geen bijzonderheden
Geachte heer van den Berg, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquete. Wij zouden graag van u horen wat wij zouden kunnen verbeteren aan onze dienstverlening, volgens u, zodat het eindoordeel wat hoger uit kan vallen in de toekomst. In afwachting van een reactie, verblijven wij . Met vriendelijke groet, Videnti St-Willebrord
zeer kundige tandarts
Het was prima, ook al heb 3x terug moeten komen.
ik vind dat ze heel erg vaak foto's willen maken en ik moet ook per se naar de mondhygienist wat erg duur is en dan komt er een ragertje hier bij een tongschraper daar enz enz zodat ik nu weer een rekening heb liggen van 77,81 en omdat ik geen plus pakket meer heb moet ik daar gelijk mee stoppen want ik kan het gewoonweg niet meer betalen.
Prima en persoonlijke behandeling
Alles prima, volgens afspraak en wensen behandeld
Ik er vaarde de behandeling erg naar wens . De communicatie met de tandarts gaat goed. Maar met de mondhygiënist kan ik moeilijk begrijpen daar er vaar ik niet zo prettig bij.
Vijverstraat 8 A
4711 EV Sint Willebrord
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.