Je hoeft nooit lang wachten in de wachtruimte. De behandeling is prima, uitleg wat er gedaan wordt. Ik had een halfjaarlijkse behandeling maar ook een stukje uit een vulling, dit is gelijktijdig gerepareerd . Prima tandarts.
Zeer zorgvuldige behandeling. In 1 woord top!
Goede ontvangst en directe afhandeling
Het is nog goed.
Precies op tijd en uitstekend geholpen
Ik wil jullie nog bedanken voor de goede behandelingen gr Adriaan
ontspannen sfeer
Steeds vriendelijke en vakkundige behandeling en benadering. Jammer dat er altijd een extra wachttiijd aan vast zit ( vaak meer dan 10 minuten). Dit wordt wel vermeld op een opgehangen papier.
Goede ervaring
Prettig.
Goed en snel geholpen
Zeer slecht. Heb me een jaar geleden ingeschreven hier en ze hebben er niets mee gedaan. Nu ik klachten heb laten ze me 3 weken wachten omdat ze geen tijd hebben.... 3 weken met klachten blijven mensen wat een waardeloze praktijk. Vervolgens zijn ze zo laf om de telefoon niet meer op te pakken omdat ze ook wel weten dat ze fout zitten. Maar vooral niet toegeven!
Zie hierboven. Ik ben zeer tevreden.
De tandarts (de heer Roefs) heeft veel begrip gehad om zelf mijn gebit te reinigen van tandsteen.
Reparatie is prima gedaan.
Mijn klachten prima opgelost. Weet waar ze over praat.
Afspraken en behandeling worden stipt uitgevoerd.
Dit was mijn eerste bezoek na overstappen. Ik heb al jaren behoorlijk angst voor de behandelingen bij de tandarts en heb dat ook meteen aangegeven. Daar werd goed rekening mee gehouden, alles werd goed uitgelegd en in een rustig tempo gedaan. Dat was fijn.
Ben altijd goed behandeld en de uitleg is duidelijk.
ik werdt prima tewoord gestaan en daarna prima geholpen
Ondanks de drukte, was er tijd voor aandacht voor de klant. Erg goed was de assistente die echt een luisterend oor had voor mij. Buiten het feit dat ze goede adviezen gaf, was ze erg vriendelijk, hulpvaardig en accuraat.
Prima geholpen Kids gaan vrolijk naar de tandarts en weer vrolijk terug naar huis
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.