Wij hebben ACE op advies van een bekende ingeschakeld bij een zaak. De heldere, professionele en persoonlijke manier waarop zij de informatie oppikken en het dossier behandelen, voelde heel erg fijn.
Duidelijke communicatie en een vlotte afhandeling
Ik had een prettige advocate die mijn emails grondig las voelde me en voel me goed geholpen!
De communicatie was duidelijk en helder. De behandeling van de zaak is goed verlopen. We wisten wat er van ons gevraagd werd en waarom.
Bedrijfsnaam | Nvt |
Goed contact, vriendelijk en doelgericht. Alles kwam mij heel betrouwbaar en degelijk over. Ik ben heel tevreden. Aanvankelijk geholpen door mevr. Berduszek bij eerste contact
De afhandeling was correct en ook meelevend.
In een prima afstemming vakkundig en professioneel stap voor stap naar een einddoel toegewerkt. Bereikbaarheid, transparantie en communicatie waren dik in orde ! Tevreden over het resultaat.
Goed werk geleverd.
Met regelmaat ben ik op een correcte en aangename wijze, zowel telefonisch als schriftelijk, op de hoogte gehouden van mijn dossier.
Snelle reactie Heldere en duidelijke communicatie Goede bemiddeling
my experience with Mrs Corinne Jeekel satisfied she Has done her best to help me with my cause I am recommending her organization.
Mijn ervaring is dat in een moeilijke tijd er veel medeleven en begrip is en de nodige begeleiding en contact. Ik ben zeer tevreden!
Zoals hier boven al genoemd, vriendelijk duidelijk en ook snel afgehandeld. Mevrouw Hendriks kan het duidelijk uitleggen en goed onderbouwen.
ik ben nu ruim een jaar bezig met de letselschade advocaat en kan niet anders zeggen dan dat ze uitstekend werk heeft geleverd! Volgens mij heeft ze keihard gewerkt en eruit gehaald wat er in zat of zelfs meer dan dat Van mij mag ze opslag maar geen andere functie want hier is ze geknipt voor
Mijn ervaring met jullie bedrijf is enorm goed, Jildou heeft mij vanaf dag 1 altijd netjes te woord gestaan en mij van alles op de hoogte gehouden. Ik ga zeker mensen naar jullie toe sturen mochten ze in dezelfde problemen zitten als ik zat. Nogmaals bedankt Jildou voor je goede hulp.
The Support is helpful to achieve to an acceptable result even though not fully satisfied
Bedrijfsnaam | Chai |
Goed inhoudelijk advies en kennis van zaken. Snelle afhandeling en bemiddeling. Communicatie was duidelijk, adequaat en helder. In het begin ben je zelf iets onzeker omdat je zoekende bent. Ik wist in het eerste gesprek met Jildou namelijk niet welke stappen er zouden plaatsvinden tot einde afwikkeling. Dus welke de gesprekken er tussen partijen zouden plaatsvinden en wanneer iets definitief was. Dit eerste gesprek zat meer op de inhoud wat verder goed was. De te nemen stappen werden in het tweede gesprek met Jildou helder en het gesprek met de andere partij verliep dan ook verder heel goed. Als ik deze informatie direct had gekregen (dus de te nemen stappen beschreven werden) was ik mogelijk iets geruster in het begin. Dit als aanbeveling. Verder zeer tevreden over de afhandeling.
omdat je al in een hele vervelende situatie bent terecht gekomen, is het heel erg prettig dat een advocaat de hele rompslomp van je overneemt. dat geeft een stuk rust. bedankt hiervoor
Bedrijfsnaam | reemers-schönberger |
Ik heb de afhandeling van mijn letselschade zaak als prettig ervaren. Ik had altijd goed contact, afspraken werden nagekomen, alles werd in overleg gedaan en op een manier waarop ik (geen juridische achtergrond) het ook snapte. Het enige minpuntje wat ik heb ervaren is dat de afwikkeling van de zaak wel wat te lang heeft geduurd (maar ik besef mij dat dat niet geheel aan ACE ligt!).
Zeer vriendelijk, kordaat en belangstellend. Af en toe duurde het proces (of reactie op mail) wat langer, maar dat was niet erg want er was helemaal geen haast bij.
Positief, enige wanklank is dat in complexe medische zaken, men te afhankelijk is van de medisch adviseur.
Fijn dat er zo snel en daadkrachtig is doorgepakt op de afhandeling van het ongeluk dat ik heb gehad. Dit liep al geruime tijd. Na het inschakelen van Jildou is het in korte tijd afgerond met altijd een luisterend oor voor mij en hoe ik de communicatie ervaarde. Dank!
Na mijn (bedrijfs) ongeval was het super om alle juridische zaken aan Corinne over te laten. Op zo'n moment heb je wel andere zaken aan je hoofd. Communicatie is prima verlopen en het is super fijn om te weten dat de financiële zaken door een deskundig iemand worden opgepakt. Mijn ervaring is dat de betrokkenheid zeer groot was en dat gaf een fijn gevoel. Het proces van een letselschade gaat stap voor stap en gedurende die stappen kreeg ik steeds goede adviezen en werd ik super begeleid. Alles is naar grote tevredenheid afgerond.
Heel betrokken en hartelijk!!
Thorbeckegracht 15
8011 VL Zwolle