Profesioneel, efficient en verantwoord.
Ik zou er bijna plezier aan beleven als ik weer mag gaan..... Zowel de tandarts als de assistente stellen mij op mijn gemak, doen hun werk deskundig en laten weten als ze (on)tevreden zijn. Heel motiverend!!
Fijne uitleg en goede check up
To the point uitleg en vakkundig oordeel. Team komt geroutineerd over. Beantwoord vragen en geven advies.
Was al zeker 20 jaar niet meer bij de tandarts geweest,zij gaven mij een rustig en veilig gevoel.
Ik ben geholpen voor implantaten Zaterdag om 14.45 tot 17.00 uur Ik kreeg later bloedingen bloed spoot er gewoon uit. Dit was niet normaal We kwamen het ziekenhuis niet meer in zijn bij de apotheek wezen vragen waar je naar binnen kon Mijn vrouw is dit wezen vragen en ze konden haar niet helpen. Ik strand buiten met een vest voor me mond om het bloed een beetje op te vangen. Thuisgekomen het bloeden stopte nog steeds niet hebben toen een tandarts gebeld kosten € 66,48 vergoeding € 38,78 Zouden 12-5-20 terug gebeld worden niks gehoord
Tandarts Tringali is een rustige en kundige man. Geeft duidelijk aan wat hij gaat doen. Stelt je op het gemak.
Goed behandeld en snel
De ontvangst en de behandeling is in een woord uitstekend. Een minpuntje vind ik het nakomen van de tijdafspraak. Ik heb vrijwel altijd een afspraak in de ochtenduren gehad maar zelfs om half negen is het altijd wel 15 minuten en meer over tijd geweest als de behandeling aanvangt. De laatste keer was het ook over tijd maar dat is bijvoorbaat geexcuseert in verband met de voorbereidingen die de tandarts nodig heeft voor de extra kleding etc. in verband met het coronaprobleem. Ik vraag normaal juist het vroeg tijdstip omdat ik dan er van uit ga dat dit kan worden nagekomen, spoedgevallen uitgesloten natuurlijk. Helaas kost u dit het half sterretje.
Vriendelijke mensen.
Ontspannen en open sfeer
Geen lange wachttijden, prima tandarts, goede behandeling; nooit vervelend of pijnlijk.
Vriendelijke ontvangst en vakkundige behandeling,
Jullie helpen heel erg goed
The service is prompt. No delay in appointments. Clear and through diagnosis and treatment to problems.
Top: Op zeer korte termijn geholpen. Goed en vakkundig behandeld. Tip: Meer uitleg geven tijdens de behandeling.
Ik ben bij trangali geweest. Hij legt heel duidelijk uit wat er gaat gebeuren en doet zijn werk heel erg goed.
De mannelijke mondhygienist is prettig om naar toe te gaan, ik ga speciaal op maandag naar Maastricht als hij daar is. Zijn naam weet ik helaas niet.
Friendly staff, efficient service.
Vriendelijke en goede behandeling gehad. Goede uitleg en een prettige samenwerking.
Na 5 jaar niet bij de tandarts geweest te zijn i.v.m. angst toch een afspraak 'moeten' maken vanwege wat pijn. Resultaat: 8 gaatjes. Ik keek erg op tegen de behandeling door eerdere slechte ervaringen. 8 Vullingen later ben ik erg goed te spreken over mijn ervaring bij Houben Mondzorg Maastricht en ben ik van mijn angst voor de tandarts af. Bedankt G. Tringali! Nooit lang hoeven wachten in de wachtkamer, vriendelijk personeel en een deskundige tandarts die je subtiel op gemak weet te stellen.
Snel een afspraak kunnen maken, hebben de tijd genomen om alles goed in beeld te krijgen. Jammer dat we een half uur moesten wachten.
Prof Pieter Willemstraat 21
6224CC Maastricht
Bent u woonachtig in de regio Maastricht en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk? De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.