Prettige contacten Eerlijk en goede advisering Deskundigheid Redelijkheid
Bedrijfsnaam | Noot Personenvervoer |
goede service en contacten met mariken peters en jolette derksen ik zal hun zeker bij andere aanbevelen alles goed beoordeeld en een goed eindresultaat tot de laatste puntjes altijd goede communicatie gehad
Het was een lang traject maar altijd geduldig gebleven. Voor mijn gevoel werd er ook altijd geluisterd naar mijn verhaal. Als ik vragen had werd er altijd super snel gereageerd. Ik hoop niet dat ik in de toekomst nog een advocaat nodig heb maar ik zal gelijk hier naar terug komen.
We hebben AV&L Advocatuur ingeschakeld om te helpen bij een aansprakelijkheidsstelling tegen een hypotheekadviseur, waarin we geen vertrouwen meer hadden in een goede afloop door de opstelling van de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar van de adviseur. Mariken heeft ons niet alleen geholpen om eindelijk de erkenning van aansprakelijkheid op papier te krijgen, maar ook om uiteindelijk een overeenkomst te krijgen die ons vergelijkbare zekerheid geeft als wanneer de adviseur geen fout had gemaakt. Mariken is erg fijn om mee samen te werken, begripvol en duidelijk naar ons toe en vriendelijk, maar ook to-the-point en vasthoudend naar de tegenpartij.
Mijn ervaring is super positief!
Uitmuntende mediation, zowel wat betreft de organisatie als de uitvoering.
Bedrijfsnaam | Balans Letselschade Advocaten |
In een mediation traject is een cliënt van mij begeleid door Mariken Peters. Mijn ervaring met de wijze waarop zij de mediation heeft begeleid is zeer goed. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en een goede voortgangscontrole. Ik kan haar met andere woorden van harte aanbevelen en zal bij een volgende mediation zeker weer aan haar denken!
Bedrijfsnaam | REX Advocaten |
duidelijk proces, deskundige mediator
Na 10 jaar lang van het kastje naar de muur te zijn gestuurd was ik het vertrouwen een beetje verloren. Maar AVL heeft mij het vertrouwen toch weten terug te winnen. Ook al ging dit niet zonder slag of stoot. Wat een geweldige en altijd vriendelijke dames aan de telefoon. En Mevr Peters als ze ergens voor gaat laat ze het ook niet meer los nogmaals hartelijk dank voor alle moeite die u voor mij heeft gedaan.
Na een eerste telefonisch contact was voor mevrouw Peters al heel snel duidelijk waar de zaak om draaide. Wij zijn voor een nadere toelichting nog 1 keer op kantoor in Arnhem geweest. Daarna was alles duidelijk en kon men aan de slag. Uitkomst - Gewonnen. Topkantoor.
Bedrijfsnaam | Hans Markus |
oplossingsgerichte instelling met persoonlijke "touch " goede inleving in emotionele aspecten van het geschil
Het heeft wat langer geduurd, maar zonder AV&L Advocatuur was het niet tot deze oplossing gekomen.
Prettig gesprek, voldoende gelegenheid om gezichtspunten uit te wisselen, zowel in de aparte sessies als in de gezamenlijke sessies. Slachtoffer werd centraal gesteld, erkenning voor het gevoel van het slachtoffer zonder de juridische aspecten uit het oog te verliezen. Mariken bleef objectief en constructief. Mediation afgesloten met goed gevoel over resultaat hoewel het bedrag niet was wat in eerste instantie werd gevorderd.
Bedrijfsnaam | berntsen mulder advocaten |
Het was een lang traject maar door haar deskundigheid en mede door de stuwende kracht van haar vaste secretaresse(i) is het met een uitstekend resultaat afgesloten.
het hele traject wordt je goed begeleid al is de communicatie naar verloop van tijd wel minder en is het langer wachten op een antwoord. Mariken doet er alles aan om het beste resultaat voor de client er uit te halen. Ook als je het kantoor belt wordt er altijd vriendelijk gereageerd en nemen ze de tijd voor je.
Bedrijfsnaam | AS Zorg Miranda |
Mariken zorgde ervoor dat we de achtbaan waarin we zaten konden bedwingen. Ze is geduldig, strategisch, een kei in de communicatie richting de wederpartij en haalde op het juiste moment de angel eruit. Het gaf ons de rust om ons te focussen op ons kantoor, we konden de rest met een gerust hart aan Mariken overlaten
Mariken heeft ons enorm geholpen om helderheid te krijgen in een lastige situatie. Onze input heeft ze omgezet in een sterk juridisch dossier waarmee we onze standpunten helder konden neerleggen in de rechtbank. Dit heeft geleid tot een succesvolle verdediging tegen onterechte claims.
onze belangen in een zaak met een halsstarrige tegenpartij heeft Mariken Peters alsnog tot een goed einde weten te brengen
Door vasthoudendheid en goed overleg hebben we voor gezamenlijke relatie een tevreden stel lens resultaat weten te bereiken na meer dan 5 jaren. Zoals het vaak gaat, de aanhouder wint. Dank voor de inzet van Jullie Allen.
Bedrijfsnaam | Westerhof |
een gevecht aan gaan met het CBR is deze keer voor mijn niet zo goed gegaan. Na zeer veel stress en slappen loze nachten ben ik ook zo blij dat Mariken Peters deze zaak toch tot een goed eind heeft gebracht. Zonder de inzet van Mariken was ik mijn c rijbewijs kwijt geweest en had ik voor rijbewijs b de code 100 in mijn rijbewijs gekregen. Maar dankzij Mariken is het toch goed gekomen. Team van AV&L heel erg bedankt. groetjes Marco Jacobs
Bedrijfsnaam | ligtbuster |
Vanaf de intake tot en met het uiteindelijke resultaat is Mariken zeer betrokken geweest met mijn zaak. Zij heeft erg veel moeite gedaan om een erbarmelijk uitspraak van een zeer halsstarrige verzekeringsmaatschappij om te buigen naar een voor mij tevreden resultaat. Mariken is zeer kundig en doortastend en daarnaast is de omgang met haar erg gemakkelijk en laagdrempelig.
De assistentie van AV&L was krachtig, zakelijk en menselijk. Precies daar waar je zelf de (juridische) kennis mist om de problemen waar mee je geconfronteerd wordt op te lossen, geeft AV&L de support die je nodig hebt.
Bedrijfsnaam | n.v.t. |
Prettig contact, deskundig en bekwaam.
Een persoonlijke benadering waarin met veel deskundigheid mijn zaak zeer goed is afgehandeld.
Erg begaan en kundig!