Super snel en helpt goed met alles.
Hoewel het contact voor mij aanvankelijk traag op gang kwam werd na telefonisch gesprek informatie verzameld en met heldere taal teruggekoppeld. De conceptbrief voor de advocaat van de tegenpartij, die daarna volgde gaf weer hoe goed er geluisterd was naar de vraagstelling en inhoud. Dank daarvoor. Aanbevelingswaardig.
Ik had een moeilijke en geen dagelijkse klus voor Nathalie. Het heeft heel wat jaren geduurd en ze heeft enorm haar best voor mij gedaan. Uiteindelijk is het goed gekomen. Ik ben tevreden.
Mr. Groenewoud heeft mij in een aantal zaken bijgestaan en met succes. De communicatie is goed en ze voelt de zaak goed aan.
Ik ben heel goed geholpen..en er is heel goed naar mij geluisterd en geadviseerd wat mijn mogelijkheden zijn ..alles ging zo als ik ook heb verwacht en wilde een top advocaat/mediation.!!met dank aan :mr.N.D.Groenewoud.!
Veel kennis en duidelijk geholpen.
Goed advies gekregen, met daarbij genoeg flexibiliteit om met onze ontwetendheid op bepaalde vlakken om te gaan. Ook een goed persoonlijk gesprek gehad waarbij begrip voor onze situatie er als beleving met kop en schouder er boven uit stak.
Ik ben heel blij met Nathalie, ze heeft me nooit het gevoel van een oordeel gegeven juist het tegenovergestelde van begrip en steun . En vooral het gevoel van ‘gehoord’ zijn. Afijn, zou iedereen aanraden, haar hun te laten Helpen. Zelfs met minimale communicatie. Het gevoel van een veilige verbinding hebben.
Beste alerte advocaat. Ben heel blij dat zij mij vrij heeft gekregen.
Een overzichtelijke en duidelijke aanpak bij onze scheiding. Kundig in alle zaken o.a. Financiën, boedelverdeling en afhandeling.
Altijd bereid om te luisteren, zeer ervaren.
Negatieve ervaring: doordat wij snel uit elkaar willen en alles onderling goed overlegt hebben bleef mevrouw toch door hameren op bepaalde zaken dat die anders zouden moeten en uitgezocht moesten worden door een externe partij.......puntje bij paaltje uiteindelijk toch alles zelf bepaald maar wel een kleine 10 weken verder. :-(! Dus nee niet weer....
Beste Jeffrey, jammer dat je dit zo ervaren hebt. Omdat jullie via UItElkaar gingen scheiden is het wel de bedoeling dat jullie zelf de afspraken in het plan formuleren, maar is het mijn taak als advocaat-reviewer om deze afspraken te beoordelen. De bedoeling is dat er goede en duurzame afspraken tot stand komen. Onze ervaring leert dat snelheid in dit proces vaak niet tot de beste uitkomst leidt op lange termijn. Ik hoop dat jullie nu wel tot duurzame en goede afspraken zijn gekomen. Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. Mvg Nathalie Groenewoud
Ik heb mijn situatie goed kunnen toelichten. Ik heb daarbij antwoord gekregen op al mijn vragen. Ik ben doorverwezen naar de juiste persoon.
No nonsens, duidelijk en helder.
Nathalie is een sympathieke advocaat die onze scheidingszaak vakkundig maar zonder omslachtige terminologie met ons doornam en behandelde. Een prima ervaring!
Zeer positief. Komt afspraken snel en correct na. Geeft advies waar nodig.
Fijne ervaring, Mr. Groenewoud denkt mee en geeft advies.
Goede uitleg en makkelijke samenwerking echt Bedankt
Het was een snelle korte ervaring voelde me gesteund en begrepen. Het voelde heel erg natuurlijk en duidelijk.
De begeleiding was prettig en er werd goed meegedacht.
Een prima advokaten buro .Goed bereikbaar zowel telefonisch als op kantoor wanneer dat nodig is
Rustig en bedacht, scherpe vragen en conclusies, sterk verweer. Wederom zeer tevreden. Ik ben blij dat Mr.Groenewoud mij bij heeft gestaan. Dank jullie wel Mvg Leon vd Staaij
Possertive
Bijzonder tevreden over het feit dat er vanaf dag 1 eerlijke en open communicatie mogelijk was. Het was niet heel eenvoudig, andere advocaten durfde de zaak niet eens op te pakken. Korte en duidelijke lijntjes. Op alle vragen een eerlijk antwoord. Fijne ervaring die tot een goed einde is gebracht dankzij de inzet en professionele houding.
Elemastraat 41
2151AJ Nieuw-vennep