Prettige ervaring zoals altijd
heel goed behandelt
alles was prima geregeld
Fijn dat er uitgelegd wordt wat er gedaan wordt ook tijdens de behandeling en waarschuwing voor het (eind)resultaat en de mogelijke opties Ik wist alleen niet dat er in twee etappes behandeld zou worden maar dat begrijp ik nu wel (het waarom ) Dank voor een mooie nieuwe glimlach Herman de Raaf en assistent
Geweldige lokatie. Vanaf mijn woon adres een paar meter.
alles was naar wens en goede uitleg voor de vervolgafspraak
Ik ga met plezier naar de praktijk. Altijd even vriendelijk en steeds zeer goed behandeld.
De behandelaar, communiceert duidelijk, legt uit wat hij gaat doen.
Omdat mijn vulling uit mijn kies is gevallen moest deze hersteld worden. De afspraak ging heel snel, werd goed uitgevoerd.
Ik word altijd goed geholpen in deze praktijk.
Goede en snelle service Top kerel / man
Goed en snel geholpen met uitgebreide uitleg.
zeer behulpzaam , professioneel , gezellig , stellen je goed gerust
Mijn ervaring is dat ik vriendelijk wordt ontvangen en antwoord op mijn vragen krijg.
Ik ben prima geholpen.
Deskundige uitleg, en vriendelijke mensen. Fijn dat mijn dochter eindelijk geholpen wordt.
goed overleg en professionele uitvoering
Ik ben altijd geholpen ,ik zal altijd mijn tanden laten daar controleren/repareren/mondhygiënist uitstekende! Zeer vriendelijke baliemedewerkster!
De behandeling werd vakkundig uitgevoerd door een vriendelijke tandarts en assistente.
Prima voor die dag dat ik daar was.
Een heel vriendelijke behandeling tijdens de maak van mijn nieuwe gebit en een prachtige lach gekregen. Dank jullie wel.
Al jaren cliënt tot meer dan volle tevredenheid.
Tip top behandeling gekregen
Al jaren tevreden
Vijverstraat 8 A
4711 EV Sint Willebrord
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.