Vriendelijke en vlotte behandeling; een klein beetje taalproblemen, maar dat is geen echt probleem.
Alleen teveel verloop van tandartsen en mondhygiënisten. Daardoor kom je steeds bij een ander terecht dit is niet wenselijk.
Goede behandeling uitleg wel eens moeilijk te verstaan i. v.m. Taal en mondkapje
Mijn ervaring is 1 met de assistenten. Dat is vriendelijk. En jarenlang ervaar ik een goede behandeling van de mondhygiëniste Yvette.
Positief
vriendelijke ontvangst in rustige en schone omgeving
Geen problemen
Zie boven.
ik kon snel terecht en werd vriendelijk geholpen. duidelijke uitleg tijdens behandeling en advies voor na de behandeling.
prima vaklui met kennis en nergens last van gehad
Ik ga jarenlang hier naar toe, een super fijne praktijk die ik zeker niet zou veranderen.
Tevreden over algehele service, wachttijd en behandeling.
Efficiënt en goed
Correcte behandeling.
Oke
Controles zijn altijd naar wens. Dit keer erge kiespijn. Kon zelfde middag terecht en keurig en snel geholpen en hierna geen pijn meer!
Goede ontvangst, uitleg over zorgvuldig schoonhouden omgeving pockets, punctueel en vriendelijk. Grt. Paul
Erg tevreden
te weinig aandacht voor de patient en er word te commercieel gewerkt.
Niet van toepassing
Started with a friendly greeting, explained what needed to be done in this control session, and then carried out the inspection with great care.
Goed en snel geholpen, ook extra geen probleem
Goed, zoals verwacht.
Tandartsenpraktijk de Oude Vest een prima Tandartspraktijk waar je netjes, deskundig en vriendelijk geholpen wordt. Arthur Schotel is met een welverdiend pensioen en zijn zijn geholpen door C. Pariona De La Cruz (Christiaan)
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.