Videnti heeft me uitstekend geholpen. Ze hebben veel geduld met het uitleggen en zijn flexibiel in afspraken maken
Gewoon goed
Ik heb nooit lang moeten wachten voor ik aan de beurt ben bij een afspraak. Aardige mensen.
Alles klopt..
De meeste zijn al voorzien van goede tandarts
Mijn ervaring met Videnti St. Willebrord is meer dan oke. Geplande afspraken worden conform nagekomen. Behandelingen mondzorg goed.
x
goede jonge tandarts, zijn wij erg tevreden over
veel wisseling van artsen , waarbij velen uit het buitenland afkomstig, kundig , doch taalbarrière aanwezig
gewoon heel goed
De tandarts vind ik redelijk goed en heel vriendelijk de mondhygiiste vod ik helemaal niks en ben er ook mee gestopt.
Vaak andere tandarts
Ik ben zeer tevreden.
Er is sprake van een klant- en patiëntvriendelijke behandeling in een modern geoutilleerde locatie.
keurig netjes mgeholpen
Goed en deskundig geholpen
Ik ben tevreden met de deskundighed van de tandarts!
Vijverstraat 8 A
4711 EV Sint Willebrord
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.