Netjes en vriendelijk
Perfect , netjes aardig en ze luisteren wat je graag wilt gedaan hebben . gewoon heel goed kunnen andere in de gemeente nog wat van leren,
Ik wordt goed behandeld alleen het is nogal eens dat er een andere tandarts is
Mondhygiënist, eerste keer een afspraak gehad. Door de fijne uitleg iedere keer als ze iets ging doen, vond ik dit een prettige ervaring.
Je wordt telefonisch snel geholpen, altijd snel een afspraak, flexibel en men denkt altijd mee. De tandarts zelf en assistente komen een beetje stug en afstandelijk over
Kon snel terecht, ben keurig volgens afspraak geholpen.
correct volgens afspraak vriendelijk gerustsllend voor bange mensen
Goede praktijk. Afspraken altijd op tijd.
Wordt altijd vriendelijk ontvangen en geholpen
goed en netjes
niet lang wachten, rustige omgeving
Hele vriendelijke mensen alleen de tandarts zelf is niet zo spraakzaam maar ze helpen mij goed!gr Lindy arends
Vriendelijke en snelle behandeling
vlotte klantgerichte behandeling. luisterend oor. prettig personeel.
Tot nu toe gaat alles weer goed.
Prima tandarts. Prettige communicatie met tandarts , assistenten etc
Vakkundig, vriendelijk geholpen
goede behandeling
Ik word in deze praktijk lief en respectvol geholpen. Tandarts en assistente nemen de tijd, voeren zorgvuldig de behandeling uit en ik voel me op mijn gemak.
alles goed is
Vijverstraat 8 A
4711 EV Sint Willebrord
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.