zeer goed
Zie boven
Kom niet graag bij de tandarts. Het kost me een hoop inspanning om ook daadwerkelijk te gaan, dus dan is het extra fijn dat je zo snel terecht kan. Scheelt een hoop slapeloze nachten.
Een prima tandartsenpraktijk,ik vertrouw ze helemaal .Alleen jammer dat er vaak artsen komen en gaan.
ik bleek een nieuwe tandarts te hebben . Voorheen werd ik op de hoogte gebracht van vervanging/ weggaan van tandartsen . Misschien was de meneer een vervanger , maar toch ik wist van niks
Ik had er niet zo'n gevoel aan over gehouden. Het was weer een nieuwe tandarts, normaal verwijderen ze altijd een beetje tandsteen, en maken het mooi schoon. Nu dus niet. En het werd niet zo grondig na gekeken, vergeleken bij de laatste jaren. En omdat ik normaal om het half jaar ga, was het nu bijna een jaar geleden. Dit omdat van de tandarts uit, een paar keer de afspraak verzet is.
Steeds een andere tandarts zonder dat ik dat vantevoren weet. Tandarts heeft zich niet voorgesteld. Gebit is slecht gecontroleerd en na het tandsteen verwijderen is er niet gepolijst
Hele fijne tandarts, zegt wat hij doet en stelt me op mijn gemak. Was altijd een beetje bang door eerdere ervaringen met wat hardhandig tandartsen. Hij is niet de goedkoopste en hij ziet op de helft van de foto's niks. Maar krijg wel waar voor je geld zoals een hele goede zorgen en professionele behandeling. Beetje gehaast maar ja zijn kinderen moeten ook eten en studeren.
Goede behandeling, en goede uitstraling van het personeel
Altijd vriendelijk, vragen worden naar tevredenheid beantwoord , altijd uitleg wat er gaat gebeuren
Na pijnklachten in de nacht is er dezelfde dag nog een plekje vrij gemaakt bij mijn eigen tandarts. Die me rustig en efficiënt geholpen heeft. Ondanks dat het bijna weekend was.
deskundig en duidelijk geholpen
Prima ervaring, goede snelle behandeling, met prettige uitleg
Ben netjes geholpen door de mondhyginiste
Zeer nauwkeurig. Uitleg over tandvlees. Doorgestuurd naar mondhygienist. Nog nooit geweest.
Fijne praktijk voor behandelingen Ben al lang klant ook naar vertrek Van henk van kleef
Vind het een fijne praktijk aardige en vakbekwame mensen
Goed contact met behandelaars.
Wij komen al jaren bij tandarts Leemans, hij is heel prettig en rustig, vakkundig en betrokken.
Na een afwezigheid van een jaar en een eerdere afgezegde afspraak vanuit jullie, had ik wat meer interesse verwacht tijdens dit periodieke onderzoek. Ik had het idee dat het klaar naar huis was. Een nat doekje en alles is weer proper. De vorige tandarts zei dat ik een gaatje had en daar een afspraak voor moest maken. Dat is niet gelukt. Nu hoorde ik daar niets over. Vreemd, maar ook weer niet als je in aanmerking neemt hoeveel tijd er aan ons is besteed. En dan voor de buitenwereld toch maar even tandsteen verwijderen. Goed voor de rekening. Nee. Ben niet echt tevreden. Maar jullie zullen toch ook wel merken dat het allemaal erg achteruit gaat???
gb
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.