Fijne samenwerking!

Ondanks een nare ervaring die ik meemaakte, heeft Aafke van ACE er voor gezorgd dat ik mij toch op mijn gemak voelde. Duidelijke communicatie en korte lijntjes. Deskundig en persoonlijk!

Fantastisch

Vasthoudend en zeer terzake kundig

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Erg fijn en goed geholpen!

Erg aardig, vriendelijk en fijn geholpen! Zeker aan te raden. De reden waarom ik hulp nodig was, was uiteraard niet fijn, maar hoe ik geholpen werd zeker wel! Goede communicatie.

• Geholpen door: Aafke van Klinken

Zeer duidelijke communicatie en snel afgehandeld

De afhandeling van onze casus liep erg prettig waarbij Ace letselschadeadvocaten de zaak volledig en naar alle tevredenheid heeft afgehandeld.

• Geholpen door: Aafke van Klinken

Fijne samenwerking en dingen goed geregeld

Ik werd goed geïnformeerd over hoe de dingen liepen en wat ik allemaal moest doen. Ik vond ook dat ik goed behandeld werd. Wat er anders zou kunnen weet ik eigenlijk niet omdat ik hier verder helemaal geen ervaring mee heb, dit was voor mij voor het eerst dat ik met een advocaat te maken had. Ik vond het een prettige samenwerking.

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Geholpen met wat een ander niet wilde.

Ze zag een zaak waar anderen het niet wilden en afhaakte, hierdoor hebben wij wel deels een schade vergoeding gekregen. Ook op aanraden van een medewerkster van Unive zorgzaam, zij heeft Aafke aangeraden.

Betrokken en kundig

Wij zijn bij de afhandeling van de schade van een ongeval van onze zoon kundig bijgestaan met gepast advies en bijstand richting de betrokken partijen, tijdens de gehele procedure. Naar volledige tevredenheid kan ik aangeven.

Langdurige zaak. Goede op de hoogte gehouden door Jildou Berduszek

Zie boven.

Prima geholpen

Prettige en persoonlijke communicatie. Opties werden voorgelegd en er was ruimte voor open discussie.

• Geholpen door: Corinne Jeekel

Heel goed

Ik had een goeie en vriendelijke advocaat. Mevrouw Aafke van klinken hartelijk dank. Met vriendelijke groet zeinab Said

• Geholpen door: Aafke van Klinken

Yildou is voor mij een fantastische vakvrouw geweest. Ter zake kundig en zeer doortastend. Mocht ik ooit nog een letselschade advocaat nodig hebben,wat ik niet hoop,dan is Yildou Berduszek de nr 1 Mvg Sylvia Mom

• Geholpen door: Jildou Berduszek

prettige samenwerking en goede begeleiding/ondersteuning

De juridische hulp voor mijn protegé met een verstandelijke beperking is met alle nodige geduld en zorg op prettige wijze verleend. Hij had alle vertrouwen in de begeleiding en adviezen.

Betrokken dienstverlening

Goed geholpen, luisterend naar mijn verhaal en kijkend naar mijn situatie

• Geholpen door: Leonie Hendriks

Paulina Bodmèr heeft mij zeer goed bijgestaan in het afhandelen van mijn letselschade zaak.

Ace Letselschade is mij geadviseerd door buren, daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Er was veel begrip en er wordt met je meegedacht, zelfs aan dingen waar ik zelf niet opgekomen was. Heel fijn dat ze mijn zorgen uit handen hebben genomen, zodat ik kon werken aan mijn herstel. Geen vraag was teveel en ik werd goed op de hoogte gehouden van het contact wat zijn hadden met de tegenpartij.

• Geholpen door: Paulina Bodamèr

Deskundig en goed ondersteund

Ik ben van deskundig advies voorzien. En werd goed op de hoogte gehouden via de mail. De inhoud was (logisch) in juridische taal geschreven. En dit werd goed uitgelegd. Doordat alles via de mail ging kan t snel gebeuren dat het contact onpersoonlijk aanvoelt. Dit was niet het geval. Elke keer als ik contact had kreeg ik het idee dat Leonie ook wist wie ik was. Aandachtspunt vind ik dat er tegen de afronding weinig telefonisch contact was en alles via de mail ging. Hierin had ik graag gezien dat ik gebeld was en advies kreeg. Nu heb ik uiteindelijk zelf initiatief genomen en toen was t meteen duidelijk en konden we doorpakken. Dit scheelt van beide kanten veel tijd.

• Geholpen door: Leonie Hendriks

We zijn dankbaar voor de vergoedingen. Tegelijk vonden we het proces ook wel vreemd verlopen. Een schadebedrag dat na een mailtje werd verzevenvoudigd.? Dit riep nog wel de vraag op hoeveel mailtjes we hadden moeten sturen.

• Geholpen door: Paulina Bodamèr

Mijn ervaring was heel goed

Mijn ervaring was heel goed

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Ik ben zeer positief over de constructieve hulp van Ace.

Na telefonisch eerste contact is op een bekwame wijze met mijn dossier omgegaan. De ontstane hindernissen zijn, mijn inziens, op een correcte wijze getackeld. En het eindresultaat stemt mij tevreden.

Super goed bijgestaan

Professioneel

Correcte afhandeling met kennis van zaken

• Geholpen door: Jildou Berduszek

ACE letselschade heeft mijn zaak overgenomen van een ander advocatenkantoor, Sindsdien is alles in 3 maand naar volle tevredenheid goed afgerond.

Goed!

Ik ben geholden door mevr. Van klinken. Zeer vriendelijke vrouw en duidelijk.

• Geholpen door: Aafke van Klinken

Tevreden over de ondersteuning en advisering.

Het contact met onze ACE advocaat was goed. Ze kon ons duidelijk vertellen welke acties ze ging uitzetten en heeft daarover duidelijk gerapporteerd en gecommuniceerd. Ze was meelevend over het ongeluk en was helder in haar mening over van toepassing zijnde jurisprudentie.

• Geholpen door: Aafke van Klinken

Top begeleiding en zeer tevreden

Perfecte begeleiding en zeer meelevend. Goede kennis van zaken. Goed inzicht in de situatie. Goed bereikbaar voor vragen en snel antwoord. Zeer tevreden.

• Geholpen door: Jildou Berduszek

Erg fijne dienstverlening ervaren!

Ik heb de dienstverlening van Ace letselschade als erg prettig ervaren. Goede en snelle communicatie en ze nemen de tijd voor je, mocht er iets niet duidelijk zijn. Ik kon ten aller tijden bij Ace letselschade terecht.

Thorbeckegracht 15

8011 VL Zwolle