Ik ben echt geen held om Naar de tandarts te gaan maar van de week moest ik onverwachts wel . Ik ben daar fijn geholpen met goeie uitleg wat mij zeer geruststelde . Met dank daar voor
Ik ben prima en correct behandeld
Het Corona beleid zwaar overdreven! Tandarts en assistentie prima!
na wat problemen zeer goed geholpen en met me mee gedacht, wonen doe ik in Veghel maar kom graag naar Zaltbommel voor de behandelingen
geruststellend en luisterend oor
Prima en keurige behandeling met een heldere uitleg over het mogelijke vervolg traject.
deze is goed
prettig en super op tijd
Na pijn aan mijn kies kon ik snel terecht voor beoordeling en kon later op de dag terecht voor herstel werk. Vooral de heldere uitleg tijdens de behandeling was echt top, waarbij elke stap werd toegelicht in duidelijke taal.
Brug van 5 duizend euro weg na 5 jaar normaal? 8 dagen wachten op een behandeling bij een beschadigde hoektand die dan getrokken moet worden wegens een ontsteking plus ontstoken tandvlees een uur of 6 na het trekken van de hoektand rillerig in bed en erg benauwd met de ambulance naar het ziekenhuis zware longontsteking nu 4 dagen later ben ik een beetje aan het herstellen maar lig nog steeds in het ziekenhuis
Je hoeft in iedergeval niet terug te komen als er een kleinigheidje is
Vriendelijke behandeling rekening houdend met mijn wensen en vakbekwaam
We worden uitstekend geholpen.
Ervaren ,vriendelijke, professionele Tandarts. Het algemene plaatje oogt goed.
Erg goed
Ik ben snel en goed geholpen, toen het ernstig was ben ik acuut doorgestuurd naar de kaakchirurg . De afspraak hebben ze ook geregeld
Snel, efficient en vriendelijk
Ging soepel
Komen al jaren en worden altijd goed en vakkundig geholpen
Relaxed, goeie uitleg/advies . Fijn
Wel wat sneller als normaal. Het was erg druk misschien.
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.