Ik ben zeer prettig geholpen. Het was prettig dat zij voor mij klaar stond en het traject overnam. Daardoor ook goed kunnen afsluiten.
Corinne is een fijn persoon, is medelevend en betrokken. En ook al waren we het misschien niet altijd eens, ze luistert goed, toont begrip en geeft goed advies. Uiteindelijk tot een goed eind stadium gekomen.
ik heb positieve ervaring met dit kantoor ik heb dit nog nooit eerder nodig gehad dus onbekend terrein voor mijn.
Een luisterend oor mee levend met de cliënt kortom geweldige mensen
Bedrijfsnaam | Goosen |
Het heeft totaal wel lang geduurd maar dat lag aan de tegen partij ze waren vaak slecht te bereiken of vertragend. Totaal gezien ben ik goed geholpen door Paulina Bodamèr. Reageerde snel op vragen
Bedrijfsnaam | Phoenix pallets.b.v. |
Ace Letselschade Advocaten komt gestructureerd, vastberaden en goed voorbereid over. De communicatie is vlot, begrijpelijk en goed gestructureerd. Er is altijd ruimte voor de beantwoording van vragen voor mij als leek. Ik heb het gevoel dat Corinne in beide zaken voor me opkomt en me de ruimte geeft om mijn eigen ideeën te verwerken in de verdediging. Ze maakt zich hard voor haar eisen. Ik ben erg tevreden over de hulp!
Zie boven.
We hebben in goede harmonie kunnen sparren en prettig samen kunnen werken. Realistisch, kundig en constructief en waar nodig ging Corinne de discussie aan met de verzekeraar. Zoals ik het ook had ingeschat en voor ogen had.
Het contact dat we hadden met Corinne was prettig. We hebben een goed eerste kennismakingsgesprek gehad en ook gedurende het traject toonde ze zich heel betrokken. Soms heb ik wel ervaren dat we er zelf wat meer druk op moesten zetten en het initiatief moesten nemen om zaken voor elkaar te krijgen. Dat had zeker ook te maken met de wederpartij. Helaas, ook weer mede door de opstelling van de wederpartij, was de uitkomst ook niet helemaal zoals eerder in het traject de verwachting was. Om even in detail te treden, dat had vooral te maken met het deel gederfd inkomen waar we zelf heel veel tijd en energie in hebben gestoken om zaken inzichtelijk te maken maar waar uiteindelijk heel weinig mee is gedaan. Over het algemeen was ik zeker te tevreden en is het fijn dat we het dossier hebben kunnen afsluiten.
Mijn letselschade traject heeft uiteindelijk 8 jaar gelopen, in deze jaren hebben we veel tegenslagen gehad. Van ruzie tussen verzekeraars tot elk kwartaal een nieuwe behandelaar op het dossier. En van medisch op medisch probleem tot persoonlijke wanorde. Corinne heeft zich hier altijd een baan doorheen weten te trekken, zodat belangen altijd behartigd bleven. Ik heb de communicatie altijd prettig ervaren, ze is er echt voor je en zet zich 100% voor je in. Heel erg bedankt voor alle steun en ik ben blij dat jullie mij bij hebben gestaan de afgelopen jaren.
Nvt
Corinne heeft ons goed geadviseerd en luisterde echt naar wat voor ons belangrijk was. Hier heeft ze heel adequaat op in gespeeld gedurende het gehele proces. Corinne is makkelijk benaderbaar en ik voelde me vrij om alles te vragen en te bespreken. Ontzettend dankbaar dat zij ons heeft bijgestaan.
Ik heb de ervaring met ace als zeer prettig ervaren. Met name Corinne weet precies waar ze voor staat, en weet eruit te halen wat er in zit. Ik zou haar dan ook zeker aan bevelen!!
Gedurende gehele traject prettig contact gehad. Ben voorzien van goed advies en kon met al mijn vragen terecht bij mevrouw Bodamèr. Zeer tevreden met de uiteindelijke afhandeling.
Vriendelijke en begripvolle mensen. Die je duidelijk informeren en bijstaan.
Bedrijfsnaam | NS |
Ik houd het kort. Ik ben zeer vakkundig geholpen, er is met mij meegedacht aan/over zaken waar ik absoluut niet aan had gedacht, van begin tot eind heb ik een goed gevoel gehad over de geboden diensten, en heb altijd het gevoel gehad dat ik alles los kon laten met de zekerheid dat ook alles goed zou komen. Wel 1 laatste maar, bij de slotbepaling is geen rekening gehouden met de belasting, bij aangifte inkomensbelasting was de slotbepaling meegenomen waardoor ik een groot bedrag moest betalen aan de belastingdienst, uiteraard als dit mij medegedeeld was, was de schrik niet zo groot geweest na het invullen van de inkomensbelastingen. Maar, een grote compliment aan L. Hendriks, een (vak)kundige vrouw die meedenkt en waar er geen zorgen hoeft te zijn, zeer betrouwbaar en iemand waar je alles aan over kunt laten.
We zijn erg goed bijgestaan door Corinne Jeekel. Uitleg over de rechtszaak was erg duidelijk en stelde ons, en vooral onze dochter, op ons gemak.
Ik heb een goeie ervaring met de advocaat. Veel geduld en er werd goed geluisterd naar jou gevoel bij wat je had doorgemaakt.
13 jaar heel goede ervaring gehad. Zou jullie echt aanbevelen. Goede en leuke mensen
Zowel per mail als tijdens ons telefonisch contact heb ik ervaren dat mijn zaak in goede handen was. Corinne heeft geluisterd naar mijn frustraties en eerlijk gereageerd en gehandeld. Dat voelde als een echte steun in mijn zaak, waarin naar mijn idee Achmea zeer onrechtvaardig handelde naar mijn idee.
Gezien de complexe situatie, is er na bijna 4 jaar na het ongeval op een professionele wijze tot een goede overeenstemming gekomen. Er was sprake van korte lijnen, goede communicatie en oplossingsgericht meedenken. Er is ruim voldoende aan kennis en ervaring aanwezig. Een verbeterpunt is communicatie naar de klant bij de wisseling van een advocaat op een zaak.
Advocaat heeft hoogst mogelijke bedrag voor mij geregeld. Liever had ik de hulp niet nodig gehad, niemand vraagt om een ongeluk. Zit nu in revalidatie traject om leren om te gaan met langdurige whiplash klachten. Ik kan Ace zeker aanraden.
Mevrouw Jeekel en haar assistente mevrouw Van Looijengoed zijn beide zeer behulpzaam en empathisch. Ze staan altijd voor je klaar en helpen je direct. Ik raad deze advocatenkantoor aan!
Na een eerdere, minder prettige ervaring met een ander letselschadebureau, was de hulp die ik bij Ace kreeg, een verademing. De advocaat die mijn belangen behartigde, gaf mij duidelijke uitleg over welke opties er op tafel lagen, wat de voor en tegens per optie waren, en adviseerde mij wat in mijn situatie dan de beste keus zou zijn. De communicatie verliep soepel en snel.
Ik had geen idee wat mij te wachten stond toen ik 5 jaar geleden van mijn fiets werd gereden. Maar gelukkig ben ik goed geholpen door jullie advocaat. Ik ben erg tevreden over Wouter van der Meulen. Wouter van der Meulen is niet alleen een prettig persoon in omgang maar ook professioneel, zoekt dingen voor je uit en steunt je. Wouter van der Meulen is een persoon die je kan vertrouwen. Helaas kan ik dit niet altijd zeggen over Jildou. Die was vaak te makkelijk, kreeg bij haar wel eens het gevoel dat ik zeur was. Ik heb veel dingen toen zelf uit moeten zoeken. Ik kreeg op het laatste moment te horen dat zij ergens anders ging werken. Maar wat ik zeg, ik heb toen een prima vervanger gekregen.
Thorbeckegracht 15
8011 VL Zwolle