Het hele traject als zeer prettig ervaren. Ook het advies was altijd goed en duidelijk.
Goede en snelle afwikkeling. Kontakten per email en telefoon waren goed en vriendelijk . Goed advies tijdens procedure .Ik ben zeer tevreden over A,C,E.
Ik ben ontzettend tevreden met de handelswijze en het werk dat u hebt gedaan in deze zaak. Heb een hoop geleerd en ik vond het goed om te proberen. Bedankt voor het meedenken en bedankt voor het vele werk.
Ze dacht goed mee en kwam met een goed voorstel en later met een tegenvoorstel toen de tegenpartij haar inziens een te laag tegenbod deed.
Begripvolle rustgevende gesprekken in een toch wel moeilijke onzekere tijd. Altijd even vriendelijk , goed luisterend .
Bedrijfsnaam | Achternaam Kieboom-Eggebeen |
Corinne Jeekel is een fantastische advocate en zeer betrokken bij de cliënt, tenminste bij mij ( ons). Mocht ik txt weer een advocate nodig hebben, zal ik zeker een beroep op haar doen!!!!
Toen ik in 2017 totaal onverwacht te maken kreeg met letselschade, wist ik niet wat me te wachten stond, en ook niet wat ik verwachten kon. Inmiddels ben ik 3 en een half jaar verder en is mijn dossier gesloten. Ik weet nu dat de begeleiding in een letselschade traject zo ongelofelijk belangrijk is, en dat de persoon die me dat gaf, in mijn geval was Corinne Jeekel dat, mijn absolute houvast was in moeilijke en donkere periodes. Ze was er altijd voor me met duidelijk en rechtvaardig advies en ook gewoon een luisterd oor waar nodig. Ze heeft me in contact gebracht met de juiste personen die nodig waren om het hele gebeuren een plek in mijn leven te geven, zodat ik nu op eigen kracht verder kan. Ook de communicatie met het kantoor was bijzonder fijn en persoonlijk. Kortom , ik hoop het nooit weer nodig te zijn, maar mocht het onverhoopt toch weer nodig zijn, zou ik geen andere letselschade advocaat willen dan van ACE letselschade.
Zie bovenstaande. Er hoeft verder niets aan toegevoegd worden. Prima.
Bedrijfsnaam | geen |
Ik ben altijd op een hele fijne wijze met Corinne Jeekel in gesprek geweest, zij hield mij altijd goed op de hoogte over de voortgang. Corinne is een fijn persoon met een warm hart.
Heel goed gecommuniceerd met overleg
Ik ben heel goed geholpen door mw Leonie Hendriks. Ze heeft alles goed uitgelegd en mij goed bijgestaan. Ik ben heel tevreden met de afloop toe nu toe
Ik was heel blij met werk van mevr burdizek
Onze ervaring met jullie is prima verlopen. Soms werd het wel wat moeilijk uitgelegd of begrepen we de stand van zaken niet. Maar uiteindelijk werd alles toch geregeld en daar zijn wij erg blij mee. Zonder jullie waren wij niet zo ver gekomen.
Na een heel lang traject is Corinne altijd objectief , eerlijk en ondersteunend geweest. Wij zijn blij dat zij onze belangen behartigde !
Ik ben uitstekend geholpen door Paulina Bodamèr. Ze was van het begin af aan betrokken, deskundig en duidelijk in mijn mogelijkheden en handelde vervolgens snel en efficiënt - precies zoals nodig was.
Ik heb gemengde gevoelens, Dit omdat er waarschijnlijk genoeg achter de schermen is gebeurd, maar ik dat niet mee heb gekregen. Je hebt als slachtoffer geen idee in wat voor situatie je terecht komt, ik denk dat dit beter uitgelegd moet worden. Ik vind het ook jammer dat als het rapport van van Eijk wel als concept wordt gestuurd zodat ik er op kan reageren maar ik niet het eind resultaat heb gezien, deze is zo naar de tegenpartij gestuurd.
Bedrijfsnaam | DOB |
Fijne samenwerking. Werd goed op de hoogte gehouden zowel via de mail en post.
In langdurig proces ons zeer betrokken en deskundig geholpen zodat we steeds de moed er in hielden.
Ik voelde me gehoord. Dat is erg belangrijk
Bijna 4 jaar heeft ACE mijn belangen behartigd. Elke stap die nodig was werd duidelijk verteld met een goed en eerlijk advies. Veel stress werd weggenomen door het vertrouwen dat ik gaandeweg kreeg. Uiteindelijk afgerond met een enorme schadeloosstelling nadat ACE advocaat haar beentje stijf hield.
Bedrijfsnaam | RLH Schilderwerken |
Het inschakelen van een letselschade advocaat is altijd een emotionele gebeurtenis. bij een eerste kennismaking is het dan ook belangrijk dat er een "klik" is tussen de betrokken partijen. Het gewone taalgebruik en het empatisch vermogen van mevr Jeekel vond ik erg prettig, vaak is advocaten taal niet te volgen. Deskundigheid gehoor en wederhoor, alle input die we gaven was bespreekbaar werd over nagedacht en uiteraard terug gekoppeld. Daardoor is mijn zaak snel afgehandeld.
Tevreden erg betrokken Regelt alles goed Erg mee levend met wat er gebeurt is Dus top gewoon
Ik ben naar wens geholpen
Thorbeckegracht 15
8011 VL Zwolle