altijd goed en vriendelijk zowel secretaresse-assistente en goede controle door tandarts top
Goede mondhygieniste.
Kwalitatief prima zorg! De medewerkers zijn uitermate klantvriendelijk en professioneel. De communicatie is op alle fronten uitstekend.
De behandeling door de mondhygiëniste is goed verlopen. Ze werkt met zachte hand zodat het minder pijnlijk is. Ze geeft me tijd om te slikken tussendoor en gaat vakkundig te werk. Hierdoor heb ik geen angst voor pijn of onaangename situaties.
Ik heb goede ervaringen met de tandarts en de mondhygiëniste
Tevreden, soms langer dan kwartier wachten voordat je aan de beurt bent.
Netjes, vriendelijk en goed geholpen
weinig uitloop in tijd, goede service, vriendelijk en kundig personeel. Persoonlijke data gelezen voordat je binnengeroepen wordt zodat men al op de hoogte is van hoe en wat. SUPER. AANRADER
Ik ben keurig en netjes op tijd behandeld.
Rustig en professioneel geholpen. Rekening houdend met de patient.
Behandeling vlot en pijnloos verlopen. Zeer vriendelijk en vakkundig.
Ik was deze keer bij Sam, neemt alle tijd, luistert goed en denkt met je mee.
Kon gelijk dezelfde dag nog terecht en ben ook goed ingelicht wat er allemaal mogelijk is wat te doen bij een aantal ontbrekende tanden en kiezen. Zeer vriendelijke tandarts en ook rustig met de behandeling.
Vriendelijk, kundig. Prima.
Goed geholpen
Van de receptie tot tandarts en mondhygiëniste vriendelijk en kundig.
Vriendelijk, duidelijk en goed behandeld
Maken voor noodgevallen toch nog tijd voor je en niet even afraffelen.
Prettig en professioneel
gewoon goed
Aardige tandarts en assistente. Alles goed uitgelegd en geen haast werk.
Een vriendelijke tandarts en assistent. Er werd verteld wat er gedaan werd en met veel geduld keer op keer e.e.a. aangepast tot mijn etsbrug weer goed zat. Vervolgstappen werden goed uitgelegd. En ook fijn dat er benoemd werd dat terugkoppeling aan mijn eigen tandarts volgt. Prettige praktijk en ook dame bij de balie was prettig in contact. Hier voel je rust op deze locatie.
Ik kon vrijwel meteen plaatsnemen in de stoel, erg vriendelijke, nette frisse jongedame die steeds zei wat ze ging doen en of het oké ging met mij. De receptioniste dacht lekker mee om de volgende controle en mondhygiëniste achter elkaar te plannen, top!
Vijverstraat 8 A
4711 EV Sint Willebrord
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.