Deskundig en betrokken advocaten

Ik ben erg goed geholpen door zowel Aafke als Corinne. Zij waren erg betrokken, maar ook duidelijk over wat er van mij werd verwacht. Nog altijd blij dat ik bij ACE terecht ben gekomen.

Professioneel

In de 7 jaar dat mijn dossier open stond altijd goed contact gehouden met mevr. Berduszek. Jullie zijn goed bereikbaar via mail of telefoon. Ik hoop niet vaker een advocaat nodig te zijn maar mocht dat zo zijn zou ik zeker weer voor jullie kiezen

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Professioneel, vriendelijk en goede resultaten

Deze casus had ik door de vele onduidelijkheden en hindernissen allang als verloren beschouwd tot deze mevrouw mij belde en de draad weer oppakte. Tot mijn verbazing is alles nu geregeld en is het resultaat ver boven dat wat ik verwachtte. En dat na één telefoongesprek en het doormailen van enkele documenten. Dankjewel!

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Leonie was able to do everything with great patience and tried her best to keep everything smooth

Late replies from the third party, changing decisions on my side due to evolutions of some injury, the whole procedure taking more than a year and yet Leonie was still able to follow the process with calm and interest.

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Alles zonder zorgen en veel moeite geregeld!

Van te voren had ik verwacht dat dit proces mij veel tijd en moeite zou kosten, maar dat bleek totaal niet zo te zijn. Af en toe werd er van mij gevraagd om een update van de situatie en kosten te geven en verder werd alles geregeld. Ook de uiteindelijke afhandeling is prima verlopen! Bedankt!!!

Zeer positief en vakkundig

Ik heb de hulp erg positief ervaren van mijn kant niet altijd direct een antwoord maar Jildou was altijd doortastend en geduldig.

zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen. De doorlopen stappen zijn netjes uitgelegd en er is altijd nauw contact van begin tot eind geweest.

• Advies N.v.t.
  • Geholpen door: Jildou Berduszek

Alles is prima verlopen Ook als je belt wordt er goed gehoor aan gegeenven

Wat ik heel erg als prettig heb ervaren, dat er persoonlijk contact is geweest. Bij mij thuis.Bedankt voor alles wat jullie voor mij konden doen. L. Bosschert

zeer tevreden

er werd altijd geluisterd en alternatieven geboden, Ben blij met de afhandeling. Wil Leonie Hendriks en haar medewerkers daarvoor bedanken. En wens iedereen Fijne Feestdagen

Zeer tevreden!

Ik ben erg tevreden. Ik hoefde zelf nergens achter aan, iets waar je op dat moment ook je hoofd niet na hebt staan. Aafke heeft vamaf het begin alles goed opgepakt en helder en duidelijk gecommuniceerd wat de stand van zaken was op elk moment. Goed geadviseerd, betrokken en voor mij gerustellend dat het goed kwam. Dus alle lof voor Aafke. Nogmaals dank voor de hulp en goede afsluiting!

Scheppen duidelijkheid en vertrouwen

Het inschakelen van een letselschade advocaat leek in mij eerste instantie wat te ver te gaan, omdat ik dacht dat de schade wel mee viel, maar er kwam meer bij kijken dan ik dacht en het bleek erg prettig om hulp te kunnen inschakelen zonder zorgen te hoeven maken over de hoge onkosten.

netjes en correct behandeld

de zowel persoonlijke als telefonische contacten zijn goed en netjes gegaan/gedaan, en ben daar tevreden mee, alsmede de laatste afwikkeling.

• Advies N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Geholpen door: Jildou Berduszek

Duidelijke en goede hulp!

Mevrouw Hendriks heeft mij goed geholpen en heeft haar stappen duidelijk met mij doorgenomen. Ik ben tevreden met de afhandeling van mijn dossier. Dit zou ik in mijn eentje nooit zo kunnen hebben regelen denk ik. Het bespaarde mij heel veel moeite en gedoe, vooral omdat ik geen ervaring heb met iets dergelijks. Verstrekte informatie was altijd duidelijk en to the point. Een minimaal puntje voor mij was dat ik wel een paar keer zelf contact op moest nemen voor updates. Maar ik had de indruk dat Ace het best wel druk heeft dus dat maakt verder ook niet uit. Bedankt voor alle hulp Leonie en Ace!

goed bijgestaan

ik ben goed bijgestaan door Corinne Jeekel in een zeer langdurige zaak

Geweldig!!!!!

Ontzettend vriendelijk, kon met al mn vragen terecht Werd goed op de hoogte gehouden!

• Geholpen door: Paulina Bodamèr

Luisterend oor en kennis van zaken

Een onpartijdig klankbord. Helder en duidelijke formulering van rechten, plichten en juridisch advies

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Prima belangenbehartiging en duidelijke terugkoppeling gedurende de behandeling

Vanaf begin tot het einde continu duidelijke terugkoppeling van de stand van zaken. Goed geattendeerd op rechten en verhaalmogelijkheden.

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Een belevenis, ben bijzonder tevreden.

Ik had niet verwacht dat een schade-afwikkeling op de manier zou kunnen plaatsvinden zoals gebeurd is. Ik had het allemaal veel afstandelijker en formeler verwacht, dat heeft me echt verrast, en ik kijk er met plezierige gevoelens op terug.

• Geholpen door: Aafke van Klinken

Heb me goed vertegenwoordigd gevoeld

Zo fijn om de afhandeling van een schade zaak over te kunnen laten aan iemand, waarbij het vertrouwen er was dat mijn belangen goed werden vertegenwoordigd.

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Zeer prettige, laagdrempelige en adequate hulpverlening.

Het contact met Corinne is altijd prettig en heel persoonlijk geweest en wat dat betreft is het bijna jammer dat onze zaak nu afgesloten is. We hebben niet helemaal bereikt wat we voor ogen hadden, want dan was een rechtszaak onvermijdelijk geweest. Met de schikking die tot stand kwam kunnen wij zeker verder. Met dank aan Corinne!

• Geholpen door: Corinne Jeekel

Zeer goed en deskundig geholpen door mevrouw Berduszek.

Er werd veel contact gehouden tussen mij en mevrouw Berduszek, en ik ben van mening dat zij mijn zaak zeer professioneel en goed heeft afgesloten.

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Mijn dossier is zeer adequaat, met zorg en persoonlijk afgehandeld.

Ik vond het contact uiterst prettig. Ik had de indruk dat de advocaat zorgvuldig te werk ging en betrokken was. Fijn.

uitstekend

Mevr. Van Klinken heeft mij bezocht en mijn ervaring t.a.v. het ongeval aangehoord en er notities van gemaakt. Zij heeft toen samen met mij een duidelijke route uitgestippeld. Zij heeft mij bij iedere stap op de hoogte gehouden. Dit gaf mij een duidelijk, veilig gevoel.

Uitmuntend

Mijn ouders waren verwikkeld in een letselschade situatie. Mijn moeder was aangereden en daarna was het lastig om de kosten vergoed te krijgen. Zij hadden niet een goede tussenpersoon bij hun verzekeraar, waardoor alles heel langzaam verliep en uiteindelijk stagneerde. Door de tussenkomst van mevrouw Berduszesk is het vervolgens heel vlot verlopen. Binnen no-time ontvingen ze een behoorlijke schadevergoeding van de tegenpartij. De advocaatkosten hoefden ze zelf niet te betalen. Kortom, ik kan ACE advocaten iedereen aanraden.

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Ace heeft mij veel zorgen uit handen genomen en een resultaat behaald dat ik zelf nooit had gekregen

Behulpzaam, geduldig, effectief. Ik voel me werkelijk ontzorgd door Ace's bemoeienis.

• Geholpen door: Paulina Bodamèr

Thorbeckegracht 15