Is goed
Moest ontzettend lang wachten eer ik aan de beurt was . Iemand nam het over voor die collega die nog in bespreking was. Ben nog nooit bij jullie door 2 collega’s zo arrogant geholpen! De laatste (nr 3)die mijn in wezen in werkelijkheid moest helpen die was super aardig !
Goed!
Duidelijke informatie vooraf. Vriendelijke ontvangst en deskundig en ook vriendelijk personeel.
Vroeger kon ik om 12 uur mijn gebit al ophalen, en nu pas om 16 uur. Dit vond ik niet zo fijn.
Goed en zeer vriendelijk
Fijn geholpen door de nieuwe tandarts. Haar naam weet ik even niet meer, sorry.
Zo goed heb ik het bij klaassen nog niet meegemaakt
Kunstgebit kapot , bellen en gelijk afspraak dezelfde dag. Wat een service.
zie hierboven
toen ik mijn probleem vertelde aan de telefoon, werd er direct bij de ONVZ een aanvraag voor aanpassing gedaan, na deze toestemming te hebben verkregen plande ze gelijk een afspraak in, s'morgens happen, s'middags klaar. met vriendelijke groet, Stan Jansen
Baliemedewerksters zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De zorgverlener luistert goed naar de klacht, is vriendelijk en helpt de klacht op te lossen.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Goed, ze leggen het goed uit wat ze gaan doen daar ben ik blij mee
Zeer vriendelijke personeel
Gewoon netjes alles na gekeken
Nvt
ik vind het belangrijk altijd door mijn eigen tandarts behandeld te worden.
Professionele verzorging en kwalitatief goede behandeling. Vooral assistente "Claire " valt op de voorgrond.
Zeer te vrede over de behandeling .Werd ook op mijn gemak gesteld,want ik had angst
zie bovenstaande. Ik wens deze Spaanse dentiste een goede werksfeer.
Ik was in Amsterdam. Ik had sinds de dag daarvoor tandpijn. In de ochtend gebeld, ik kon zelf pas in de middag in BoZ zijn. Toch kon ik nog in de middag terecht. Top!
Vriendelijk, behulpzaam, accuraat.
Naar mijn mening ben ik heel goed geholpen, mede doordat ze telkens aangaven wat ze gingen doen en vragen hoe het met mij ging
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.