Zeer tevreden over berichtgeving, niet lang wachten. Vervolgafspraak vlot en goed geregeld
Ik word er altijd vriendelijk ontvangen en vakkundig en goed geholpen en je wordt behandeld als mens en niet als nummer ik kom er graag en altijd is er belangstelling hoe het met je gaat dat is ook heel fijn
Ik vind tandarts George een van de betere tandartsen die ik in de loop der jaren heb gehad bij Klaassen mondzorg. Ik hoop dat hij nog lang bij Klaasen mondzorg blijft. Mocht hij een praktijk beginnen in Bergen op Zoom, dan wil ik wel patiënt bij hem zijn. George zou ik aanbevelen.
Heel erg tevreden
op alle fronten erg tevreden men neemt alle tijd bij clieenten en steld mensen in staat tot rust te komen bij spanning alle lof
Deze tand arts is een kunstenaar zij verstaat haar vak goed
Goede tijdsplanning, behandeling en informatie
Spannend was niet altijd duidelijk maar misschien begreep ik het niet helemaal
mijn prothese was stuk heb het afgegeven en een dag later weer opgehaald
Goed en vriendelijk personeel, ook ervaren in hun vak.
Tandarts Day en haar assistente zijn deskundig, leggen goed uit en hadden ook oog voor mijn persoonlijke situatie.
Werd gerust gesteld
Ik hoef altijd alleen maar voor een controle. De tandartsassistente heeft mij slecht behandeld
Ik kreeg goede uitleg om mijn gebit te reinigen
Stukje van mijn vulling afgebroken in de vakantie. Ik kon binnen 2 dagen terecht om er even naar te laten kijken. En terwijl er maar 5 minuten voor de check ingepland was, kon ik direct blijven zitten voor herstel van de vulling. Super aardig en voorkomend behandeld. Echt een top service!
Een rustige man waar bij je je op je gemak voelt
Stuk tand afgebroken en kon dezelfde dag nog geholpen worden. Top. En zoals altijd een heel vriendelijke tandarts.
Vriendelijke mensen aan de telefoon en ook tijdens de behandelingen. Stellen je echt gerust en luisteren naar je. Ik kan ze echt aanbevelen.
Op een vriendelijke manier goed geholpen.
Ik dacht dat er iets mis was met mijn tanden. De tandarts nam dit serieus en nam de tijd om alles na te kijken. Gelukkig was er niets aan de hand en moest het zo weggaan, maar ik vond het fijn om te weten dat alles goed was. Ook kon ik gelijk dezelfde dag al terecht.
Goede professionele verzorging en begeleiding
Maar ook erg aardig net als de assistente. Vraag me wel af waarom we nooit op de tijd dat ik een afspraak heb kunnen beginnen. Ook als ik vroeg in de ochtend ben ik altijd minstens 5 minuten later aan de beurt.
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.