We worden hier als gezin altijd zeer goed geholpen. De mensen die hier werken zijn vriendelijk en behulpzaam. De sfeer die er hangt is goed.
Wij ervaren de bezoeken als fijn en vertrouwd! Altijd een babbeltje!
Tandarts Hans is een kundige tandarts die ook geïnteresseerd is in de persoon in de stoel. Ik kom al meer dan vijftien jaar bij deze tandarts, samen met mijn kinderen.
Goede behandeling.
Ontvangst prima . Tandarts heel vriendelijk ondanks dat hij voor ajax is . snel nieuwe afspraak
ik kom al 50 jaar
Ik had veel pijn en kon dezelfde ochtend terecht en ben goed en afdoende geholpen
Nieuwe tandarts, was rustig en heel aardig wat mee meteen vertrouwd maakte.
Sandra is de allerliefste
prettige tandart
Kon snel terecht en ben vakkundig en vriendelijk geholpen. Ben al jaren zeer tevreden over deze tandartsenpraktijk.
wij zijn heel erg te vrede
Zeer aangename controle gehad. Uitstekend geholpen door tandarts, assistente en baliedame. Keurig op tijd, vriendelijk en ze hebben geen mening over je leefstijl. Daar houd ik van. Je bent tenslotte niet bij de huisarts. Alles weer lekker fris en schoon en met een supergevoel naar huis.
N.v.t
Mijn ervaring is erg goed super tandarts hebt ik een top tandarts
Ben goed geholpen. Alles wat me uitgelegd is was duidelijk.
Vakbekwame mensen. Vriendelijk en netjes op tijd.
Ik was met mijn zoontje van 3 die voor het eerst naar de tandarts ging. Op een speelse wijze werd zijn controle uitgevoerd en naderhand een cadeautje uit de ballen automaat, hij was helemaal onder de indruk :-) Die komt de volgende keer weer graag mee!
Goede service zonder wachttijd, goede hygiëne als altijd
Goed, kundig en vriendelijk
Afspraken zat vol. Wachtlijst gezet. Binnen een paar dagen kon ik al terecht!! Hans
Snel en goed geholpen!!! Gewoon GEWELDIG.
Ik ben zeer goed geholpen Door mij vrouwelijke tandarts. Sorry dat ik haar naam niet meer weet. Ze komt uit Columbia. Een vakvrouw. Erg meegaand en ze steld je erg gerust.
Met name het steeds doorslikken ipv van spoelen vind ik erg vervelend. Na de behandeling heb ik die dag nog steeds een vervelende reactie in mijn keel, strottenhoofd en maag.
Het was een fijn tandarts bezoek, Ik word vriendelijk geholpen en het is een hele fijne tandarts
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.