Ik ben heel tevreden. Op de eerste plaats kon ik al direct geholpen worden, maar toen kwam dat bij mij niet goed uit. Dan morgenochtend. Oké. Ik was zeker al vier jaar niet meer bij een tandarts geweest, dus leek het mij wel zinnig om dit te doen. Wat mij opviel de mooie heldere behandelkamer met de nieuwste apparatuur.mond spoelen was er niet meer bij. Mijn gebit werd nagekeken. Bleek nog in goede staat.hier en daar werd kalkaanslag verwijderd. Mijn gebit kreeg ook nog een opknapbeurt. Ik wordt nu ieder jaar gecontroleerd en ook alvast een afspraak gemaakt. Met een goed gevoel naar huis bedankt. M.vr.gr. Charles Haest
Ondergebit gebroken,bij de balie afgesproken dat bij ophalen er naar de pasvorm wordt gekeken i.v.b. met historie. Bij ophalen weigerde Niels te kijken en is arrogant en brutaal en zegt dat als hij er naar moet kijken ik maar een nieuw gebit moet nemen. De anderen morgen bloed in de mond van knelplekken. Na 4 dagen nieuwe afspraak gemaakt. 22-7-2022 bij Michiel geweest ,div plekken afgeslepen en bovenkant wat lager gemaakt en gepolijst. Dit was prima en naar een paar dagen geen last meer.
Ik kom hier al jaren een iedereen is vriendelijk. Ik word ook goed geholpen.
ik word altijd goed geholpen
Ik ben goed geholpen door jullie
Je wrd altijd goed geholpe
Ben niet zo n fan van de tandarts, maar ben fijn geholpen.
Afspraak was verzet op verzoek van Klaassen Mondzorg dus was het wel jammer dat ik alsnog 25 minuten langer moest wachten. Verder ben ik geen held bij de tandarts en stelde zowel de tandarts als de assistente mij gerust en is de vulling uiteindelijk nog redelijk vlot gezet.
Behandeling was correct zo het hoort. Mijn wens is bij dezelfde tandarts in behandeling te blijven.
Goede behandeling
Altijd vriendelijke en bekwame personeelsleden
Als relatief nieuwe patiënt moest ik aanvankelijk wennen aan de werkwijze. Praktijk werkt vanuit vele disciplines en die multi-aanpak vertaalt zich in een hoogwaardige mondzorg.
VERDWEEN UIT HALCHTERTH
Altijd op tijd volgens de gemaakte afspraak . Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je aan de beurt ben .
voor de 5x mijn prothese ter reparatie aan geboden en deze werd weer netjes gemaakt, geen gezeur over zou je geen nieuwe nemen want het is al de zoveelste keer dat je er mee komt o.i.d. gewoon netjes gemaakt
Zoals altijd weer fantastisch geholpen
Klaassen staat er bij mij om bekend dat ze besluiten je afspraak te vervroegen of verlaten, als je een afspraak hebt gemaakt. Dit laten ze netjes weten, maar als je vervolgens niet kan op het tijdstip wat hun beter uitkomt, heb jij een probleem als klant en zij niet. "Het is even wat het is" wat een gedoe, dit is mij al 3x overkomen. Vind het geen stijl. Als je een middenweg hierin probeert te vinden doen ze moeilijk bij de receptie, en ik voel mij dus niet gehoord als klant. Vervolgens als je dan vroeger of later moet komen zit je 10 minuten tot 15 minuten te wachten tot je geholpen wordt. Jammer, want ik moet ook vrij nemen van werk en het lijkt wel alsof zij daar geen rekening mee houden. Het enige wat goed is, is mijn tandarts en mondhygiënist.
Ik kom al jaren bij Klaassen mondzorg. Ik heb een steeds terugkerend probleem. Mijn prothese scheurt keer op keer. Daarom heeft men op eigen initiatief mijn prothese door mijnheer Klaassen laten beoordelen. Helaas is daarna nog twee keer mijn prothese gescheurd.
Er brak een tand van mijn prothese af vrijdag tussen de middag. Ik probeerde een afspraak te maken, maar pas een half uur na de aangegeven pauze werd er opgepakt. Helaas moest tot maandagochtend half 8 wachten. Moet nog terug met prothese want past nu niet goed. Heb gelukkig een reserve.
Goede behandeling fijn personeel, vriendelijk , en kundig.
ik wordt nog steeds goed behandeld door de medewerkers van Klaassen mondzorg Al méér dan 20 jaar kom ik hier al.
Allereerst heel jammer voor klanten uit Halsteren. Vooral voor de wat ouderen, die nu verplicht zijn om met openbaar vervoer of auto verder moeten reizen en is de parkeerplaats vol is het een stuk lastiger. Zelf had ik juist voor de praktijk in Halsteren gekozen,(juist geen praktijk in Bergen op Zoom), omdat ik in Halsteren woon. En dit beviel me prima, ook de behandelingen en controle's vond ik prettig. Nu in Bergen op Zoom: behandeling oké, maar ik vraag mij af of het vooraf reinigen van het gebit gunstig is. Ik vind de wachttijd langer komt misschien door het vooraf reinigen?
Ze zorgen ervoor dat u zo min mogelijk pijn voelt tijdens de behandeling. Het zijn hele goede vriendelijke medewerkers. Het is echt een aanrader.
Mijn ervaring is Jammer dat je een afspraak moet maken ,en dan moet je ruim 20 minuten wachten,mijn afspraak was 9.10 uur en 9.32 werd ik geroepen ,terwijl er niemand binnen was
De tandarts is heel goed alleen deze keer had ik een hele slechte tandartsassistente. Het schoonmaken van mijn mond deed best wel pijn, wat normaal niet zo is. Ze kon ook niet goed met de instrumenten overweg. Het water spoot veel meer alle kanten op ed. Ze had ook opmerkingen over vuil tussen mijn tanden terwijl de tandarts gewoon tevreden was.
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.