erg goed afgewikkeld

Ondanks de lastige casus erg goed geadviseerd en uiteindelijk naar ieders tevredenheid opgelost.

• Geholpen door: mr. M. (Marieke) Goorhuis Oude Sanderink

Uitstekend!

Zeer goed en bekwaam en vriendelijk bijgestaan voor en tijdens mijn procedure, Ik ben dan ook vol lof over het kantoor en Mr. Leijssen.

• Geholpen door: mr. R.J. (Rob) Leijssen

Helemaal goed.

Wij zijn heel goed tevreden, Mr. Severiens was erg actief met de zaak bezig, had ook goed kennis van de zaak, en wist goed hoe hij de zaak aan moest pakken.

• Geholpen door: N.v.t.

Duidelijk verwachtingsmanagement met reëele oplossingen

In een familiezaak over de grens werd vanaf een duidelijk traject met evt problemen en verwachtingen geschetst. Uiteindelijk een zeer bevredigende uitkomst gerealiseerd. No nonsens goed advies.

Vol vertrouwen

Ik ben uiterst tevreden over de wijze waarop mijn zaak behandeld is en de manier waarop de contacten gereld werden.

• Geholpen door: mr. D.A. (Doris) Klüsener

Ik ben goed geholpen met het oplossen van mijn probleem

Ik ben prettig te woord gestaan en wist ook vrij snel waar ik aan toe was. De gegeven adviezen hebben mij ondersteund bij mijn onderhandeling met de tegenpartij. Uw gesprekken met de advocaat van de tegenpartij zijn overtuigend gebleken.

Blij met onze keuze

Mr.J. Haafkes heeft ons geweldig geholpen met zijn expertise. Echt een aanrader voor mensen met familiare problemen. Onze dank is groot!

Betrokken en ervaren.

Joost heeft ons goed begeleid naar een moeilijke stap in ons leven. Was betrokken, belangstellend, goede gesprekken en adviezen. Mede daardoor was de vervolg stap goed te maken. Joost nogmaals dank.

goede begeleiding in zaken

meedenken in oplossingen

• Geholpen door: mr. A.J.A. (Bert-Jan) Assink

Professioneel en to the point.

Een plezierige advocate trof ik, zeer to the point, als in: direct veel terzake doende informatie, zonder wollige poespas of het gevoel te geven van: meer info achter de betaalmuur. Ik was constant volledig geïnformeerd op alle vlakken, steeds mooi kort samengevat ook. Niet de allergoedkoopste maar daar staat echte kwaliteit tegenover. Absolute aanrader

• Geholpen door: mr. E.M. (Elseline) van Lierop - Snuif

Een positieve ervaring in een negatieve periode van mijn leven

Mevr. van Lierop - Snuif heeft ons erg professioneel geholpen, goed advies gegeven en de rust gegeven die wij nodig hadden in deze scheiding

Professionele en menselijke ondersteuning

De deskundige support op gebied van familierecht heeft mij geholpen door goed advies en een oog voor detail en menselijkheid die erg gewaardeerd wordt.

• Geholpen door: mr. A.J.A. (Bert-Jan) Assink

Goed geholpen en zeer betrokken bij de zaak.

Ik ben zeer goed en snel geholpen en de advocaat was zeer betrokken bij mijn zaak.

• Geholpen door: mr. M.M. (Marijn) Nijhuis

Uitstekend bijgestaan, erg tevreden.

Ondanks dat de rechtzaak op een onwerkelijke manier is verloren, heb ik heel een heel erg prettig en goed gevoel overgehouden aan mijn advocate mw. Nandenie Lachman, ik zal haar dan ook aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een advocaat (op het gebied van mw. Lachman uiteraard).

• Geholpen door: mr. N.N. (Nandenie) Lachman

Vlot en adequaat juridisch advies in begrijpelijke taal.

Met een onbekend juridisch conflict aankloppen bij Damsté. Direct het gevoel dat we met Isandra de juiste kennis in huis hadden gehaald. Een duidelijk, volledig doch zo beknopt mogelijk juridisch advies trof ik maandagochtend al in mijn mailbox. Top!

• Geholpen door: mr. I.C. (Isandra) Dunhof - Lampe

Prima advocaat die weet waar hij over praat

Mijn geval was direct duidelijk. Echter een uitspraak van het Hof (mij bekend) in een dergelijke kwestie heeft mij de das om gedaan

Helder, zakelijk en bijgestaan

In mijn scheiding die naar vechtscheiding ging heb ik de hulp van Damste gezocht. Het was heel fijn om iemand naast je te hebben die zakelijk naar alles keek, zonder emotie, maar dit ook in mijn simpele taal kon weerleggen. Had niet alleen willen staan in dit proces.

Goed ook terugkoppeling

Alleen vooraf geen prijsafspraak. Specificatie rekening ontbreekt. Geen mogelijkheid tot nakijken

Een prettige samenwerking

Ik heb de samenwerking en hulp van mijn advocaat als heel prettig ervaren. Een rechtelijke procedure is vaak onprettig. Het is fijn om te ervaren dat iemand je bijstaat, met je meedenkt en kijkt en je helpt waar mogelijk.

erg prettig

Wij zijn deskundig en vriendelijk en uiterst correct geholpen.

• Geholpen door: mr. M.L.E. (Mariëtte) Plaggemars

Aardige advocate. Kennis van zaken

Snelle acties. Deskundigheid. En klantvriendelijkheid

• Geholpen door: mr. E.M. (Elseline) van Lierop - Snuif

Prettige ontvangst , duidelijke uitleg en snelle afhandeling

goede afspraken kunnen maken in een fijne sfeer, ik ben zeer tevreden met het verloop en de voortgang van deze zaak.

• Geholpen door: mr. E.M. (Elseline) van Lierop - Snuif

Joost is een kundige, prettige en rustige gesprekspartner bij afwikkeling van een echtscheiding.

De hele procedure is ondanks de vele tegenwerpingen van de tegenpartij toch goed verlopen. De uitwerking van het uiteindelijke plan heeft hierdoor veel tijd gekost. Dat plan was iets in mijn voordeel, maar de gevolgen van voor mijn ex kon ik uiteindelijk bij de aangifte IB niet staande houden i.vm. de forse terugbetaling van huur- en/of zorgtoeslag. De omgang met mijn ex is vrij goed en dat is ook belangrijk vanwege onze zoon. Ik blij dat echtscheidingsproces achter de rug is. Met de uitkomst van de alimentatieberekeningen ben ik ook tevreden.

Concreet en deskundig advies

Wij hebben Jetse al enkele malen betrokken bij juridische vraagstukken en kwesties. Prettig aan Jetse is zijn concrete aanpak. Jetse weet in korte tijd alle nodige informatie te verzamelen, heeft hier aandacht voor maar zet niet meer tijd in dan nodig is. Dit maakt dat wij dan ook altijd graag weer het contact aangaan wanneer er weer noodzaak is.

• Geholpen door: mr. J.M. (Jetse) Eringa

Super geweldig.

Door veel problemen na een scheiding met mijn ex vrouw kwam ik in contact met Mr. Haafkes. Zijn vakkundigheid, deskundigheid en rust gaf mij een zeer goed gevoel, door zijn advies en bemiddeling is de zaak zeer goed opgepakt en heeft hij dit tot grote te vredesverdrag weten recht te zetten en op te lossen.

Hengelosestraat 571

7521 AG Enschede