Ik ben zo blij met deze advocaat, door haar kon ik zonder al deze financiele (rompslomp), werken aan mijn herstel. Ik kon dat er toen niet bij hebben. Ben haar dan ook dankbaar voor al haar inzet.
Wat een geruststelling om in het, voor mij spannende en onzekere, schadeclaim-traject, te kunnen rekenen en vertrouwen op Corinne Jeekel en het team van Ace. Hulde en superveel dank voor alle wijze raad, geduld en expertise!
Zeer tevreden...!!! Erg goed geholpen ! Een echte aanrader ACE !
Bedrijfsnaam | Duke Bestratingen |
Vorige jaar mei 2024, was ik op fiets wilde ik naar huis rijden, ik werd door een brommer aangereden. Mijn fiets was helemaal stuk, ik had schaafwonden aan mijn handen, knie en ik had rugklachten. Ik was zo geschrokken, dat ik wilde afzien van alles en ik wilde geen vergoeding, maar ik wilde ook niks vetalen, omdat het niet mijn schuld was. De betrokken persoon, had twee maanden later aangegifte gedabij politie dat het mijn schuld was. Zij wilde vergoeding. Danks zijn ECE advocaten kreeg mijn situatie een hele positieve draai en uit eindelijk die persoon moest mij bedrag betalen. Ik ben ECE advocaten zeer, zeer dankbaar, ze zijn rechtvaardig, alert, komen afspraak na, ik werd tussens tijd regelmatig op de hoogte gebracht van mijn dossier. Dus voor mij is er geen betere advocaten dan ECR, nogmaals zeer dank!!
Het ongeval heeft een moeilijke periode in mijn leven ingeluid. Een dramatisch klinkt dat wel, maar ik vind het erg lastig en onrechtvaardig in de eerste periode erna Vinod heeft me echt van goed realistisch advies voorzien en er met de nodige creativiteit en gegronde onderbouwing een bedrag uit gehaald dat hoger is dan ik had verwacht. Het allerbelangrijkste voor mij is dat het bedrag voor mijn gevoel in overeenstemming is met de geleden schade. Dat helpt ontzettend bij het verwerken van het ongeval. Natuurlijk weet ik niet hoe de resterende klachten zich uiteindelijk zullen ontwikkelen, maar het geldbedrag heeft ook mogelijkheden geopend die er anders niet zouden zijn geweest. Dus ik verwacht vrede te hebben met hoe het zich ook zal ontwikkelen. Dank voor jullie fijne begeleiding
Ondanks een slechte start wegens overmacht, alles prima geregeld
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers
Door de vogellanden kwam ik in contact met mevr Jeekel, ken je die vroegen ze nee nooit van gehoord, zullen we haar eens bellen? Ben ze nog dankbaar, dat ik met haar in contact kwam, wat een een power vrouw. Dus bij deze Corinne nogmaals super bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt
Goede begeleiding in het letselschade proces. Ik ben ontzettend goed geholpen in mijn letselschade proces eerst door Lotte Middelhuis en later door Annika van de Vosse. Ik voelde mij heel goed vertegenwoordigd en werd continu op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Ik heb me altijd gehoord gevoeld hier en dat is ook erg belangrijk. De uitkomst was tot volle tevredenheid. Ik kan iedereen dit kantoor met zijn medewerkers aanbevelen.
Wouter is een uiterst deskundige advocaat die met vertrouwen en toewijding mijn zaak heeft behandeld. Zijn professionele aanpak en vastberadenheid gaven me vanaf het begin een gerust gevoel, met een geweldig resultaat als gevolg!
Op advies van ergotherapeut vanuit werkgever (loondienst) toch een eigen belangenbehartiger ingeschakeld na letsel na kop-staart-botsing. Gezocht op maps naar letselschade AVOCATEN en niet op juristen vanwege onbetaalde ondersteuning eigen bedrijf echtgenoot. Verwachtte hierbij enige wrijving. Hoewel kantoor niet om de hoek is gehuisvest, was het direct contact met toegewezen jonge advocaat zeer prettig. Manier van werken was zeer duidelijk en kordaat. Goed voorbereid en begeleid tijdens gesprek met verzekeringsexpert en verdere afhandeling.
Zeer goed bijgestaan en eerlijk advies gekregen. Veel steun gehad aan Paulina, zoals ik van haar gewend ben! Voelde me gezien en serieus genomen en dat was erg prettig. Kortom; zeer tevreden!
Ik ben ontzettend tevreden over de hulp die ik heb gekregen. Mijn advocaat was niet alleen deskundig en professioneel, maar ook erg meedenkend en betrokken. Hij heeft mijn zaak uitstekend aangepakt en ervoor gezorgd dat ik kreeg waar ik recht op had. Dankzij zijn inzet en advies voelde ik me goed ondersteund tijdens het hele proces. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Dian Dijkstra heeft mijn dossier behandeld. Ik ben er zeer tevreden over. Een letselschade advocaat krijg je niet voor je plezier toegewezen. Maar ik vond de afhandeling van mijn dossier prettig verlopen. Een goede mix van empathie en een zakelijke (en financiële) afhandeling. Ik werd duidelijk geïnformeerd over de gang van zaken en daarin ben ik volledig ontzorgd. Het laatste wat ik kon gebruiken is me zorgen maken over de financiële afwikkeling omdat herstel zowel psychisch als lichamelijk veel belangrijker is. Wat mij betreft van harte aanbevolen, alhoewel Dian Dijkstra inmiddels niet meer werkzaam is bij Ace Letselschade advocaten.
Prettige omgang Luisterende oor Ze hebben alles voor mij geregeld omdat ik dat niet meer kan na het ongeval
Ik had recht op een vergoeding van de VVAA na een paar mislukte tandartsbehandelingen. Corinne heeft me geholpen met de hoogte daarvan, en het was prettig om met haar te werken. Ze legde alles helder uit en was ook meelevend. Heel fijn. En het ging ook snel!
Dian heeft mij goed geholpen, ze was duidelijk in de uitleg van verschillende procedures of opties, ze gaf fijn en goed advies en was heel begripvol.
Nadat ik aangereden was op mijn racefiets (tegenpartij schuldig) heb ik op aanraden van mijn zorgverzekering kontakt met uw kantoor opgenomen. Er werd direct adequaat gehandeld door Dhr. Chandi. Na het in kaart brengen van alle relevante informatie is de zaak voorspoedig en met een goed eindresultaat tot volle tevredenheid door Dhr. Chandi afgehandeld.
Zoals hierboven aangegeven, ik vond het contact en de inzet geweldig!
Bedrijfsnaam | Hospes |
Onze ervaring met Corinne is heel hecht, Ze heeft ons al die tijd geweldig bijgestaan. Ons dank is groot.
Bedrijfsnaam | Mts Hospes |
De heer van Meulen, zou ik iedereen aanraden Deskundig, vriendelijk empathisch
Bedrijfsnaam | Nvt |
Ik ben heel goed geholpen en ondersteund na een ongeluk. Ik was zelf met andere dingen druk in mijn hoofd, Dian heeft mij goed geholpen met het juridische gedeelte. Echt onwijs dankbaar voor.
Deskundig advies en goede afwikkeling
ondanks dat het bijna 9 jaar geduurd heeft , heb ik toch het hele traject als zeer positief ervaren . ik had er altijd de het volste vertrouwen in dat het goed zou komen. mede door doordat paulina ons dat vertrouwen ook gaf. zijn heeft ons altijd heel goed en fijn begeleid . en dit heeft tot een mooi eind resultaat geleid .
Geen ervaring met advocaten en hoe alles werkt. Vind alles via de mail/brief niet de meest prettigste manier, maar weet dus niet of dit "hoort". Eenmalig telefonisch contact gehad en kundig en betrouwbaar advies gekregen. En de zaak verder netjes afgehandeld.
Thorbeckegracht 15
8011 VL Zwolle