Zeer professioneel en deskundig, denkt goed mee. Hele goede adviezen. En een goede onderbouwde aanpak wat snel met de tegenpartij tot positief resultaat wordt bereikt.
In één woord SUPER. In de vier en half jaar, al vanaf de eerste dag een eerlijk en een super gevoel voor mij en mijn gezin. Door de rust die ze aan ons gaf, kon ik weer in alle rust werken aan de omgang met mijn gezin, door dat ik mij voor de rest geen zorgen meer moest maken , ik dank jullie daar voor.
Gewoon goed en zeer provisionele hulp ik ben meer dan tevreden bedank ,
Vlak na het ongeluk (ben als voetganger aangereden door een scooter) zit je toch even in zak en as. Ik vind dat ik goed geholpen ben door een betrokken advocaat. Deskundig advies en goed op de hoogte gehouden van de te nemen stappen. Ik ben tevreden met het resultaat.
De kwestie was nogal complex en de procedure duurde daardoor behoorlijk lang. Dat vergt vasthoudendheid en blijvende aandacht voor het uitblijven van reacties van bv. artsen en andere deskundigen. Gelukkig bleven jullie tot het eind scherp
AV&L heeft voor mij het maximale resultaat behaald. Dit door de professionele aanpak.
Supergoed in mediation, geduldig
Mijn eerste contact met AV&L Advocatuur was met Mariken Peters. Meteen had ik het gevoel dat mijn zaak bij haar in goede handen was. Mariken Peters is niet alleen enorm ervaren en professioneel, ook haar gedrevenheid spat er vanaf. Al snel werd duidelijk welke stappen ze ging nemen en wat mijn rol daarin was. Na een tijd werd mijn zaak overgenomen door Lieke Hilhorst. Ook over haar ben ik zeer tevreden. Ze is enorm snel in haar reacties en heeft in korte tijd veel bereikt. Vanwege zwangerschapsverlof heeft Mariken Peters de zaak verder opgepakt en boven verwachting afgerond. Het was niet makkelijk en we moesten een lange adem hebben, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het behaalde resultaat en beveel ik AV&L Advocatuur dan ook aan iedereen aan.
Wat een fijne, lieve vrouw. Heel veel aan haar gehad. duidelijke uitleg. kon haar dag en nacht bereiken als ik graag iets wilde weten. Super!
Eerste klas Advocate die haar tanden in de zaak zet. En ook een heel prettige vrouw in omgang. Ze zegt waar het opstaat,netjes en correct.Ook AV & L haar werkgever en collega's staan voor je klaar als ze verhinderd was of als ze op vakantie was. Een TOP Bedrijf. !!!!
Ik werd in eerste instantie geholpen door Mariken Peters, later door Jolette Derksen. Ik werd door beiden zeer goed geholpen, alleen maar lovende woorden.
Ondanks de halsstarrige houding van de tegenpartij Allianz in dit lange Letselschade traject, heeft de vasthoudendheid van AV&L uiteindelijk tot een min of meer bevredigend resultaat geleid. Ik heb de samenwerking met mijn belangenbehartiger AV&L als prettig en constructief ervaren.
deskundig, korte lijnen, helder.
Zeer betrokken en geeft nooit op.
Zeer positief, betrokken, reeel en deskundig. Ik vond het een zeer prettigge samenwerking.
Heel fijn bedrijf en betrokken en vakkundige mensen. Ben heel blij dat ze mij zo goed hebben kunnen helpen om mijn zaak tot een goed eind te brengen
Bijzonder fijn geholpen, na overname van de case met grote deskundigheid, betrokkenheid en het juiste advies. Het ingeslagen pad is zover als mogelijk gevolgd met wel steeds een realistisch doel voor ogen. Bij de eindafhandeling werd mijn belang als cliënt voorop gesteld en is een duidelijk juridisch advies gegeven wat uiteindelijk resulteerde in een positief resultaat.
Mariken Peters heeft de 1e contact gelegd en direct alles in gang gezet. Verdere opvolgingen door Jolette Derksen. Communicatie, adviezen, deskundigheid en betrokkenheid zijn perfect.
Zeer fijn contact en op een juiste / adequate manier alles in goed overleg afgehandeld.
Mariken Peters heeft me deskundig geholpen bij een Schadeclaim na een Medische fout. Ze deed de begeleiding op een zeer betrokken en meelevende wijze. Ze heeft mijn Schadeclaim met succes en overtuigend en ten positieve voor mij afgerond. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor.
ik had een meningsverschil met Interpolis omtrent mijn arbeidsongeschiktheid en Mariken heeft dit keurig opgelost