Van Doorn en Doorn |
Zeer Vriendelijk ,erg actief en snel Heel Professioneel en correct Maar vooral zeer menselijk ,wat wij als zeer aangenaam ervaren hebben.