Menselijk, deskundig en betrouwbaar.

In een zeer langdurig letselschadeproces ben ik begeleid door verschillende advocaten van AV&L. Allen waren vriendelijk, menselijk, betrouwbaar en eveneens deskundig en scherp.

• Geholpen door: Mariken Peters

Een ster als mens, een kei in het vak

Deze club neemt je serieus, zegt waar het daadwerkelijk op staat en blijft ook bij deze werkelijkheid. Mw mr Peters is een lichtend voorbeeld in communiceren, zacht op de persoon en -kei-hard op de inhoud. Maar altijd met een resultaat op het vizier. Liefst doet zij dit middels een wederkerig gesprek maar als het dan toch moet, ook in de rechtbank. Wij hebben veel waardering en respect voor haar en haar werkzaamheden en zijn zeer dankbaar dat zij op ons pad is terecht gekomen. Als mens een lichtpunt in de duistere schemerwereld waarin je als letselschade slachtoffer terecht kunt komen. Uit onze tenen, dank je wel voor je inzet.

Professioneel en empatisch

Met hulp van Mariken Peters alsnog tot een goede oplossing gekomen.

Fijne samenwerking

Begripvol en to the point!

Uiterste inspanning geleverd.

het was een lastige mediation waarbij partijen echt aanzienlijk van mening verschilden en waarbij het verschil in "schade inzichten" serieus groot was. Uiteindelijk toch tot overeenstemming gekomen.

Deskundig en empathisch

Mariken was overtuigend, deskundig en empathisch en heeft er als mediator aan bijgedragen dat een al erg lang lopende letselschadezaak alsnog op bevredigende wijze kon worden afgewikkeld.

• Geholpen door: Mariken Peters

Positieve ervaring: zeer professionele, oprecht betrokken en deskundige mediator.

Mr. Mariken Peters van AV&L Advocatuur en Mediation heb ik ervaren als een zeer professionele, oprecht betrokken, menselijke en oplossingsgerichte mediator. Met haar grote energie, inzet en verbindingskracht weet ze uit elkaar liggende partijen en belangen op succesvolle wijze samen te brengen tot een redelijke oplossing.

• Geholpen door: Mariken Peters

Op een empatische wijze de mediation in goede banen beleid.

De mediation heeft plaatsgevonden in een fijne setting, waarbij de mediator alle partijen de ruimte heeft gegeven voor hun eigen inbreng, maar ook ervoor heeft gezorgd dat beide partijen tot elkaar konden komen.

Een zeer ervaren professional

Kennismaking, probleemstelling en doel met elkaar besproken en goed uiteengezet. Voortgang bleef duidelijk door client continue mee te nemen in het proces. Dat geeft vertrouwen. De uitkomst heeft positief uitgepakt zonder dat daar uiteindelijk een procedure voor nodig was.

Open een heldere communicatie

Mijn zaak heeft weer vast gekregen door een oplossing gerichte aanpak. Deskundige en open communicatie.

Zeer tevrede

Via via zijn wij bij Mariken Peters gekomen. Het was een lange zaak maar al snel voelde het erg goed bij Mariken. Mariken heeft echt voor ons gevochten. Goede communicatie. Bracht ons tussendoor op de hoogte. Of het nu woensdag was of zondag, Mariken stond er steeds klaar voor. Fijne en rustige vrouw die wij iedereen aanraden. Ook Ilona stond voor ons klaar. Wij willen jullie ontzettend bedanken in deze zware jaren. Nu komt er eindelijk rust en dit hebben jullie voor ons geregeld.

• Geholpen door: Mariken Peters

Zeer deskundig in de wereld van letselschade

In een uitermate ernstige zaak zijn wij deskundig bijgestaan door Mariken Peters. Zij heeft jaren lange ervaring op het gebied van letselschade en weet goed hoe aansprakelijkheidstrajecten bij een verzekeraar in zijn werk kunnen gaan. Het proces bij en de manier van handelen van een verzekeraar is voor een leek niet altijd rechtlijnig en goed te volgen maar met deskundig advies van Mariken hebben wij, als nabestaanden, dit traject op een goede manier kunnen doorlopen. Mariken handelt pragmatisch, geeft duidelijke uitleg en houdt altijd het achterliggende doel en voorwaarden voor ogen.

• Geholpen door: Mariken Peters

De dienstverlening is bekwaam en snel

Na een slepende en weinig productieve fase in de belangenbehartiging van mijn letselschadezaak, heeft AV&L de casus adequaat en voortvarend opgepakt en binnen no-time naar tevredenheid afgerond.

top

Inmiddels ruim 27 jaar bekend met dit kantoor ivm 2 grote letselschadezaken die beide heel veel tijd in beslag hebben genomen. Opgevallen hierbij is de fantastische wijze van samenwerking met Mariken alsook haar kantoormedewerkers. Met name de empathie met het slachtoffer en de wijze van advisering waarbij het samenspel met bij het slachtoffer betrokken familieleden of vertrouwenspersonen de boventoon vierde. Na vele jaren van samenwerking koester ik dan ook een warme (platonische) vriendschap voor Mariken en haar medewerkers.

Toppers en zeer deskundig

Bedankt voor het verzorgen van mijn zaak en het pleidooi dat tot een positief resultaat leidde.” “Je bent een goede advocaat en ik ben u dankbaar dat je mij vertegenwoordigt.” “Ik wil u nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking .” Ook wil ik Ilona bedanken die ook altijd er voor ons was in deze zeer lange zaak kan het niet vaak genoeg zeggen BEDANKT ook namens Gijs en Diana

• Geholpen door: Mariken Peters

Het was een intensieve mediationdag met uiteindelijk een goede uitkomst

Mariken is een hele kundige en deskundige mediator die goed de sfeer aanvoelt en daarop reageert. Hoe zwaar de onderhandelingen soms ook waren, de sfeer bleef mede door haar toonzetting zo goed als mogelijk was. Mariken denkt goed mee en kan ook recht voor zijn (haar) raap zijn als dat nodig is.

• Geholpen door: Mariken Peters

Na de wat trage start, is de zaak zeer snel en goed afgehandeld.

Het was wat moeilijk om met elkaar in contact te komen, maar toen we eenmaal contact hadden, verliep de correspondentie heel goed en was de zaak heel snel en goed afgehandeld.

Ze hebben voortreffelijk geholpen

Ik ben aangereden op de fiets en daardoor een gecompliceerde schouderbreuk opgelopen. Slachtofferhulp adviseerde mij een schadeletseladvocaat in te schakelen. AV&L advocaten uit Arnhem hebben de zaak opgepakt. Zij weten de weg en kunnen goed overleggen met de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van het ongeluk. Dit had ik zelf nooit zo goed kunnen doen.

Positief

Mediation met positief resultaat.

• Geholpen door: Mariken Peters

Kracht én vriendelijk, deskundige mediator

Mariken heeft de zaak zeer goed opgepakt. De zaak is met een goed resultaat afgerond en dat is zeker mede te danken aan haar inspanningen. Ik wil haar hiervoor zeer bedanken.

Meer dan tevreden.

Prima bijstand. Waar voor je geld. Duidelijk, deskundig en vooral gedreven.

• Geholpen door: Mariken Peters

Mariken is een doorzetter en is heel helder met wat ze doet.

Na bijna 6 jaar is het toch nog een einde aangekomen van een oneerlijke, spannende en stressvolle periode. Ik wil je heel erg bedanken voor de uiterst warme en professionele hulp die je mij geboden. Nu kan ik mij gaan focussen op de toekomst. Nogmaals hartelijk dank en mocht ik om wat voor reden nog eens hulp nodig hebben dan heel erg graag door jou!

• Geholpen door: Mariken Peters

Vanaf t moment dat Mariken mijn zaak oppakte ging het uitstekend en snel. De beide bezwaarschriften welke zei opstelde waren uitstekend. Aan t concept heb ik niets meer hoeven te wijzigen. Het uiteindelijke resultaat is beter dan dat ik ooit had kunnen dromen!

• Geholpen door: Mariken Peters

Heel prettig en deskundig.

Een aanrader ! Zeer professionele hulp bij letselschade. Betrokken bij wat je als slachtoffer met letselschade allemaal mee maakt. Altijd zoekende naar oplossingen. Altijd goed bereikbaar en snelle reactie bij vragen. Zeer tevreden !

• Geholpen door: Mariken Peters

Goede begeleiding een groot top team

Na een lange intense schadezaak! kan ik zeggen dat ze uitmuntend en heel geweldig werk hebben verricht waar ik ze zeer dankbaar voor ben!! Een mooie geweldig team!!

Postbus 265

6800 AG Arnhem